ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗ ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ 1,5 ΧΡΟΝΟ

Ο Γιώργος Μπουτογιάννης στον Πυργετό

*ΕΙΝΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΥΡΣΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2009 1:45 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:57
Με έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή τον Χρήστο Μπουτογιάννη ο οποίος αγωνιζόταν στον Πυρσό Γρεβενών, συμφώνησε χθες η διοίκηση του Α.Σ. Πυργετού.
Η προοπτική συνεργασίας είναι για 1,5 χρόνο και ο εν λόγω παίκτης που έχει πολύ καλές συστάσεις, αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τη λαρισινή ομάδα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής κατηγορίας.
Ο Χρήστος Μπουτογιάννης είναι γεννημένος στις 14/6/80 (Κατερίνη), έχει ύψος 1.87 μέτρα και πολλές συμμετοχές με τον Πιερικό, τη Νίκη Βόλου και τον Πυρσό Γρεβενών, στα πρωταθλήματα της Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αντίστοιχα.
Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, πρόκειται για έναν αξιόλογο ποδοσφαιριστή που μαζί με τους άλλους έμπειρους αμυντικούς της ομάδας του Δήμου Κάτω Ολύμπου, αναμένεται να δημιουργήσουν ένα ισχυρό αμυντικό τείχος, στα μετόπισθεν.
*Κατά τα’ άλλα, με εντατικό ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία του Πυργετού, για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ελασσόνα, στο πλαίσιο της 13ης ημέρας στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής.
Όλοι οι παίκτες αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της αναμέτρησης και τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας, που έχει η συγκεκριμένη συνάντηση.
Όμως είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στο λαρισινό αυτό ντέρμπι, προκειμένου να φτάσουν στην επιτυχία και να συνεχίσουν να βρίσκονται σε τροχιά ανόδου.
Μεγάλος απών από το παιχνίδι με την Ελασσόνα θα είναι ο Βαγγέλης Τσιρογιάννης, ο οποίος υπέστη τελικά βαρύ διάστρεμμα στον αγώνα με τον Α.Ο.Καρδίτσας και υπολογίζεται να επανέλθει μετά από ένα μήνα περίπου.
Χθες η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο του Πυργετού κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού Νίκου Ζαλίκα, ενώ για σήμερα είναι προπόνηση προγραμματισμένη στις 3 το απόγευμα, στο γήπεδο του Δήμου Κάτω Ολύμπου.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass