ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ Α.Ε.Λ. ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ (2.30 μ.μ.)

Ιερή υποχρέωση η νίκη στη μνήμη του Αντόνιο

* ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ: «Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ»

Δημοσίευση: 28 Νοε 2009 22:24 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:50
Το σημερινό παιχνίδι που δίνει στις 2.30 μ.μ. η Α.Ε.Λ. με την Καβάλα («ζωντανά» από το συνδρομητικό κανάλι) στο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα, είναι κρίσιμο βαθμολογικά, αλλά πάνω απ’ όλα η νίκη έχει χαρακτήρα ιερής υποχρέωσης απέναντι στον αδικοχαμένο Μεξικανό ποδοσφαιριστή των «βυσσινί» Αντόνιο Ντε Νίγκρις, που πριν δεκαπέντε περίπου μέρες έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ενώ κοιμόταν.
Οι συμπαίκτες του θέλουν τη νίκη για να του την αφιερώσουν, όπως και οι φίλαθλοι που ετοιμάζουν ειδικές εκδηλώσεις. Η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. ήδη άρχισε να μοιράζει φωτογραφία του παίκτη που θα είναι σαν πλακάτ και θα σηκωθεί από τους φιλάθλους τη στιγμή που θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.
Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων θα εισέλθουν πέντε λεπτά πριν την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα και οι ποδοσφαιριστές της λαρισινής ομάδας θα φορούν μια φανέλα που πάνω της θα έχει στο μπροστινό μέρος φωτογραφία του Ντε Νίγκρις και ένα μήνυμα αφιερωμένο σ’ αυτόν, ενώ στο πίσω μέρος θα υπάρχει ο αριθμός 9 με το όνομα του Ντε Νίγκρις. Στη συνέχεια θα προβληθούν στο μάτριξ του γηπέδου στιγμιότυπα από την παρουσία του Ντε Νίγκρις στην Α.Ε.Λ. για δυόμισι λεπτά, ενώ θα τηρηθεί κατόπιν ενός λεπτού σιγή και στη συνέχεια οι παίκτες των «βυσσινί» (και αν θέλουν και αυτοί της Καβάλας και οι διαιτητές) θα αποτιμήσουν φόρο τιμής σε ένα μέρος του σταδίου Αλκαζάρ που θα ορίσει η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. και θα υπάρχει φωτογραφία του Μεξικανού παίκτη.
Παράλληλα, θα δοθούν και μπαλόνια που θα υψωθούν προς τον ουρανό.
Οι παίκτες θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια και μαύρη εμφάνιση, κάτι που θα γίνει μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, όταν συμπληρώνονται σαράντα μέρες από τον χαμό του ποδοσφαιριστή.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
Στο αγωνιστικό μέρος, ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης θα παρατάξει την ομάδα με τη γνώριμη τακτική του 4-2-3-1, ενώ στη διάθεσή του θα είναι οι τραυματίες Σίμιτς και Ντέλσον, αλλά και ο Ααράμπ που ταλαιπωρείται από ίωση.
Κάτω από τα δοκάρια θα αγωνισθεί ο Μάλαρτζ, ενώ στην άμυνα στο δεξί άκρο θα είναι ο Μπουκουβάλας και στο αριστερό ο Βενετίδης. Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν ο Νταμπίζας με τον Μελίσση.
Στα αμυντικά χαφ θα είναι ο Ρομέου με τον Ιγγλέσιας και πιο μπροστά θα παίξουν ο Γιαννακόπουλος στη δεξιά πλευρά και ο Τουάμα στην αριστερή ενώ στο κέντρο θα είναι ο Μετίν.
Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνισθεί ο Αμπουχατζίρα.   
Στην αποστολή, που ανακοίνωσε ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης που έγινε στα Δένδρα, συμπεριλήφθηκαν και οι Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Κατσιαρός, Κυριακίδης, Βλασόπουλος, Μπαλής, Κάσας και Σιατραβάνης.
Ο τεχνικός της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, δίνει μεγάλη σημασία στο παιχνίδι και είναι χαρακτηριστικό ότι μιλώντας στους παίκτες του είπε ότι η ομάδα είναι σε πολύ δύσκολη θέση και πρέπει να ασχολούνται με το πως θα κερδίσουν και θα ανέβουν βαθμολογικά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Α.Ε.Λ. αυτή τη στιγμή βρίσκεται μαζί με τον Ατρόμητο πάνω στη ζώνη του υποβιβασμού και με πολύ δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου (την Τετάρτη και το Σάββατο δίνει δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με Εργοτέλη και Π.Α.Ο.Κ. αντίστοιχα).
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ο διαιτητής Δ. Καλόπουλος, από τη Θεσσαλονίκη, ορίστηκε να διευθύνει την σημερινή αναμέτρηση της Α.Ε.Λ. με την Καβάλα και βοηθοί του θα είναι οι κ. Μποζατζίδης και Σαραϊδάρης, του ιδίου Συνδέσμου, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο κ. Αρετόπουλος, του Συνδέσμου Τρικάλων.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass