ΤΟ 8ο ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ

Αναδείχθηκαν οι πρωταθλητές στο χάντμπολ

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΑΓ. ΘΩΜΑ

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2009 2:06 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:54
Το 8ο Λύκειο Λάρισας στα κορίτσια και το Λύκειο Γιάννουλης στα αγόρια αναδείχθηκαν πρωταθλητές νομού στο χάντμπολ για τη φετινή σεζόν μετά τις νίκες που πέτυχαν χθες με 8-7 και 20-15 αντίστοιχα. Μεγάλος άτυχος της διοργάνωσης το 6ο Λύκειο Λάρισας που αν και συμμετείχε και στους δύο τελικούς δεν κατάφερε να σηκώσει κάποιο τρόπαιο. Κύριο χαρακτηριστικό των δύο αναμετρήσεων ήταν η πολύ καλή αγωνιστική εικόνα που παρουσίασαν και οι τέσσερις φιναλίστ, ιδιαίτερα δε στην κατηγορία των αγοριών όπου το παιχνίδι είχε συναρπαστική εξέλιξη.
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
Στο κατάμεστο από μαθητές κλειστό γυμναστήριο του Αγ. Θωμά και παρουσία του προϊστάμενου του γραφείου Φυσικής Αγωγής κ. Βασίλη Κούργια η αγωνιστική δράση της χθεσινής ημέρας ξεκίνησε με τον τελικό των κοριτσιών και την ομάδα του 6ου Λυκείου να προηγείται στο ημίχρονο με 5-4. Στην επανάληψη όμως οι αθλήτριες του 8ου Λυκείου Λάρισας περιορίζοντας τα λάθη τους και αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν κατάφεραν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή και να πάρουν την πολυπόθητη νίκη με 8-7.
Τα γκολ του αγώνα πέτυχαν οι Διβανέ 6, Καραούλη και Κορομηλά για το 8Ο Λύκειο και οι Μπαρλαγιάννη 6 και Μονάντερου για το 6ο Λύκειο.
8ο ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ: Γκανια, Γεωργολοπούλου, Καραούλη, Κορομηλά, Καρέντζου, Παπά, Λάππα, Μπουροτζίκα, Ζαούτσου, Διβανέ, Καψιόκου, Μπαμπατζέλου, Γεωργούλη.
6ο ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ: Παναγοπούλου, Ντεμίρι, Μονάντερου, Μπαρλαγιάννη, Μπούζη, Τσικμή, Σκουτη, Τάκα, Καψάλη, Καλαϊτζαντωνάκη, Σωτηρίου, Αργύρη, Λιάπη.
ΑΓΩΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
Εντυπωσιακή εξέλιξη είχε ο τελικός στην κατηγορία των αγοριών ανάμεσα σε δύο ομάδες που αγωνίστηκαν με πάθος για τη νίκη. Το 6ο Λύκειο Λάρισας με πρωταγωνιστή τον Ευαγγελούλη ξεκίνησε δυνατά στο παιχνίδι παίρνοντας ένα προβάδισμα δύο τερμάτων όμως το σκηνικό του αγώνα άλλαξε γρήγορα όταν στο 10λεπτο το Λύκειο Γιάννουλης «γύρισε» το παιχνίδι σε 2-3. Από κει και πέρα οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ για να ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο ισόπαλο 8-8.
Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου το Λύκειο Γιάννουλης άρχισε σιγά-σιγά να «χτίζει» μία διαφορά στο σκορ και να θέτει τις βάσεις για τη νίκη με πρωταγωνιστή το Ριζηνό και σε δεύτερο ρόλο τον Γκάτη. Έτσι το 8-8 του α’ ημιχρόνου έγινε στο 36’ 15-10 για την ομάδα της Γιάννουλης που πλέον είχε ένα σημαντικό προβάδισμα έναντι του αντιπάλου της.
Τίποτα ωστόσο δεν είχε κριθεί ακόμα αφού μπροστά στο φάσμα της ήττας το 6ο Λύκειο Λάρισας πέρασε στην αντεπίθεση και κατάφερε να μπει ξανά στο παιχνίδι μειώνοντας εννέα λεπτά πριν το τέλος σε 15-14. Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα του 6ου Λυκείου Λάρισας αφού το Λύκειο Γιάννουλης όντας πιο αποτελεσματικό στην επίθεση ξέφυγε στο σκορ με 20-14 δύο λεπτά πριν το τέλος σφραγίζοντας ουσιαστικά τη νίκη.
Τα γκολ του τελικού πέτυχαν οι Ευαγγελούλης 10, Κουτσόπουλος 3 και Κατσικαλούδης 2 για το 6ο Λύκειο Λάρισας και οι Ριζηνός 8, Γκάτης 5, Μαγκούτας 2, Γκόλτσιος 2, Γελαλής, Μπαλής και Γκαράτσας για το Λύκειο Γιάννουλης.
Η διακύμανση του σκορ: 2-0, 2-3, 5-3, 5-5, 9-9, 9-13, 10-15, 14-15, 14-20, 15-20.
6ο ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ: Σκαπέρδας, Μακρίδης, Μακαριάδης Ι, Μακαριάδης ΙΙ, Ευαγγελούλης, Κατσικαλούδης Ι, Κουτσόπουλος, Γραβάνης, Ζαφειρίου, Κούτρας, Αλεξίου, Δανιλούλης, Κατσικαλούδης ΙΙ, Κατής.
ΛΥΚΕΙΟ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: Γεωργάκης, Μαγκούτας, Γελαλής, Γκαραβέλης, Αργυρίου, Παπαλάμπρος, Γκάτης, Ριζηνός, Χύτας, Σάρρος, Γκόλτσιος, Μπαλής, Γκαράτσας.
*Τους δύο τελικούς διηύθυναν με επιτυχία οι διαιτητές κ. Γκόλτσιος και Οικονόμου.
*Μετά το τέλος των αναμετρήσεων έγιναν οι απονομές των επάθλων σε νικητές και ηττημένους από τον Προϊστάμενο Φυσικής Αγωγής κ. Κούργια και τον σχολικό σύμβουλο Φυσικής Αγωγής κ. Λαπούση.
*Η συνέχεια για την ομάδα αγοριών του Λυκείου Γιάννουλης θα δοθεί στο Βόλο με την πρωταθλήτρια ομάδα Μαγνησίας, ενώ τα κορίτσια του 8ου Λυκείου Λάρισας θα αγωνιστούν κι αυτά εκτός έδρας με το νικητή του αγώνα Τρικάλων-Καρδίτσας. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων των σχολείων της Λάρισας δεν έχουν καθοριστεί ακόμα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass