Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ/ΟΛΥΜΠΙΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ (17.00)

Στόχος η ανατροπή του κλίματος

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Δημοσίευση: 07 Νοε 2009 1:27 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:40
Με έναν καινούριο προπονητή, με δύο νέους παίκτες αλλά και πολλές νέες ελπίδες για ανατροπή του υπάρχοντος αρνητικού κλίματος παίζει σήμερα ο Γυμναστικός/Ολύμπια. Για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 Ανδρών η λαρισινή ομάδα υποδέχεται στο κλειστό της Νεάπολης τα γειτονικά Τρίκαλα. Εδώ και μερικές ημέρες ο Γιώργος Καλαφατάκης που αντικατέστησε τον Βαγγέλη Κουτσοκέρα προσπαθεί να περάσει τους δικούς του τρόπους παιχνίδιού και θα προσπαθήσει να τους εφαρμόσει στο απόλυτο από σήμερα. Ήδη έφερε στην ομάδα τον Νίκο Σπανό και τον Νέστορα Κόμματο.
Βέβαια ο πρώτος θα παίξει κανονικά σήμερα, ωστόσο, για τον δεύτερο τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Το χαρτί που απαιτείται για την έκδοση του δελτίου του παίκτη βρίσκεται στα γραφεία της Ιρανικής Ομοσπονδίας του μπάσκετ η οποία χθες ήταν κλειστή. Σήμερα που αναμένεται να ανοίξει θα γίνει η προσπάθεια να αποσταλλεί όσο πιο γρήγορα γίνεται για να προλάβει να εκδοθεί το δελτίου του Κόμματου με σκοπό να μπορέσει να παίξει στο σημερινό ματς.
Το παιχνίδι με τα Τρίκαλα είναι κομβικής σημασίας καθώς αν έρθει η νίκη τότε αυξάνονται και οι ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία. Αν δεν έρθει τότε η υπόθεση σωτηρία θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο.
ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Το πρόβλημα στο κλειστό της Νεάπολης είναι γνωστό εδώ και καιρό και κατά τη διάρκεια του σημερινού παιχνιδιού όλοι εύχονται οι καιρικές συνθήκες να είναι οι κατάλληλες για να μην υπάρξουν οι διακοπές που υπήρξαν στο ματς με τον ΠΑΟ.
Από την πλευρά των Τρικάλων τώρα το κλίμα είναι αρκετά θετικό καθώς ήδη οι φιλοξενούμενοι μετράνε δύο νίκες σε ισάριθμα ματς και δεν έχουν ιδιαίτερο άγχος. Σε δηλώσεις του μάλιστα ο προπονητής Βαγγέλης Αγγέλου είπε: «Όσο η αβεβαιότητα συνεχίζεται στο χώρο του μπάσκετ τόσο η συγκέντρωση θα είναι ζητούμενο σε όλες τις ομάδες ώστε να παραμείνουν απερίσπαστες από τα προβλήματα που ταλανίζουν το άθλημα και να συγκεντρώνονται στο κάθε παιχνίδι. Στο παιχνίδι με τον ΓΣ Ολύμπιας έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλές αντιξοότητες. Πρώτον τις ιδιαιτερότητες ενός γηπέδου που όταν βρέχει στάζει, δεύτερον έναν καινούργιο και ικανό προπονητή καθώς και τη μεταστροφή του κλίματος. Εμείς, όπως σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθήσουμε να αντιπαρέλθουμε με καρδιά και χαρακτήρα».
Δηλώσεις έκανε και ο Αμερικανός παίκτης, Τάιρελ Μπιγκς: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που έχει ενισχυθεί τις τελευταίες μέρες και θα έχει στον πάγκο της έναν καινούργιο προπονητή. Εμείς θα παίξουμε δυνατά με στόχο μία ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα».
 
Η ΑΕΚ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ
Ο «μαραθώνιος» των ανθρώπων της ΑΕΚ, προκειμένου η Ενωση να παραταχθεί με γεμάτο το «οπλοστάσιο» της για πρώτη φορά φέτος, στην αυριανή αναμέτρηση με το Περιστέρι στο κλειστό του Ελληνικού, «καλύπτει» το αγωνιστικό μέρος της 3ης ημέρας στην Α1 Ανδρών στο μπάσκετ. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μπάμπης Καραμανλής, βρέθηκε χθες σε κεντρικό υποκατάστημα τράπεζας, όπου παρέλαβε επιταγή (αντιστοιχεί σε ΠΑΕ, φιλάθλους της ομάδας και Γιάννη Φιλίππου) που φαίνεται πως λύνει τα προβλήματα της Ενωσης. Τα χρήματα θα παραδοθούν στην ΕΟΚ και αυτή με τη σειρά της θα τα αποστείλει στη FIBA, προκειμένου να δοθεί το "ΟΚ" για την αποδέσμευση των δελτίων των ξένων. Εκτός απροόπτου, η ΑΕΚ, μέλος της οποίας είναι και επισήμως από χθες ο Ντόνι ΜακΓκραθ, που υπέγραψε το συμβόλαιο του (θα κατατεθεί στον ΕΣΑΚΕ), θα παραταχθεί σήμερα (21:00) με τους ξένους της, απέναντι στο Περιστέρι και θα διεκδικήσει την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 3ης ημέρας:
ΚΓ Πανελληνίου 17:00 Πανελλήνιος-Ηλυσιακός Μουζάκης, Μπήτης, Σταματόπουλος (Παλάτος)
ΕΑΚ Νεάπολης 17:00 ΓΣ Ολύμπιας-Τρίκαλα Χριστοδούλου, Φούφης, Μητσόπουλος (Μαράμης)
Βενετόκλειο 17:00 Κολοσσός-Πανιώνιος Παπαδημητρίου, Γκόντας, Μάνος (Κουνελές)
ΚΓ Ελληνικού 21:00 ΑΕΚ-Περιστέρι Τανατζής, Καρακατσούνης, Σώμος (Τασούλας)
ΔΑΚ Καλαμίτσας 16:00 Καβάλα-Ολυμπιακός Σπυρίδωνος, Ψαριανός, Διαμαντής (Τσανίδης)
ΚΓ Αγ. Θωμά 17:00 Μαρούσι-ΠΑΟΚ Αναστόπουλος, Παπαπέτρου, Ταβουλαρέας (Μάνος)
ΚΥΡΙΑΚΗ, 8/11
ΓΗΠΕΔΟ ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Αλεξάνδρειο 17:00 Αρης-Παναθηναϊκός Σχινάς, Κορομηλάς, Γκούμας (Αρβανιτίδης)
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Παναθηναϊκός            4
Ολυμπιακός   4
Τρίκαλα          4
Μαρούσι         3
ΠΑΟΚ 3
Πανελλήνιος   3
Καβάλα          3
Περιστέρι        3
Κολοσσός Ρ. 3
Πανιώνιος       3
Ηλυσιακός      3
ΑΕΚ    2
Γυμναστικός/Ολύμπια           2
Άρης   2
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass