ΔΗΛΩΣΕ Ο ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΑΤΡΑΣ:

Κερδίσαμε δίκαια στο Διμήνι

*Σε όλα τα παιχνίδια στόχος μας είναι η νίκη *Χρειάζεται να έχουμε διάρκεια και σοβαρότητα

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2009 2:22 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:50
Μια ακόμη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του, προχθές το απόγευμα, ο Τύρναβος 2005, ο οποίος χωρίς να εντυπωσιάσει κέρδισε στο Διμήνι την τοπική ομάδα, με σκορ 2-0.
Το τυρναβίτικο συγκρότημα πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη του και αναρριχήθηκε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στον 4ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Στην προχθεσινή αναμέτρηση, τα γκολ πέτυχαν ο Κώστας Γρηγορίου και ο νεαρός αμυντικός Δημήτρης Σιάτρας, που είχε πολύ καλή απόδοση και συνεχώς βελτιώνεται.
Ο Σιάτρας που είναι γεννημένος τον Μάρτιο του 1989, αγωνίζεται στον Τύρναβο για τρίτη χρονιά και είναι ο στυλοβάτης στον χώρο της άμυνας.
Παρά το νεαρό της ηλικίας του δείχνει ότι έχει τα προσόντα να κάνει το μεγάλο άλμα και εάν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, τότε το καλοκαίρι δεν αποκλείεται να γίνει το όνειρό του πραγματικότητα.
Για την προχθεσινή νίκη αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο κεντρικός αμυντικός της τυρναβίτικης ομάδας σε δηλώσεις του επισήμανε τα εξής: «Γνωρίζαμε ότι στο Διμήνι έπρεπε να αγωνιστούμε με σοβαρότητα, ανεξάρτητα εάν ο αντίπαλός μας βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Κατακτήσαμε έτσι δίκαια τους τρεις βαθμούς και δεν υποτιμήσαμε τον αδύναμο αντίπαλό μας. Η επιτυχία αυτή σίγουρα ανεβάζει την ψυχολογία, ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν. Οφείλουμε πάντως να παραμείνουμε προσγειωμένοι και συνεχώς αυτό μας τονίζουν τόσο ο προπονητής μας Μιχάλης Ζιώγας, όσο και ο συνεργάτης του Μιχάλης Μπίζιος».
-Βρισκόσαστε μόλις δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Α.Ο.Κ. που δεν έχει κάνει ακόμη το ρεπό του. Θεωρείς ότι σύντομα θα βρεθεί ο Τύρναβος στην κορυφή;
«Το πιστεύουμε αυτό αλλά χρειάζεται να έχουμε διάρκεια και σοβαρότητα, γιατί τα παιχνίδια κρύβουν πολλές δυσκολίες.
Σε όλα τα ματς παίζουμε για τη νίκη και κοιτάζουμε κάθε Κυριακή το παιχνίδι ξεχωριστά, ενώ παράλληλα βελτιώνουμε την αγωνιστική μας εικόνα.
Θεωρώ ότι φαβορί για την άνοδο εκτός από εμάς, είναι ακόμη ο ΑΟΚ και ο Πυργετός, χωρίς να αποκλείεται και κάποια άλλη ομάδα».
-Πόσο σημαντική είναι η βοήθεια από τους φιλάθλους;
«Αποτελεί τον 12ο παίκτη μας και θέλουμε σε κάθε παιχνίδι την πολύτιμη συμπαράστασή του και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πανηγυρίσουμε στο τέλος όλοι μαζί, την πολυπόθητη άνοδο στην Γ΄Εθνική κατηγορία».
-Ποιες είναι οι προσωπικές σου φιλοδοξίες;
«Σίγουρα θέλω να ανέβει η ομάδα στην παραπάνω κατηγορία, κάτι που άξιζε και την περυσινή περίοδο.
Από ΄κει και πέρα όνειρό μου είναι να παίξω σε σωματείο επαγγελματικής κατηγορίας και πιστεύω ότι είμαι έτοιμος για να ανταποκριθώ στις αυξημένες απαιτήσεις που θα υπάρχουν».
*Την ερχόμενη Κυριακή ο Τύρναβος θα υποδεχθεί στο γήπεδό του τον Ατρόμητο Σπερχειάδας και το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass