ΘΕΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑ

Να πετάξει στην... παραμονή

* ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ (4.30 μ.μ.)

Δημοσίευση: 28 Νοε 2009 22:24 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:50
 Πέμπτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας και ο Γυμναστικός-Ολύμπια δίνει ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της κατηγορίας, καθώς θα υποδεχθεί το Περιστέρι και στόχος της λαρισινής ομάδας είναι η νίκη για να «πετάξει» προς την παραμονή.
Το παιχνίδι που θα δώσει η λαρισινή ομάδα είναι αρκετά δύσκολο, καθώς ο αντίπαλος έχει μέχρι τώρα τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια και έχει δείξει ότι δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, καθώς έχει ένα πολύ αξιόλογο δυναμικό από ξένους παίκτες που διακρίνονται για την παραγωγικότητα στην επίθεση, όπως είναι ο Άρνολντ (86 πόντους μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα), ο Χάμοντς και ο Φέσον, που πετυχαίνουν καλάθια με πολλούς τρόπους, ενώ έχει και σημαντική βοήθεια από τον Ντάνιελ και τον γνώριμο στο λαρισινό κοινό από τη θητεία του στο Γ.Σ.Λ. Νίκο Παπανικολόπουλο, που παίζει περισσότερο πλέι μέικερ.
Ο τεχνικός του Γυμναστικού-Ολύμπια για το σημερινό παιχνίδι ζήτησε από τους παίκτες του πολύ καλή άμυνα κάτι που είναι και το στίγμα τού προπονητή αν κρίνουμε από το «πρόσωπο» που παρουσίασε η ομάδα στα δύο παιχνίδια που είναι προπονητής και μετράει μία νίκη και μία ήττα, με αξιόλογη όμως εμφάνιση. Αυτό βέβαια που θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα είναι ο τομέας των αμυντικών ριμπάουντ, όπου μέχρι τώρα η λαρισινή ομάδα δεν έχει πάει πολύ καλά.
Η λαρισινή ομάδα θα στερηθεί των υπηρεσιών του Νίκου Σπανού που προσβλήθηκε από τη νέα γρίπη και θα είναι κλινήρης μέχρι την Πέμπτη, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεσή του.
Αυτό που όλοι ελπίζουν να δούνε είναι να υπάρχει προσαρμογή του Ντέιβιντ Γκριν και του Ρολάντας Αλιέβας, που ήρθαν στη Λάρισα πριν δέκα μέρες και ασφαλώς ακόμα δεν έχουν προσαρμοστεί απόλυτα.
Σίγουροι στο αρχικό σχήμα είναι ο Μπάτλερ, ο Μάσι (πρώτος σκόρερ και πρώτος ριμπάουντερ της ομάδας) και Νταμόντ Γκριν, ενώ για τις άλλες θέσεις κανείς δε ξέρει τις σκέψεις του Καλαφατάκη. Υπάρχουν πολλοί παίκτες έτοιμοι να βοηθήσουν, όπως ο Μπόγδανος, ο Παπαχρήστος, ο Ντέιβιντ Γκριν, ο Αλιέβας, ο Τόντιτς και ο Κόμματος (στη διάθεσή του είναι ακόμα οι Τζακόπουλος, Καραβανάς, Παπακώστας).
ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Η ομάδα μπάσκετ του Γυμναστικού-Ολύμπια έκανε εκστρατεία στα σχολεία σε μια προσπάθεια να γεμίσει το κλειστό της Νεάπολης και ειδικά από μαθητές και είναι χαρακτηριστικό ότι Μπόγδανος, Παπαχρήστου και Κόμματος επηρεασμένοι από την αγάπη των παιδιών προς αυτούς αποφάσισαν να δείξουν και μερικές ικανότητές τους στην αυλή του σχολείου του 5ου Γυμνασίου. 
Για το σημερινό παιχνίδι εκπλήξεις ετοιμάζει και ο Όμιλος Φίλων Γ.Σ.Λ., που έχει επαναδραστηροποιηθεί και ο πρόεδρός του, Αποστόλης Δομενικιώτης, θα μοιράσει κασκόλ σε φιλάθλους δωρεάν.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Σε αγώνες για την 5η ημέρα της Α1 μπάσκετ των ανδρών σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Άρης-Τρίκαλα            81-66
Καβάλα-Π.Α.Ο.Κ.      75-70
Πανελλήνιος-Πανιώνιος        20:00
ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
16.30, Γυμναστικός/ Ολύμπια Λ. - Περιστέρι: Σχινάς - Κορομηλάς - Μητσόπουλος.
16.30, Κολοσσός Ρ.- Α.Ε.Κ.: Σπυρίδωνος - Ψαριανός - Μάνος.
17.00, Μαρούσι - Ηλυσιακός: Μουζάκης - Μπήτης - Μαχαιριανάκης.
22.00, Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Χριστοδούλου - Γκόντας - Τανατζής.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 4 αγώνες)  
Ολυμπιακός   8
Παναθηναϊκός            8
Περιστέρι        7
Πανελλήνιος   7
Άρης   7 -5αγ.
Τρίκαλα          7 -5αγ.
Καβάλα          7 -5αγ.
Κολοσσός Ρόδου     6
Πανιώνιος       6
Μαρούσι         6
Π.Α.Ο.Κ.         6 -5αγ.
Ηλυσιακός      5
Γυμναστικός-Ολύμπια           5
Α.Ε.Κ. 5
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass