ΠΑΙΧΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Η τελευταία πράξη του δράματος...

* ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΓΙΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΝΟΥ * ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 20 Νοε 2009 2:54 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:46
Η τελευταία πράξη του δράματος της οικογένειας Ντε Νίγκρις παίχθηκε χθες τα μεσάνυχτα στο σπίτι στη Νίκαια που διέμενε ο άτυχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Αντόνιο Ντε Νίγκρις που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Δευτέρας ενώ κοιμόταν με τη σύζυγό του Σόνια.
Συγκεκριμένα τα μεσάνυχτα η ΠΑΕ ΑΕΛ έστειλε το πούλμαν της ομάδας για να παραλάβει τη γυναίκα του άτυχου παίκτη μαζί με τους γονείς της, την κόρη της Μιράντα, τον αδελφό του ποδοσφαιριστή Αντόλφο και έναν φίλο του. Επίσης μαζί ήταν ο φίλος της οικογένειας Νταμιάν Χιλ που ζει στη Λάρισα γνωρίζει πολύ καλά τη γλώσσα και μέχρι τώρα ήταν από τους ανθρώπους που συμπαραστάθηκαν με οποιοδήποτε τρόπο στην οικογένεια του Αντόνιο Ντε Νίγκρις. Μάλιστα, χθες η γυναίκα του έκανε και την τελευταία βόλτα στη Λάρισα προκειμένου να ψωνίσει τα πένθιμα ρούχα για να πάει έτοιμη στην κηδεία που θα γίνει στο Μεξικό και να συμμετάσχει στις τιμές που θα αποδώσουν δύο πρώην του ομάδες, η Μοντερέι και η Αμέρικα σε αγώνα που θα γίνει αύριο για το πρωτάθλημα του Μεξικού.
Το λεωφορείο θα έφθανε στην Αθήνα σήμερα στις 5 το πρωί και στη συνέχεια με πτήση της KLM η οικογένεια με τη σορό του παίκτη θα αναχωρήσει στις 6.30 το πρωί για το Μεξικό ενώ στο αεροδρόμιο θα είναι για τον ύστατο αποχαιρετισμό ο αντιπρόεδρος της λαρισινής ομάδας Κώστας Κωνστάντος.
Στο μεταξύ από την ΠΑΕ ΑΕΛ σχετικά με πολλά σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το αν είχε πρόβλημα με την καρδιά του ο Ντε Νίγκρις υποστηρίζουν ότι αυτή τη στιγμή αυτό που προέχει είναι ο ανθρώπινος πόνος της οικογένειας και όχι αν ο Ντε Νίγκρις είχε κάποιο πρόβλημα που ενδεχομένως να μην το ήξερε η αν το γνώριζε να πίστευε ότι δεν θα ήταν θανατηφόρο.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ προσπαθεί, όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποί της, σ’ αυτές τις στιγμές να βοηθήσει ποικιλοτρόπως την οικογένεια και ιδιαίτερα τη γυναίκα του άτυχου Αντόνιο και την κόρη του Μιράντα.
Για την εκπροσώπηση της ΠΑΕ ΑΕΛ στην κηδεία που θα γίνει στο Μοντερέι του Μεξικού δεν έχει αποφασιστεί ακόμα από ποιον θα γίνει καθώς μάλλον δεν θα πάει τελικά ο πρόεδρος κ. Κωστής Πηλαδάκης που θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Κυριακή.
ΠΑΛΙ ΣΙΓΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Χθες μετά από δύο μέρες απλό τρέξιμο ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης έβαλε τους παίκτες του να κάνουν ασκήσεις με μπάλα αλλά πάλι υπήρχε σιγή στην προπόνηση καθώς κανένας παίκτης δεν είχε διάθεση για κουβέντα.
Στην προπόνηση δεν ήταν παρόντες οι τραυματίες Ντέλσον, Σίμιτς και ο Μπουκουβάλας που ακόμα δεν επέστρεψε από τις υποχρεώσεις με την εθνική Ελπίδων (αγωνίστηκε ως γνωστόν στην Πορτογαλία την περασμένη Τρίτη)
Πάντως σιγά-σιγά ο προπονητής από σήμερα θα προσπαθήσει να φέρει σε κανονικούς αγωνιστικούς ρυθμούς τους παίκτες που η επόμενη υποχρέωση τους είναι στις 29 Νοεμβρίου με την Καβάλα στο Αλκαζάρ.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass