ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ (14:30)

Μοναδικό ζητούμενο η νίκη για την ΑΕΛ

* Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΩΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΗΘΕΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2009 22:22 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:55
Μονόδρομο αποτελεί η νίκη για την ΑΕΛ στο σημερινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο στάδιο Αλκαζάρ (14:30-NOVASPORT), το οποίο διεξάγεται στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.
Δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρώτου γύρου, οι «βυσσινί» επιθυμούν διακαώς το νικηφόρο αποτέλεσμα, που θα βελτιώσει τη βαθμολογική θέση και θα ανεβάσει παράλληλα την ψυχολογία, ενόψει των εξίσου δύσκολων παιχνιδιών που ακολουθούν.
Μετά το άδικο 1-0 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, οι παίκτες έχουν «πεισμώσει» και αυτή την φορά θα εντείνουν περισσότερο τις προσπάθειές τους, προκειμένου να φτάσουν στην επιτυχία και να αποδείξουν ότι οι δυνατότητές τους είναι μεγαλύτερες από αυτές που αποτυπώνονται στον βαθμολογικό πίνακα.
Αναμφισβήτητα τόσο οι κακές καιρικές συνθήκες όσο και τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που υφίστανται, καθιστούν πολύ δύσκολο το έργο της «βασίλισσας» του θεσσαλικού κάμπου.
Απέναντί τους θα είναι μια αξιόλογη ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και μέχρι τώρα θεωρείται ως μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.
Αυτό πάντως το γνωρίζουν πολύ καλά στην ΑΕΛ, που προετοιμάσθηκαν κατάλληλα για τη σημερινή αναμέτρηση και υπάρχει ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά, αφού υπάρχει μεγάλη θέληση και «πιστεύω», για νικηφόρο αποτέλεσμα.
Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η παρουσία των φιλάθλων οι οποίοι καλούνται-παρά τις κακές καιρικές συνθήκες- να δώσουν βροντερό «παρών» στο Αλκαζάρ και να γίνουν ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας.
Οι φίλοι της ΑΕΛ έχουν αποδείξει ότι στις δύσκολες στιγμές προσφέρουν... χέρι βοηθείας και αυτό αναμένεται ότι θα κάνουν και στο σημερινό παιχνίδι, κόντρα στον φορμαρισμένο Πανιώνιο που δεν είναι βέβαια και ακτύπητος.
Το ποιες αδυναμίες έχει, εντοπίστηκαν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ και οι παίκτες της θα επιδιώξουν να εφαρμόσουν τις εντολές κατά γράμμα, ελπίζοντας ότι στο τέλος θα πάνε όλα καλά και θα κατακτηθούν οι τρεις υπερπολύτιμοι βαθμοί στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.
ΜΕ 19 ΠΑΙΚΤΕΣ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Με απογευματινό χαλάρωμα στις εγκαταστάσεις των Δένδρων ολοκλήρωσε χθες η ΑΕΛ την προετομασία της για το σημερινό αγώνα με τον Πανιώνιο. Στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη εκτός από τον μόνιμο απόντα Σίμιτς (διανύει το μετεγχειρητικό στάδιο), δεν βρίσκονται οι ασθενείς Ιγκλέσιας, Σέρεμετ και ο Κάσας ο οποίος εκτίει ποινή λόγω της αποβολής του στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Τη 19άδα της ΑΕΛ απαρτίζουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Μάλαρτζ, Σωτηρίου, Νταμπίζας, Μελίσσης, Τριποτσέρης, Ααράμπ, Κολοβέτσιος, Μπουκουβάλας, Βενετίδης, Κατσιαρός, Κυριακίδης, Ρομέου, Ντέλσον, Βλασόπουλος, Μπαλής, Τουάμα, Μετίν, Αμπουχατζίρα, Σιατραβάνης.
ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ
Πιθανό σχήμα με το οποίο θα ξεκινήσει η ΑΕΛ στο σημερινό παιχνίδι είναι: Γκολκίπερ ο Μάλαρζ, στην άμυνα θα παίξουν οι Μπουκουβάλας(δεξιά), Κατσιαρός (αριστερά), Νταμπίζας και Μελίσσης (κεντρικοί αμυντικοί), στα χαφ αριστερά ο Βενετίδης, δεξιά ο Τουάμα και ο Κυριακίδης με τον Ρομέου (στο κέντρο), ενώ στον χώρο της επίθεσης θα αγωνισθούν ο Μετίν με τον Αμπουχατζίρα.
Δεν αποκλείεται πάντως αν έχουμε κάποια έκπληξη στο αρχικό σχήμα της ενδεκάδας, αυτή να είναι από τον νεαρό Σιατραβάνη.
Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Την αποστολή του Πανιωνίου για τον σημερινό εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τη ΑΕΛ στο Αλκαζάρ, ανακοίνωσε ο τεχνικός των «κυανερύρθων», Εμίλιο Φερέρα, μετά το πέρας της χθεσινής, τελευταίας προπόνησης.
Σε αυτή ο Φερέρα συμπεριέλαβε τους, Ανδριόλα, Μανιάτη, Τζαβέλλα, Κοντοέ, Γουέλινγκτον, Όμο, Λάτκα, Καστελιόνε, Νικολάου, Κουμορτζί, Αναστασόπουλο, Κούκετς, Γουνδουλάκη, Σίμωση, Λουκίνα, Σκούφαλη και Ριέρα.
Εν τω μεταξύ, ουδεμία ανησυχία εμπνέει η κατάσταση του Φαμπιάν Εστογιάνοφ, ο οποίος εισήχθη προχθες το βράδυ σε νοσοκομείο με ζαλάδες και εμετούς.
Σύμφωνα με τη διάγνωση των ιατρών, επρόκειτο για συμπτώματα άγχους και στρες που συνέτειναν στην εμφάνιση οξείας γαστρίτιδας, η οποία θα αντιμετωπιστεί με θεραπευτική αγωγή.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΛΟΥΚΑΣ
Ο Γιώργος Δαλούκας του Συνδέσμου Διαιτητών Θεσσαλίας θα διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Πανιώνιο στο στάδιο Αλκαζάρ, έχοντας για βοηθούς τους Χ. Μπαλτά (Αχαΐας) και Δ. Μπιτσίδη (Θράκης). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Α. Παππάς του Συνδέσμου Αθηνών.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass