ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ

«Αφήστε τους εγωισμούς...»

* «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΓΡΗΓΟΡΑ»

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2009 1:50 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:54
«Ταύρο εν υαλοπωλείω» θύμιζε ο προπονητής του Γυμναστικού-Ολύμπια μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Η άσχημη εμφάνιση των παικτών του και κυρίως των Ελλήνων οδήγησε τον Κρητικό τεχνικό να αφιερώσει αρκετή ώρα σε ομιλία προς τους αθλητές. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Καλαφατάκης τούς τόνισε πως δεν πρέπει να δείχνουν ο καθένας ξεχωριστά τι θέλει να κάνει. Αν θέλουν να πετύχουν κάτι καλό ανέφερε πως πρέπει να γίνουν ομάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αν συνεχίσουν να παίζουν ο καθένας για τον εαυτό του κινδυνεύουν να το πληρώσουν και στο ματς με τον Κολοσσό στην ερχόμενη αγωνιστική. Επίσης στο σημείο που στάθηκε είναι στα λάθη που γίνονται και στην αδιαφορία που υπάρχει στα τελευταία λεπτά με αποτέλεσμα να χάνονται πολύτιμοι πόντοι και διαφορές που στο τέλος μπορεί να στοιχίσουν. Τόνισε πως στο ματς με το Περιστέρι έπρεπε να νικήσουν με πάνω από δέκα πόντους ενώ στο ματς με την ΑΕΚ έπρεπε να χάσουν με μονοψήφιο και όχι με 18 (κάτι που σημαίνει διπλή ήττα ουσιαστικά).
Σε εκείνους βέβαια που μίλησε περισσότερο και τους τα έψαλε ακόμη πιο έντονα είναι στους Έλληνες παίκτες. Είναι άλλωστε και λογικό αφού η παρουσία τους στο ματς του Ελληνικού ήταν απογοητευτική. Μόνο ένας άλλωστε σκόραρε και αυτός ήταν ο Παπαχρήστος έξι πόντους.
Το ευχάριστο ωστόσο είναι πως η προετοιμασία για το ματς με τον Κολοσσό Ρόδου στο Κλειστό της Νεάπολης συνεχίζεται χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Όλοι οι παίκτες προπονούνται από τη Δευτέρα κανονικά και αυτό που ψάχνουν για το Σάββατο είναι τη νίκη που θα τους δώσει νέες ελπίδες για κάτι καλύτερο φέτος.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Η νέα ομάδα φέρνει και νέες συνήθειες. Για πρώτη φορά λοιπόν θα υπάρχουν συνεντεύξεις Τύπου από τον προπονητή της ομάδας. Η πρώτη θα είναι λοιπόν την Παρασκευή στις 12.00 στο ξενοδοχείο «Διόνυσος». Επίσης, σε κανονική λειτουργία έχει μπει και η ιστοσελίδα της ομάδας που είναι η www.gslolympiabc.gr
Η ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ...
Στο αντίπαλο στρατόπεδο τώρα τα πράγματα έχουν ως εξής: Οι Ροδίτες έχουν δύο νίκες παραπάνω έως τώρα και ίσως από αυτό επωφεληθεί η λαρισινή ομάδα. Σε τέτοιου είδους ματς, όπως αυτό του Σαββάτου, κερδίζει αυτός που το θέλει πραγματικά περισσότερο και ίσως το πάθος των γηπεδούχων νικήσει τη χαλαρότητα (που ενδεχομένως να δείξουν), των φιλοξενουμένων. Οι προπονήσεις της Ρόδου ξεκίνησαν με τον Λανς Χάρις που ξεπέρασε γρήγορα τον τραυματισμό. Από την άλλη ο Ντέιβιντ Μοντς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Σπύρος Παντελιάδης ξεπέρασε την ίωσή του. Ο Ντέιβιντ Μοντς που κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο του Κολοσσού στην αναμέτρηση με την Καβάλα το Σάββατο στη Λάρισα αναμένεται να παίξει κιόλας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass