ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ

Εγκώμια Κοντρέρας για ΑΕΛ

* ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ: «ΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ»

Δημοσίευση: 07 Δεκ 2009 3:10 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:53
Ενδιαφέρον παρουσίασε και το... τρίτο ημίχρονο της προχθεσινής αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΛ, όπου παίκτες των δυο ομάδων μίλησαν για το παιχνίδι και ορισμένοι από αυτούς όπως ο Κοντρέρας, τα σχόλια που έκανε για τους «βυσσινί», είναι εγκωμιαστικά.
Χαρακτηριστικά τρεις παίκτες από κάθε ομάδα, επισήμαναν τα εξής:
ΠΑΜΠΛΟ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ: «Είχαμε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού απέναντί μας μια πολύ μεγάλη ομάδα, τη Λάρισα, η οποία εφάρμοσε ένα πολύ καλό πρέσιγκ σε όλη τη διάρκεια και εμείς είχαμε την τύχη να πετύχουμε το γκολ πολύ νωρίς. Το πιο σημαντικό είναι ότι καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς».
ΑΝΤΖΕΛΙΝΟ ΑΝΤΡΕ ΒΙΕΡΙΝΙΑ: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι από τη δική μας πλευρά και ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Λάρισα. Καταφέραμε και κερδίσαμε και αυτό είναι που μετράει περισσότερο.
Πριν τη φάση του πέναλτι δεν υπήρχε περίπτωση επιθετικού φάουλ πάνω στον Μπουκουβάλα και απλά υπήρξε επαφή σώμα με σώμα, κέρδισε ο πιο δυνατός και ακολούθησε το πέναλτι»
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΩΤΑΚΗΣ: «Νομίζω ότι η Λάρισα έπαιξε πολύ καλά και εμείς θέλαμε να κερδίσουμε, καθώς παίζαμε στην έδρα μας. Πιστεύω ότι δίκαια ο ΠΑΟΚ κέρδισε το παιχνίδι. Εύχομαι καλή συνέχεια στους πρώην συμπαίκτες μου, καλή συνέχεια στην ΑΕΛ. Ο κόσμος της Λάρισας πρέπει να κάνει υπομονή γιατί φέτος είναι μια καινούργια ομάδα και σίγουρα χρειάζεται πίστωση χρόνου».
ΗΛΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ: «Επειδή ηγέτης μας είναι ο προπονητής, εκείνος θα μιλήσει για τη διαιτησία. Εγώ θα μιλήσω για το αγωνιστικό κομμάτι και θέλω να πω ότι σταθήκαμε καλύτερα από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Αν κάποια ομάδα δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες ήμασταν εμείς και δεν μπορώ να θυμηθώ μια ευκαιρία κλασική ή μη, στη δική μας περιοχή. Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο για τη διαιτησία».
ΑΡΚΑΝΤΙΟΥΣ ΜΑΛΑΡΤΖ: «Παίξαμε πολύ καλά και δεν είχε εύκολο έργο ο ΠΑΟΚ. Εμείς προσπαθήσαμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και εάν παίζουμε όπως σήμερα (σ.σ. προχθές), δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.
Για την αποβολή του Κάσας ήμουν πολύ μακριά και καθώς δεν μπορούσα να δω τόσο μακριά δεν μπορώ να έχω άποψη.
Ο διαιτητής στην φάση του πέναλτι μου είπε ότι ακούμπησα τον αντίπαλό μου, αλλά εγώ πιστεύω ότι δεν τον βρήκα με τα χέρια.
Επόμενος αντίπαλός μας είναι ο Πανιώνιος και εάν αγωνισθούμε όπως στα παιχνίδια με Καβάλα, Εργοτέλη και ΠΑΟΚ, εκτιμώ ότι θα πάμε καλά».
ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Δεν θα ήθελα να μιλήσω για το πέναλτι και θα ’θελα να πω ότι κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση, σε μια πολύ δυνατή έδρα και με αντίπαλο μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ.
Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και δικαιούμασταν να έχουμε κι εμείς ένα γκολ. Αγωνιστήκαμε με δέκα παίκτες για αρκετά μεγάλο διάστημα και αν αναλογιστεί κανείς ότι είχαμε την Τετάρτη το αναβληθέν παιχνίδι στην Κρήτη με τον Εργοτέλη και αυτό κόστισε στην ομάδα δυνάμεις, η ομάδα ήταν για μια ακόμη φορά αγωνιστική σε σταθερή ανοδική πορεία.
Δεχθήκαμε ένα γκολ πολύ νωρίς το οποίο λίγο μας αποσυντόνισε, αλλά η εμφάνισή μας, όπως προανέφερα, ήταν καλή και χάσαμε το ματς από μια μη οργανωμένη άμυνα που θα μπορούσαμε να κάνουμε.
Προσπαθήσαμε, δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και έμεινε έτσι δυστυχώς για εμάς το 1-0».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass