ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ 27ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΚΤΗ ΜΕ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟ ΝΒΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Ο Γυμναστικός-Ολύμπια απέκτησε τον Ντέιβιντ Γκριν

* ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ή ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 12 Νοε 2009 1:52 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:43
Η δεύτερη αλλαγή που είχε προαναγγείλει ο τεχνικός του Γυμναστικού-Ολύμπια Γιώργος Καλαφατάκης (μετά από αυτή του Πόποβιτς που άφησε τη θέση του στον Αλιέβας) ολοκληρώθηκε χθες, καθώς αντικαταστάτης του Σαλισμπέρι θα είναι ο Ντέιβιντ Γκριν.
Ο Γκριν αναμένεται σήμερα η αύριο στη Λάρισα και έχει ύψος 2.01 και γεννήθηκε στις 25 Οκτωβρίου στο Κολόμπο του Οχάιο. Τελείωσε το κολέγιο του Χάμπτον και έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ με την ομάδα των Λος Άντζελες Λέικερς (έπαιξε 27 παιχνίδια το 2005-2006) και προσπάθησε να πάει στους Σαν Αντόνιο Σπερς το 2008, αλλά δεν τα κατάφερε.
Στο μεταξύ έχει και καλή ευρωπαϊκή καριέρα, καθώς αγωνίστηκε στην Κολωνία της Γερμανίας, την ιταλική Τέραμο, την βελγική Οστάνδη και πέρυσι έπαιξε στο ουκρανικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στη Ντίνπρο Ντεπροπετρόβσκ, με την οποία αγωνίστηκε 26 παιχνίδια, έχοντας μέσο όρο συμμετοχής 33 λεπτά και 17 πόντους. Τα ποσοστά του ήταν 74,6% στις ελεύθερες βολές, 48,9% στα δίποντα και 32,1% στα τρίποντα. Στα αξιοσημείωτα είναι ότι υπήρξε παιχνίδι που πέτυχε μέχρι 32 πόντους.
Ο Αμερικάνος παίκτης πήρε μέρος στο Σάμερ Λιγκ με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.
Η ουσία είναι ότι πρόκειται για ένα παίκτη με πολύ καλά στατιστικά και δείχνει να έχει πολύ καλύτερες περγαμηνές από τον Σαλίσμπερι που δεν έδειξε τίποτα το ιδιαίτερο.
Με την προσθήκη του Γκριν ολοκληρώνεται το πρώτο μέρος των αλλαγών του Γιώργου Καλαφατάκη και τώρα αρχίζει ένας δεύτερος κύκλος για τις αποχωρήσεις παικτών μια και αυτή τη στιγμή υπάρχουν αρκετοί παίκτες που παρά τα χαμηλά συμβόλαια που έχουν δεν δικαιολογούν να είναι παίκτες στην Α1 εθνική κατηγορία.
Αυτές οι αποχωρήσεις θα αρχίσουν σταδιακά και εφόσον ο προπονητής έχει πλήρη άποψη για όλους.
ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ
Εκτός από τον Αλιέβας και τον Γκριν υπάρχει ένα ακόμα νέο μέλος στην ομάδα και αυτός είναι ο φυσικοθεραπευτής Ηλίας Παππάς, που καλείται να λύσει ένα πρόβλημα που είχε η ομάδα στην αποκατάσταση των τραυματισμένων παικτών.
ΤΙΜ ΜΑΝΑΤΖΕΡ
Τέλος, το θέμα του τιμ μάνατζερ ακόμα δεν έχει λυθεί. Υπήρξε μία συνάντηση του δημάρχου Λαρισαίων, Κώστα Τζανακούλη, που δείχνει να συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια που κάνει το λαρισινό μπάσκετ να παραμείνει και τη νέα χρονιά στην Α1 εθνική κατηγορία με τον Τέλη Περγαμηνέλη που έκανε την ίδια δουλειά στον Μακεδονικό αλλά ακόμα δεν υπήρξε απάντηση. Χθες ακούστηκε και το όνομα του Θόδωρου Λιάκου (με στόχο να υπάρχει ένας Λαρισαίος σ’ αυτό το πόστο και να επενδύσει μελλοντικά η πόλη, όπως είχε κάνει και με τον Μιχάλη Μπότσιο, που όμως εμμένει στην άρνησή του να αναλάβει αυτά τα καθήκοντα).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass