ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Με τη σκέψη πάντα στον Αντόνιο η προετοιμασία της ΑΕΛ

* ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΑΜΠΟΥΧΑΤΖΙΡΑ-ΣΗΜΕΡΑ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ(16:00)

Δημοσίευση: 25 Νοε 2009 1:03 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:48
Με τη σκέψη πάντα στον αδικοχαμένο Αντόνιο Ντε Νίγκρις, συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών της ΑΕΛ, ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με την Καβάλα, στο στάδιο Αλκαζάρ(14:30).
Ένα παιχνίδι που θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Ελ Τάνο και ο κόσμος της Λάρισας αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά το γήπεδο, γιατί ο Αντόνιο αγαπήθηκε πάρα πολύ και έφυγε δυστυχώς πολύ νωρίς από κοντά μας, χωρίς να προλάβει να εκπληρώσει τα όνειρά του και να ανταποδώσει την αγάπη των φιλάθλων, προς το πρόσωπό του.
Η «βυσσινί» οικογένεια έχει χάσει πολλά νέα παιδιά, που δεν θα ξεχαστούν όμως ποτέ γιατί αγάπησαν την ομάδα του κάμπου και πρόσφεραν όλοι τους για να καμαρώνουμε εμείς το αλογάκι, που πάλι θα αρχίσει τον καλπασμό του σιγά - σιγά και η ΑΕΛ θα γίνει η ομάδα που «σαν σίφουνας σαρώνει και με δάφνες ο λαός την στεφανώνει».
Από κει και πέρα οι παίκτες είναι υποχρεωμένοι να ξεπεράσουν το σοκ και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό την Κυριακή, κόντρα σε μια επαρχιακή ομάδα που κερδίζει τις εντυπώσεις έως τώρα στη Σούπερ Λίγκα και θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος.
Στη χθεσινή προπόνηση πήρε μέρος κανονικά ο Αμπουχατζίρα, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στους κοιλιακούς και θα δώσει κανονικά το «παρών».
Αντίθετα, μάλλον δεν πρέπει υπολογίζεται ο Ντέλσον που συνεχίζει τη θεραπεία, ενώ σήμερα αναμένεται να επανέλθει ο Ρομέου, που ξεπέρασε και αυτός το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.
Χθες δεν προπονήθηκαν τόσο ο Μπουκουβάλας που είχε πυρετό όσο και ο Μάλαρτζ, που έκανε θεραπεία λόγω του ότι στην προχθεσινή προπόνηση στο τέλος αποχώρησε, εξ αιτίας ενοχλήσεων στον αστράγαλο.
Δεν τίθεται πάντως θέμα μη συμμετοχής του στην αναμέτρηση με την Καβάλα.
Σημειώνεται ότι δεν υπολογίζεται ο Σίμιτς που έχει κάνει χειρουργική επέμβαση στο αριστερό του πόδι.
ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
Από το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στις 9 Νοεμβρίου έχουν να αγωνιστούν σε επίσημο αγώνα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ και σήμερα στις 4 το απόγευμα στα Δένδρα, έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας, χωρίς όμως διαιτητές.
Ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει ουσιαστικά να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα της Δ’ Εθνικής, όπου για τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της θα είναι τιμή που θα αγωνιστούν κόντρα σε μια επαγγελματική ομάδα, που κάνουν και ορισμένοι από αυτούς όνειρα, για να φορέσουν μελλοντικά, την ένδοξη φανέλα της.
Αναμένει λοιπόν ο κόουτς της ΑΕΛ ένα δυνατό φιλικό, που θα ωφελήσει και τους ποδοσφαιριστές του για να αποκτήσουν ρυθμό και να επανέλθουν σε αγωνιστική δράση.
Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ότι από τις 11 σήμερα το πρωί, αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SuperLeague ΟΠΑΠ, με αντίπαλο την ομάδα της Καβάλας (Κυριακή 29/11, ώρα 2.30 μ.μ., στάδιο Αλκαζάρ). Η διάθεση θα γίνεται από το επίσημο κατάστημα της ομάδας «Vissini Store» (Μανωλάκη 1), ως και το Σάββατο, κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας των καταστημάτων. Ανήμερα του αγώνα εισιτήρια θα διατίθενται από τις 12 το μεσημέρι από τα εκδοτήρια του σταδίου.
Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι οι εξής:
Θύρες 6-7: 12 ευρώ
Θύρα 10: 20 ευρώ
Θύρα 2 : 35 ευρώ
Θύρα 4 -: 35 ευρώ
Θύρα 3 VIP: 65 ευρώ
- Εξάλλου, διατίθενται παιδικά εισιτήρια στην τιμή των 10 ευρώ για όλες τις θύρες, για παιδιά ηλικίας έως 14 ετών με συνοδό
- Η σύσκεψη μέτρων ασφαλείας που θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη από την Α.Δ. Λάρισας, θα ορίσει αν διατεθούν εισιτήρια των Θυρών 1 & 14, καθώς και τον χώρο λειτουργίας της παιδικής κερκίδας «Όλυμπος». Ωστόσο, υφίσταται αίτημα των φιλοξενουμένων για παραλαβή εισιτηρίων, το οποίο η ΠΑΕ ΑΕΛ προτίθεται να κάνει αποδεκτό, στο πλαίσιο της αμοιβαιότητας.
Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΠΑΟΚ-ΑΕΛ
Στον αγώνα με την ΑΕΛ στην Τούμπα, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος, θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής ο Πάμπλο Γκαρσία, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τον Άρη, ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΝΤΟ ΣΤΗΝ ΑΕΛ
Χθεσινές πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο ποδοσφαιριστής Φλάβιο Πίντο Ντε Σόουζα που αποτελεί παρελθόν από τον Άρη, αφού χθες το μεσημέρι έλυσε το συμβόλαιό του, βρίσκεται ένα βήμα πριν την ΑΕΛ.
Το καλοκαίρι οι «βυσσινί» ενδιαφέρθηκαν για τον Πίντο, αλλά δεν επήλθε τελικά συμφωνία και ο βραζιλιάνος μπακ χαφ, κατέληξε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Ο Πίντο είναι γνωστός στην Ελλάδα μιας και το περασμένο πρωτάθλημα αγωνίστηκε με τον Αστέρα Τρίπολης και τα πήγε περίφημα. Το καλοκαίρι μεταγράφηκε στον Άρη χωρίς ωστόσο να καταφέρει- ενδεχομένως-να δείξει, την αξία του.
Αν αναλογισθούμε ότι η ΑΕΛ αναζητεί δεξί μπακ και το γεγονός ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης πιστεύει στην αξία του, δεν αποκλείεται η ΑΕΛ να πραγματοποιήσει τη συγκεκριμένη μεταγραφή.
Είναι γεννημένος στις 12/3/1980 και κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες. Φλουμινένσε, Τσερνομόρετς, Σάντος, Φιγκουερένσε, Μποταφόγκο.
* Συνολικά, ο Πίντο αγωνίστηκε φέτος σε εννέα παιχνίδια πρωταθλήματος (σημείωσε κι ένα γκολ με τον Πανθρακικό) και ένα κυπέλλου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass