35 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ

Η τέφρα του Ντε Νίγκρις στο «El Technologico»

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΠΟΜΠΗ ΧΘΕΣ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 21 Νοε 2009 22:43 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:47
Από τη Λάρισα και την Ελλάδα, στο Μοντερέι και το Μεξικό. Το άψυχο σώμα του Ντε Νίγκρις έφτασε χθες στην Κεντρική Αμερική και οι τιμές συνεχίστηκαν με μεγαλύτερη ένταση κιόλας. Με το που προσγειώθηκε το αεροπλάνο στη γενέτειρα του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή δημιουργήθηκε μια ατμόσφαιρα συγκινητική. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, πλήθος φιλάθλων βρέθηκε στο Terminal Mariano Escobedo International Airport, για να χειροκροτήσει παρά το γεγονός πως ήταν ξημερώματα. Με το που ξεκίνησε το αυτοκίνητο που μετέφερε τη σορό του, δεκάδες άλλα ακολούθησαν με μειωμένη ταχύτητα, δημιουργώντας μια μεγάλη ουρά. Από όπου και αν περνούσε η αυτοκινητοπομπή οι κάτοικοι έβγαιναν στους δρόμους για να εκδηλώσουν την αγάπη τους προς τον διεθνή επιθετικό που τους χάρισε τόσες δόξες.
Η σορός του οδηγήθηκε στο παρεκκλήσι του Σαν Πέδρο, μαζί με τους συγγενείς του και τους φίλους του. Και εκεί τελέστηκε η θεία λειτουργία. Αμέσως μετά αποτεφρώθηκε και η τέφρα του θα οδηγηθεί στο γήπεδο «El Technologico» για να δώσει δύναμη στους ποδοσφαιριστές της Μοντερέι όπου χθες βράδυ έδιναν ένα σπουδαίο αγώνα κόντρα στην Κλαμπ Αμέρικα για τα ημιτελικά του Torneo Apertura 2009. Στο πρώτο ματς είχαν ηττηθεί με σκορ 1-0 και το γήπεδο ήταν γεμάτο από 35.00 φίλους της Μοντερέι.
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ
Για τους οπαδούς της Μοντερέι ο Ντε Νίγκρις ήταν πάντα ο πρώτος σκόρερ και αυτό που ζητάνε και τώρα είναι να παραμείνει πρώτος σκόρερ και στον παράδεισο. Αυτό θα είναι και το σύνθημα που αναμενόταν να φωνάζουν στον αγώνα με την Αμέρικα. Η επόμενη όμως ημέρα (το πρωί της Κυριακής για το Μεξικό) θα είναι η ημέρα τιμής για τον Ντε Νίγκρις. Στο γήπεδο «El Technologico» αναμένονται χιλιάδες φίλοι της τοπικής ομάδας αλλά και απλοί πολίτες για να χαιρετήσουν τον Αντόνιο Ντε Νίγκρις. Σύμφωνα μάλιστα με την επίσημη ανακοίνωση της Μοντερέι η οικογένεια ζήτησε από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να μην υπάρξει κάλυψη του γεγονότος σε απευθείας μετάδοση.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ...
Περίεργες στιγμές για έναν αθλητή. Ο λόγος για τον αδερφό του Αντόνιο, τον Άλντο. Ο συγκεκριμένος είναι ποδοσφαιριστής και αγωνίζεται στην ομάδα της Μοντερέι. Υπό άλλες φυσιολογικές συνθήκες σπάνια κάποιος θα ήθελε να παίξει σε αγώνα λίγες μόνο ημέρες μετά τον χαμό του αδερφού του. Όμως ο Άλντο εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί με την Αμέρικα γιατί όπως είπε θα το ήθελε και ο ίδιος ο Αντόνιο.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass