ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ Ο Μ. ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ

Εκτός ο Αμπουχατζίρα, μέσα ο Ντέλσον;

* ΠΟΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ * Η Α.Ε.Λ. ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΡΚΕΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ

Δημοσίευση: 18 Δεκ 2009 2:22 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:57
Τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα και η Α.Ε.Λ. που αυτή τη στιγμή έχει ως πρωταρχικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία αναχωρεί σήμερα για τη Λιβαδειά (αφού προηγηθεί η προπόνηση και γεύμα των παικτών σε ξενοδοχείο) για να αντιμετωπίσει αύριο τον Λεβαδειακό, σε έναν αγώνα που θα παίξει καθοριστικό ρόλο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Με νίκη η Α.Ε.Λ. θα κάνει καλά Χριστούγεννα, ενώ με ισοπαλία ή με ήττα προβλέπονται Χριστούγεννα στο... γήπεδο.
Για το συγκεκριμένο παιχνίδι η λαρισινή ομάδα αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, καθώς ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Νταμπίζα, τον τραυματίας Σίμιτς και πιθανότατα τον Αμπουχατζίρα που έχει προσβληθεί από ίωση και χθες δεν προπονήθηκε. Αν θα είναι στη διάθεση του προπονητή θα φανεί στη σημερινή μέρα, καθώς, αν δεν ξεπεράσει την ίωση, τότε δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.
Τα σχέδια για την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ουζουνίδης φάνηκαν στη χθεσινή προπόνηση και πιθανότατα τερματοφύλακας θα είναι ο Μάλαρζ, στην άμυνα θα παίξουν Μπουκουβάλας (δεξιά), Ααράμπ, Μελίσσης (σέντερ μπακ), Κατσιαρός (αριστερά), στη μεσαία γραμμή θα υπάρχουν δύο αμυντικά χαφ ο Ιγκλέσιας (που όμως δεν έδειξε να έχει καλές αναπνοές στην προπόνηση και η συμμετοχή του δείχνει να είναι ρίσκο και αν δεν τα καταφέρει τότε θα αγωνισθεί ένας εκ των Κυριακίδη, Βλασόπουλου) με τον Ρομέου.
Η έκπληξη Ουζουνίδη είναι στο δεξί άκρο των χαφ όπου δοκίμασε τον Ντέλσον (πλην του Αμπουχατζίρα δεν υπάρχει άλλος, ενώ ο Τουάμα δεν ήταν καθόλου καλός στη συγκεκριμένη θέση τον αγώνα με τον Πανιώνιο την περασμένη αγωνιστική), στο κέντρο τον Μετίν, ενώ αριστερά θα παίξει ο Βενετίδης. Στην αριστερή πλευρά το δίδυμο Κατσιαρού-Βενετίδη πήγε θαυμάσια στο προηγούμενο παιχνίδι.
Στην επίθεση θα παίξει ο Κάσας.
ΜΕ ΟΠΑΔΟΥΣ
Η Α.Ε.Λ. στο αυριανό παιχνίδι θα έχει αρκετούς οπαδούς, καθώς αποτελεί παράδοση η Λιβαδειά, όποτε παίζει η λαρισινή ομάδα να έχει «βυσσινί» χρώμα. Οι «βυσσινί» πήραν 500 εισιτήρια για τους οπαδούς της και αντιστοιχούν στην Θύρα 8 του γηπέδου της Λιβαδειάς και τιμώνται προς 20 ευρώ έκαστο. Ένα μέρος τους θα δοθεί για την εξυπηρέτηση της οργανωμένης μετακίνησης (τα δύο λεωφορεία είναι εξασφαλισμένα), ενώ τα υπόλοιπα – για τους μεμονωμένους εκδρομείς – θα διατίθενται από το Vissini Store από το απόγευμα της Πέμπτης, ως και το κλείσιμο των καταστημάτων το βράδυ της Παρασκευής. Σε περίπτωση μη εξάντλησής τους θα λειτουργεί εκδοτήριο έξω από την Θύρα 8 του γηπέδου Λιβαδειάς από τις 2.30 μ.μ. της ημέρας του αγώνα. Αντίστροφα, εάν τα εισιτήρια εξαντληθούν, δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στο γήπεδο φιλάθλων της ομάδας χωρίς εισιτήριο.
Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση σημειώνεται ότι: α) η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ονομαστικά, οπότε οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν μαζί την αστυνομική τους ταυτότητα τόσο κατά την αγορά του εισιτηρίου όσο και κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο και β) κανένα εισιτήριο οποιασδήποτε θύρας, πέραν των 500 προαναφερομένων, δεν επιτρέπεται να διατεθεί σε φίλαθλο της Α.Ε.Λ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass