ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Πήρε... μπρος ο Γυμναστικός/Ολύμπια

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2009 2:20 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:50
Απόλυτη ικανοποίηση. Αυτό είναι το συναίσθημα που υπάρχει στις τάξεις του Γυμναστικού/Ολύμπια μετά και τη μεγάλη νίκη επί του Περιστερίου την Κυριακή το απόγευμα. Οι Λαρισαίοι κατέκτησαν το δεύτερο φετινό ροζ φύλλο αγώνα και πλέον αναπνέουν «αέρα» παραμονής αφού δείχνουν πως έχουν πάρει... μπροστά για τα καλά. Επόμενος αγώνας είναι αυτός με την ΑΕΚ στην Αθήνα και αν υπάρξει ανάλογη απόδοση με την προχθεσινή τότε οι ελπίδες για την πρώτη εκτός έδρας νίκη είναι αυξημένες.
Η χθεσινή προπόνηση σαν κύριο μενού είχε θεωρητικό μάθημα. Ο τεχνικός Γιώργος Καλαφατάκης μίλησε προς τους παίκτες του. Τους συνεχάρη για την απόδοσή τους και τους ζήτησε να είναι το ίδιο συγκεντρωμένοι και στη συνέχεια. Τους επισήμανε το γεγονός πως είναι ακόμα πολύ νωρίς για να θεωρήσουν πως «σώθηκαν». Στη συνέχεια τους έδειξε το βίντεο του αγώνα
επισημαίνοντάς τους τα δυνατά και αδύνατα σημεία.
ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΠΑΝΟΣ
Μια εβδομάδα ήταν αρκετή. Ο λόγος για τον Νίκο Σπανό. Ο 31χρονος παίκτης της λαρισινής ομάδας είχε την γνωστή ίωση την οποία όμως και ξεπέρασε ανώδυνα. Σήμερα όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας και θα προσπαθήσει να ανεβάσει τους ρυθμούς του όσο μπορεί για να παίξει στο ματς με την ΑΕΚ.
Η «ΜΑΓΚΙΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ, Ο ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ
Ακόμα «ψάχνονται» εν τω μεταξύ στο Περιστέρι για το πώς χάθηκε το ματς στη Λάρισα. Πέρα από το γεγονός πως ο Γυμναστικός/Ολύμπια ήταν καλός υπήρχε και μια λεπτομέρεια στην άμυνα του δευτέρου ημιχρόνου που έκανε τη διαφορά. Αυτή ήταν στο σημείο που αφού γύρισε η άμυνα της Λάρισας από μαν του μαν σε ζώνη 2-3, ο Παπαχρήστος κατέβηκε από τη δυάδα στην τριάδα και έκλεισε την αριστερή πλευρά της εσωτερικής (η μοναδική που έμπαζε) και ήταν μια «μαγκιά» του Καλαφατάκη που ψαλίδισε τις ελπίδες των αντιπάλων.
Αυτό που αναμένουν τώρα όλοι στην ομάδα είναι να ανεβάσουν στροφές και δύο σημαντικοί Έλληνες. Ο Κόμματος και ο Μπόγδανος. Αν βελτιωθούν και αυτοί τότε η ομάδα θα δείξει ακόμα καλύτερο πρόσωπο. Σίγουρα πάντως αυτός που δείχνει πως σε λίγο θα είναι περιζήτητος είναι ο Ντέιβιν Γκριν.
ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ
Η μικρή προσέλευση του κόσμου ήταν το μόνο μελανό σημείο στο προχθεσινό ματς. Αυτό το γνωρίζουν στη διοίκηση και ευελπιστούν πως θα αλλάξει σύντομα. Ο κόσμος για να ξαναγυρίσει στο κλειστό θέλει να δει πλέον πρώτα λίγο θέαμα. Όπως φαίνεται τώρα η ομάδα μπορεί να το προσφέρει και σε συνδυασμό με τις κινήσεις μάρκετινγκ και προώθησης εισιτηρίων το κλειστό φέτος μπορεί να ξαναζήσει μεγάλες στιγμές.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass