ΣΥΝΕΤΡΙΨΑΝ ΧΘΕΣ ΜΕ 5-1 ΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ

Καταιγιστικοί οι Νέοι της Ε.Π.Σ.Λ.

* ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ (2-2) * ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ (30/12) ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2009 2:10 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:51
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Εντυπωσιακή νίκη η οποία συνοδεύτηκε από πολύ καλή εμφάνιση πέτυχε χθες η μικτή ομάδα Νέων της ΕΠΣΛ επί της αντίστοιχης της Ημαθίας με 5-1 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων.
Αυτή τη φορά το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Λάρισας είχε ουσία στο παιχνίδι του αφού αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και έδειξε ότι πράγματι είναι το μεγάλο φαβορί στον όμιλό του. Σε ό,τι αφορά στη χθεσινή νίκη, αυτή αποκτά ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις αν αναλογιστεί κανείς ότι επετεύχθη επί ενός ισχυρού αντιπάλου που συγκαταλέγεται στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.
Η καλή ημέρα φαίνεται από το πρωί κι έτσι μόλις στο 13ο λεπτό η μικτή Νέων της ΕΠΣΛ άνοιξε το σκορ με την κεφαλιά του Πρακατέ μετά από σέντρα του Βούζα, ενώ πριν καλά -καλά συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο ο Κωστούλας διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.
Η ομάδα της Ημαθίας μπήκε προς στιγμήν ξανά στο παιχνίδι στο 25’ όταν μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Καφές, δημιουργήθηκε μπέρδεμα μπροστά από τη λαρισινή εστία και ο Ζωγράφος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Φυσικά το γεγονός αυτό δεν πτόησε τους Λαρισαίους που διατηρώντας την πολύ καλή εικόνα βρήκαν ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα στο 33’ με το υποδειγματικό ψηλοκρεμαστό πλασέ του Ελευθεριάδη μετά από έξυπνη πάσα του Πρακατέ.
Κι ενώ όλα κυλούσαν ομαλά σε μια ανύποπτη στιγμή στο 38’ ο Τρικαλινός διαιτητής κ. Μανούρας έδειξε την κίτρινη κάρτα στον Πρακατέ γιατί θεώρησε λανθασμένα ότι παρεμπόδισε την εκτέλεση φάουλ των αντιπάλων (ο παίκτης της Λάρισας ήταν με πλάτη στην μπάλα!). Ο Πρακατές όμως είχε δεχθεί λίγο νωρίτερα κι άλλη κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων της λαρισινής ομάδας.
Εκείνο ωστόσο που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν ότι ο διαιτητής κ. Μανούρας προσπάθησε στη συνέχεια να διορθώσει το λάθος του με νέο λάθος με στόχο να επαναφέρει την αριθμητική ισορροπία στο παιχνίδι και απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Τσαρτσαρή στο 44’ σε μαρκάρισμα αντιπάλου, προκαλώντας αυτή τη φορά τις διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων.
Με το 3-1 οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα του ημιχρόνου για να ξεκινήσει η επανάληψη όπου οι γηπεδούχοι έδωσαν στη νίκη τους διαστάσεις θριάμβου.
Πιο συγκεκριμένα στο 51’ ο Ελευθεριάδης κέρδισε πέναλτι από τον Ζωγράφο το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ σε 4-1, ενώ στο 80’ ο Μωυσίδης που βγήκε τετ α τετ μετά από έξυπνη πάσα διαμόρφωσε το τελικό 5-1.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 66’ ακυρώθηκε γκολ του Ελευθεριάδη για οφσάιντ μετά από εντυπωσιακή ενέργεια του Βούζα που πέρασε τους πάντες και τα πάντα.
Ε.Π.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ: Γούπος, Περήφανος, Λούγκος, Γκαραγκούνης (60’ Μωυσίδης), Πάτρας, Χάμος, Βούζας, Ρέντζας (59’ Γκαμπέτας), Κωστούλας (52’ Κατσικανής), Πρακατές, Ελευθεριάδης.
Ε.Π.Σ. ΗΜΑΘΙΑΣ: Βερβαντίδης, Τηλκερίδης, Λάιος (46’ Σπυρίδης), Μαρούδας, Τσακτάνης (72’ Σφυντήλας), Συμεωνίδης, Τσαρτσαρής, Αλμαλιώτης, Καφές (56’ Κοτζαχρήστος), Ζωγράφος, Αντωνίου.
ΑΤΥΧΟΙ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ
Αντίθετα με τους Νέους, οι Παίδες της Ε.Π.Σ.Λ. δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας γεγονός που σημαίνει ότι θα πρέπει να εντείνουν τις προσπάθειές τους στη συνέχεια της διοργάνωσης προκειμένου να διεκδικήσουν με αξιώσεις τη μία από τις δύο θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση του θεσμού.
Άσχημο ξεκίνημα από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Λάρισας που στο 18ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ όταν μετά από ωραία ενέργεια και πλασέ του Μάνου η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Δάγκας από πολύ κοντά την έστειλε στα δίχτυα.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στη συνέχεια και έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 23’ όταν το διαγώνιο σουτ του Νάκα πέρασε ελάχιστα άουτ. Τελικά ο ίδιος ποδοσφαιριστής ότι δεν κατάφερε στην προηγούμενη φάση το πέτυχε στο 37’ όταν εκμεταλλευόμενος λάθος αντίπαλου αμυντικού με ψηλοκρεμαστό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1 με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.
Η επανάληψη επιφύλαξε μια ευχάριστη αλλά και μια δυσάρεστη εξέλιξη για τη λαρισινή ομάδα η οποία στο 53’ πέρασε μπροστά στο σκορ χάρις στο γκολ του Ψωμολιά.
Η συνέχεια όμως δεν ήταν το ίδιο καλή για τους γηπεδούχους που οκτώ λεπτά πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης όταν μετά από πάσα του Κελεσίδη, ο Παρσόπουλος μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα.
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Παπαγιάννης, Παναγιώτου, Νταής, Καραγκιόζης, Τηλιόπουλος (21’ λ.τ. Ψωμολιάς), Τζιώλης, Νάκας, Τσιλούλης, Τσιαλέμης, Τσιρογιάννης (49’ Φλέγγας), Βάσσος (41’ Γκουντρουμπής).
ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ: Κοζίλας, Παναγιωτίδης, Παντόπουλος, Καλιβιώτης, Κελεσίδης (79’ Μπαξεβάνος), Σουκιάς, Δάγκας (62’ Ζαχαριουδάκης), Παρσόπουλος, Μάνος, Κουκουράκης, Σούρλας.
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Λάρισα-Ημαθία: 2-2 (π), 5-1 (ν).
Τρίκαλα-Καρδίτσα: 0-2 (π), 0-3 (ν)
Ρεπό: Πιερία
ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
Παίδες
Καρδίτσα        3-0      6
Τρίκαλα          4-6      1
Πιερία 4-4      1
Λάρισα           2-3      1
Ημαθία            2-2      1
Νέοι
Καρδίτσα        4-0      6
Λάρισα           5-2      3
Πιερία 3-0      3
Τρίκαλα          0-6      0
Ημαθία            1-5      0
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (9/12)
Ημαθία-Τρίκαλα
Καρδίτσα-Πιερία
Ρεπό: Λάρισα
ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΜΕ ΠΙΕΡΙΑ;
Το ενδεχόμενο διεξαγωγής των επόμενων εντός έδρας αγώνων των μικτών της Ε.Π.Σ.Λ. με τις αντίστοιχες ομάδες της Πιερίας στο γήπεδο Ελασσόνας στις 30 Δεκεμβρίου εξετάζει η διοίκηση της Ε.Π.Σ.Λ. Παράλληλα υπάρχει η σκέψη για διεξαγωγή αγώνων των μικτών της Ε.Π.Σ.Λ. σε Φάρσαλα και Τύρναβο.
«ΠΑΡΕΛΑΣΗ» ΜΑΝΑΤΖΕΡ
Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά τέσσερις ήταν οι μάνατζερ που βρέθηκαν χθες στη Λάρισα για να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια των μικτών ομάδων της Λάρισας με την Ημαθία. Κουμαριάς από τον Ολυμπιακό, Λαγωνικάκης και Φαμέλης για λογαριασμό του Πανιωνίου αλλά και ο Παγκούρας του Π.Α.Ο.Κ. βρέθηκαν χθες σε Ν. Πολιτεία και Νεάπολη.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass