ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Αξίζει η Λάρισα να έχει εκπρόσωπο στη Γ’ Εθνική

*ΠΥΡΓΕΤΟΣ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ *ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΟΠΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΡΟΤΙ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΗΚΕ Ο Α.Ο.Κ.

Δημοσίευση: 10 Νοε 2009 1:44 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:41
Η παρουσία των 1.500 και πλέον φιλάθλων στο προχθεσινό ντέρμπι της Δ’ Eθνικής κατηγορίας (4ος όμιλος) ανάμεσα στον Πυργετό και τον Τύρναβο 2005, έδειξε ότι ο νομός Λάρισας αξίζει να έχει την καινούργια σεζόν, εκπρόσωπο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Τα δυο λαρισινά σωματεία έχουν τα φόντα να διεκδικήσουν την άνοδο, καθώς το έμψυχο υλικό τους απαρτίζουν ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε επαγγελματικές κατηγορίες, ενώ όπως φάνηκε στην προχθεσινή αναμέτρηση και οι «μικροί» μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά.
Σίγουρα το ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1) δεν ευνόησε κανέναν από τους δύο και μάλιστα το εκμεταλλεύτηκε ο Α.Ο.Καρδίτσας που αύξησε μεν τη διαφορά στους τέσσερις πόντους, όμως η καρδιτσιώτικη ομάδα δεν έχει κάνει ακόμη το ρεπό της και υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος .
Δεν χάθηκε λοιπόν τίποτα από την ισοπαλία και αυτό που πρέπει να κοιτάξουν περισσότερο οι δυο ομάδες, είναι την συνέχεια του πρωταθλήματος, όπου χρειάζεται να βελτιωθούν εκεί όπου υστερούν, έτσι ώστε οι απώλειες που θα έχουν να είναι όσο το δυνατόν λιγότερες .
Αναμφισβήτητα δεν θα είναι εύκολη η υπόθεση της ανόδου και με τα λόγια καμία ομάδα δεν κέρδισε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Χρειάζεται λοιπόν πολύ μεγάλη και συνεχή προσπάθεια, να διατηρηθούν χαμηλοί οι τόνοι και να μην υπάρχει υπέρμετρος ενθουσιασμός , ακόμα και εάν τα πράγματα πάνε κατ΄ευχήν.
Στο τέλος θα γίνει ο απολογισμός και εκεί όποιος κόψει πρώτος το νήμα, θα πανηγυρίσει την άνοδο.
Το ποιος θα είναι αυτός κανείς δεν το γνωρίζει και απλά αυτό που όλοι εύχονται τη νέα σεζόν η Λάρισα να έχει και μια ομάδα στην Γ΄ Εθνική…
 ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Από την προχθεσινή αναμέτρηση κρατάμε τα καλά στοιχεία και καλό θα είναι να ξεχαστούν γρήγορα τα επεισόδια που έλαβαν χώρα μεταξύ των παικτών, με την λήξη του ημιχρόνου και ευτυχώς δεν πήραν έκταση, χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων.
Τα θετικά στοιχεία είναι ότι οι δυο ομάδες απέδειξαν ότι δίκαια βρίσκονται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, έχουν αξιόλογους παίκτες και εάν εκείνοι πιστέψουν περισσότερο στις δυνατότητές τους, τότε και οι πιθανότητες για υλοποίηση των στόχων θα αυξηθούν.
Τόσο στον Πυργετό όσο και στον Τύρναβο στις ενδεκάδες αγωνίζονται αρκετά νέα πρόσωπα που «δένουν» σιγά-σιγά με τους παλιούς παίκτες και τα αποτελέσματα φαίνονται σταδιακά.
ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΜΕ ΤΑ ΡΟΣΤΕΡ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Ένα φυλλάδιο με τη φωτογραφία του Πυργετού και το οποίο εμπεριείχε τα ρόστερ των δύο ομάδων, τον περσινό αγώνα, το διαιτητικό τρίο, τη νυν συν την επόμενη αγωνιστική και τη βαθμολογία στον 4ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής, μοιραζόταν κατά την είσοδο των φιλάθλων στην κερκίδα και σ΄ αυτό αναγραφόταν το σύνθημα «Όχι βία στα γήπεδα, χειροκροτήστε την ομάδα μας».
Για μια ακόμη φορά το γραφείο Τύπου του Α.Σ. Πυργετού πήρε…άριστα και εξάλλου πάντα εκπλήσσει ευχάριστα, με την άρτια οργάνωση που έχει.
Και οι συνθέσεις φυσικά ήταν έτοιμες και μοιραζόταν στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, για να διευκολυνθούν στη δουλειά τους.
ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΟΥΛ
Σχετικά τώρα με το φάουλ που καταλογίστηκε στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, από τον Πυργετό υποστηρίζεται ότι καλώς πήγε πάνω στην μπάλα ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Γκουγκούδης γιατί είχε καταλογιστεί ως διπλό και   ήδη στο σουτ του Μάγγου, ορθά προσπάθησε να αποκρούσει την μπάλα.
Όσο για τον διαιτητή κ. Σωσώνη από τη Φθιώτιδα, οι του Πυργετού θεωρούν ότι προβλέπεται από τον κανονισμό να αλλάξει απόφαση, εφόσον κρίνει ο ίδιος ότι ήταν λανθασμένη.
Φυσικά άλλη είναι άποψη της τυρναβίτικης ομάδας, που υποστηρίζει ότι στη συγκεκριμένη φάση έπρεπε να επαναληφθεί το φάουλ και να τιμωρηθεί ο παίκτης που αντικανονικά πήγε πάνω στην μπάλα.
*Τέλος, ακόμη και χθες σχολιαζόταν η αντίδραση του προπονητή της τυρναβίτικης ομάδας Μιχάλη Ζιώγα, όταν ο διαιτητής αναίρεσε την απόφασή του και μετά ξεκίνησαν τα επεισόδια.
Ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ έφυγε από τον πάγκο του αγανακτισμένος και πήγε στο κέντρο του γηπέδου, διαμαρτυρόμενος σε έντονο ύφος προς τον κ. Σωσώνη.
Επίσης, πολλές φορές εισερχόταν εντός του αγωνιστικού χώρου, προκαλώντας τις αντιδράσεις των φίλων του Πυργετού, που ήταν πίσω από τον πάγκο και ο διαιτητής τον απέβαλε μετά από επανειλημμένες συστάσεις, στο 81΄του παιχνιδιού.
Σίγουρα όλοι αντιλαμβανόμαστε το άγχος και την πίεση που έχει ο προπονητής στον πάγκο, σεβόμαστε την ιστορία του καθενός, αλλά χρειάζεται να υπάρχει και αυτοσυγκράτηση, ώστε να μην δίδονται αφορμές για αρνητικά σχόλια.
Μέχρι ενός ορίου επιτρέπονται οι διαμαρτυρίες, τα παράπονα και οι ενστάσεις, όμως όταν αυτά το ξεπερνούν, δεν είναι και ό,τι το καλύτερο.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass