ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

«Δώστε συνέχεια στις νίκες μας...»

* ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ (4.45 μ.μ., NOVA)

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2009 1:42 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:51
«Δώστε συνέχεια στη νίκη που πετύχατε επί της Καβάλας (σ.σ. την περασμένη Κυριακή στο Αλκαζάρ με 1-0)» ήταν τα μόνα λόγια που είπε ο τεχνικός της ΑΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης στη χθεσινή πρωινή προπόνηση που έγινε στα Δένδρα αναφερόμενος στο σημερινό εξ αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής λόγω του αιφνίδιου θανάτου του Μεξικάνου παίκτη Αντόνιο Ντε Νίγκρις που θα γίνει στο Παγκρήτιο Στάδιο με αντίπαλο τον Εργοτέλη.
Στη συνέχεια οι παίκτες ακολούθησαν ζέσταμα και γυμναστήριο αφού ο Ουζουνίδης με δεδομένη τη λειψανδρία (τραυματίες Ντέλσον, Βενετίδης, Σίμιτς) απέφυγε να κάνει την τελευταία προπόνηση μην υποστεί τραυματισμό κάποιος παίκτης.
Η λαρισινή ομάδα αν καταφέρει να πάρει βαθμό η βαθμούς στην Κρήτη τότε θα ανέβει βαθμολογικά και σίγουρα θα βελτιωθεί σημαντικά το κλίμα που υπάρχει ενώ με δεδομένη τη μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου θα έχει περιθώρια να πάει πολύ καλύτερα αλλά οι ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη (δηλαδή να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα) δεν είναι αρκετές.
Η ουσία είναι ότι η επιτυχία επί της Καβάλας έχει δημιουργήσει μια ευφορία που όλοι πιστεύουν ότι μπορεί να συνεχιστεί και στην Κρήτη.
Η αποστολή αναχώρησε χθες στις 2.30 από τη Λάρισα Θεσσαλονίκη και από εκεί στις 8 μ.μ. αεροπορικώς για την Κρήτη.
Για την ενδεκάδα ο Ουζουνίδης δεν έχει δείξει κάποιο συγκεκριμένο πλάνο αλλά το πιο πιθανό είναι να ακολουθήσει τη μόνιμη τακτική των φετινών αγώνων 4-2-3-1 και να κάνει μερικές αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με αυτή που παρέταξε στην Καβάλα και αυτές θα είναι ο Κάσας στη θέση του Γιαννακόπουλου και ο Κυριακίδης στη θέση του Ρομέου.
Λογικά τερματοφύλακας θα είναι ο Μάλαρτζ στην άμυνα δεξιά θα παίξει ο Μπουκουβάλας, σέντερ μπακ ο Νταμπίζας με τον Μελίσση και αριστερά ο Κατσιαρός. Στα αμυντικά χαφ θα είναι ο Ιγγλέσιας με τον Κυριακίδη και πιο μπροστά οι Τουάμα (αριστερά), Μετίν (στο κέντρο) και Αμπουχατζίρα (δεξιά). Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Γκαστόν Κάσας.
Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί και οι Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Ααράμπ, Ρομέου, Βλασόπουλος, Μπαλής, Γιαννακόπουλος, και Σιατραβάνης.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Ενόψει της σημερινής εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Εργοτέλη, η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει για τα εξής:
Όσοι φίλαθλοι της ομάδας θέλουν να βρεθούν στο Παγκρήτιο Στάδιο για την παρακολούθηση του αγώνα, μπορούν να προμηθεύονται εισιτήριο της Θ6 στην τιμή των 15 ευρώ. Η διάθεσή τους θα γίνεται σήμερα από τις 12 το μεσημέρι από εκδοτήριο του Παγκρητίου Σταδίου. Αξίζει να σημειωθεί πως ισχύουν αυστηρά οι διατάξεις περί ηλεκτρονικού – ονομαστικού εισιτηρίου και ως εκ τούτου κάθε φίλαθλος θα πρέπει να φέρει μαζί του αστυνομική ταυτότητα, τόσο κατά την αγορά του εισιτηρίου όσο και κατά την προσέλευσή του στο γήπεδο.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass