ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ

Κατσιαρός ή Γιαννακόπουλος

* ΤΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Δημοσίευση: 07 Νοε 2009 23:24 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:41
Το παιχνίδι με την ΑΕΚ που δίνει αύριο η ΑΕΛ στις 4.45 μ.μ. στο ΟΑΚΑ στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα δείχνει να προβληματίζει τον τεχνικό Μαρίνο Ουζουνίδη εξαιτίας των απουσιών που υπάρχουν λόγω τιμωριών (Ντε Νίγκρις και Τουάμα)αλλά και το γεγονός ότι ακόμα και χθες δεν έχει ξεκαθαρίσει αν μπορεί να συμμετέχει ο Στέλιος Γιαννακόπουλος που ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο πέλμα.Ακόμα και στη χθεσινή προπόνηση έδειξε ότι δεν έχει αποφασίσει ποιά ενδεκάδα θα παρατάξει και είναι χαρακτηριστικό ότι δοκίμασε στην αριστερή πλευρά ένα δίδυμο που είδαμε να έχει απόλυτη επιτυχία την περσινή σεζόν (χαρακτηριστικό ήταν ότι έδωσε την περσινή πρώτη εκτός έδρας νίκη το Ηράκλειο με αντίπαλο τον ΟΦΗ) και αυτό είναι του Κατσιαρού αριστερού μπακ και του Βενετίδη αριστερού χαφ.
Το δίδυμο αυτό θα το χρησιμοποιήσει ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης σε περίπτωση που ο Γιαννακόπολος στη σημερινή πρωινή προπόνηση δηλώσει ανέτοιμος.
Με βάση τα μέχρι τώρα πλάνα του Ουζουνίδη κάτω από τα δοκάρια θα παίξει ο Μάλαρτζ, στην άμυνα θα αγωνιστούν ο Μπουκουβάλας στη δεξιά πλευρά, Νταμπίζας, Μελίσσης στα σέντερ μπακ και στην αριστερή πλευρά θα είναι ο Κατσιαρός σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί ο Γιαννακόπουλος.
Θα υπάρχουν τρία αμυντικά χαφ στη μεσαία γραμμή και αυτά θα είναι ο Ιγγλέσιας, ο Ρομέου και ο Ντέλσον ενώ μπροστά θα είναι ο Σίμιτς στην αριστερά πλευρά ή ο Βενετίδης(αν δεν παίξει ο Γιαννακόπουλος), ο Αμπουχατζίρα στο κέντρο και δεξιά ο Γιαννακόπουλος που αν δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του θα τον αντικαταστήσει σ’ αυτήν την πλευρά ο Σίμιτς.
Μικρή είναι η περίπτωση να παίξει στα πλάγια ο Κάσας (και να μην υπάρξει δίδυμο Κατσιαρού-Βενετίδη) καθώς ο συγκεκριμένος παίκτης είναι βαρύς και ο Ουζουνίδης θέλει να χτυπήσει με ταχύτητα την αντίπαλη άμυνα.
Σήμερα θα φανούν τα οριστικά πλάνα ενώ θα ανακοινώσει και την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα.
ΣΚΑΟΥΤΕΡ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ;
Σύμφωνα με δηλώσεις του Σπύρου Τουλίκα, πρώην άσου της Κάλμαρ, ο ίδιος με την ΑΕΛ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για συνεργασία στο τμήμα σκάουτινγκ. Ο Έλληνας ομογενής αρχικά επισήμανε στην ιστοσελίδα barometern.se, πως «δεν υπάρχει οριστική συμφωνία, αλλά έχουν γίνει αρκετές επαφές με την ομάδα».
Μάλιστα ο ίδιος τόνισε ότι βρέθηκε στην Ελλάδα και παρακολούθησε την πρόσφατη αναμέτρηση με την ομάδα του Άρη.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ επιβεβαιώνει τις επαφές με τον συγκεκριμένο σκάουτερ που απ’ ότι μάθαμε είναι Λαρισαίος που ζει τώρα και κινείται στη Σουηδία και μπορεί να ταξιδεύει και σ’ άλλες σκανδιναβικές χώρες. Μέχρι τώρα δεν έχει οριστικοποιηθεί η συμφωνία.
ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Στο μεταξύ το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τις εξής συναντήσεις:
Ατρόμητος-Εργοτέλης 14:30 ΝOVA
Ξάνθη-Πανιώνιος 14:30 ΝΕΤ
Αστ. Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα 16:45 ΝOVA
Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 19:00 NOVA
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass