ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Τέλος ο Στέλιος Γιαννακόπουλος

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2009 2:18 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:55
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Στέλιος Γιαννακόπουλος αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΛ καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν να λύσουν τη συνεργασία τους μια και αυτό δείχνει ωφέλιμο μετά την ένταση που προέκυψε όταν οι φίλαθλοι της λαρισινής ομάδας δυσαρεστήθηκαν για τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή όταν υποστήριξε ότι σωστά αποβλήθηκε ο Κάσας ενώ στους «βυσσινί» υπήρχε δυσαρέσκεια για τη διαιτησία του Παπασταμάτη από το μη καταλογισμό επιθετικού φάουλ πριν από το πέναλτι από το οποίο προήλθε το μοναδικό τέρμα της συνάντησης.
Βέβαια οι δηλώσεις ήταν η αφορμή καθώς υπήρχε προηγούμενο με τις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό όταν πάλι δεν είπε τίποτα για το χέρι του Μέλμπεργκ σε σουτ του Τουάμα ενώ επίσης θεωρούν ότι είχε ψυχρές σχέσεις το προπονητικό τημ (κάποιες πληροφορίες θέλουν να υπήρξε και επεισόδιο στην αρχή της χρονιάς με τον γυμναστή Χρήστο Μουρίκη).
Στο μεταξύ κύκλοι του Γιαννακόπουλου θεωρούν ότι ο παίκτης αυτό που έκανε ήταν να πει την αλήθεια και ό,τι του είχαν πει οι δύο παίκτες μετά το τέλος του αγώνα που πρωταγωνίστησαν στη φάση της αποβολής Χαλκιάς και Κάσας.
Επίσης δέχεται ότι φέτος δεν είχε καλή απόδοση λόγω τραυματισμού αλλά ο ίδιος δεν μπορεί να είναι φταίχτης που η ομάδα έχει 14 βαθμούς και ότι έπαιξε με τον ΠΑΟΚ ή και σε κάποια άλλα παιχνίδια με δέκα παίκτες. Θεωρεί ότι ήθελε να είναι ειλικρινής με τους Λαρισαίους φιλάθλους και θα ήταν εύκολο για αυτόν να «πουλήσει» οπαδιλίκι ή να κάνει εύκολα τα χατίρια των φιλάθλων αλλά δεν είναι του χαρακτήρα του.         
Οι ίδιοι κύκλοι θεωρούν ότι ο Γιαννακόπουλος δέχεται πυρά επειδή έπαιξε στον Ολυμπιακό αλλά πίστευε ότι με τα έξι χρόνια παρουσίας του στην Αγγλία αλλά και στην εθνική ομάδα θα είχαν λειτουργήσει διαφορετικά για τον κόσμο.
 Ο παίκτης όπως υποστηρίζουν κύκλοι του, συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιό του παρότι ήταν αρκετά υψηλό (περίπου 150.000 ευρώ θα έπρεπε να πάρει μέχρι το τέλος της σεζόν) καθώς ο ίδιος δεν θέλει να παίρνει χρήματα χωρίς να προσφέρει.
Η λύση που είναι κοινή συναινέσει και χωρίς αντιδικίες (άλλωστε οι δύο πλευρές διακρίνονται για την ευγένειά τους) θα ανακοινωθεί σήμερα.         
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass