ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ (4.45 μ.μ.)

Αλλαγές ετοιμάζει ο Ουζουνίδης

* «ΚΛΕΙΔΙ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ * ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΑΝΟΥ ΝΤΕ ΝΙΓΚΡΙΣ

Δημοσίευση: 07 Νοε 2009 1:26 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:40
Με αρκετές αλλαγές θα παραταχθεί η ΑΕΛ στο παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (4.45 μ.μ.) σε σχέση με το παιχνίδι που έπαιξε η ομάδα με τον Άρη το περασμένο Σάββατο καθώς ετοιμάζονται αλλαγές σε άμυνα, μεσαία γραμμή και επίθεση με δεδομένα και τα προβλήματα από τις απουσίες των τιμωρημένων Τουάμα και Ντε Νίγκρις (ο πρώτος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες ενώ ο δεύτερος αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Άρη).
Συγκεκριμένα όπως έδειξε μέχρι τώρα στις προπονήσεις ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης κάτω από τα δοκάρια θα αγωνιστεί Μάλαρτζ ενώ στην άμυνα επανέρχεται ο Νταμπίζας που δεν αγωνίσθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι λόγω της αποβολής του στο παιχνίδι κυπέλλου στο Βόλο με τον Ολυμπιακό Βόλου. Πιθανό σχήμα στην αμυντική γραμμή θα είναι ο Μπουκουβάλας (δεξιά), ο Νταμπίζας με τον Μελίσση στα σέντερ μπακ και αριστερά ο Βενετίδης (που όμως χθες έκανε ατομικό πρόγραμμα και σήμερα θα φανεί αν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του).
Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν τρία αμυντικά χαφ όπως έγινε και στο παιχνίδι της πρεμιέρας στην Τρίπολη με τον Αστέρα (0-0) και αυτοί θα είναι ο Ρομέου, ο Ντέλσον και ο Ιγγλέσιας ενώ το πρόβλημα είναι στην επίθεση.
Στην επίθεση την Πέμπτη ο Ουζουνίδης δοκίμασε μια τριπλέτα που αποτελούσαν οι Σίμιτς (που αρχίζει να ανεβαίνει), Αμπουχατζίρα και Γιανακόπουλος. Χθες όμως ο Γιαννακόπουλος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πέλμα και δεν έκανε προπόνηση και ο Ουζουνίδης χρησιμοποίησε στη θέση του τον Κάσας. Με δεδομένη ότι θέλει ευέλικτο σχήμα στην επίθεση είναι άγνωστο αν θα επιμείνει στον Κάσας (αν δεν παίξει ο Γιαννακόπουλος) ή θα κάνει κάποια έκπληξη (μας έχει συνηθίσει σε αρκετές καθώς αλλάζει παίκτες θέσεις και πλευρές).
Πάντως για την τριπλέτα της επίθεσης όλα θα εξαρτηθούν από τον Γιαννακόπουλο που αν σήμερα προπονηθεί κανονικά προορίζεται για την ενδεκάδα ενώ αν δεν συμβεί θα δούμε τις προθέσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη.
Τέλος ο Σέρεμετ χθες γυμνάστηκε κανονικά καθώς τις δύο τελευταίες μέρες είχε πρόβλημα με τη μέση του.
Για σήμερα έχει προγραμματιστεί προπόνηση το πρωί όπως και για αύριο.
Ο ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΒΙΕΡΑ
Η χθεσινή προπόνηση είχε και ένα νέο πρόσωπο και ήταν ο 26χρονος Ουρουγουανός Μάριο Σεμπαστιάν Βιέρα που έκανε την πρώτη προπόνηση με την ΑΕΛ και δοκιμάστηκε από τους επιθετικούς της λαρισινής ομάδας.
Για τις εντυπώσεις που άφησε είναι νωρίς να ειπωθεί κάτι αυτή τη στιγμή.
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΤΕ ΝΙΓΚΡΙΣ
Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΛ από την ποινή της μιας αγωνιστικής που επιβλήθηκε στον Αντόνιο Ντε Νίγκρις καθώς το χτύπημα δεν θεωρήθηκε βάναυση συμπεριφορά κάτι που σημαίνει ότι οι «βυσσινί» θα στερηθούν τις υπηρεσίες του μόνο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ 
Αρκετά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας με τη ΑΕΛ. Τέσσερις παίκτες της Ένωσης «κληρονόμησαν» τραυματισμούς στη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με τη Μπάτε Μπορίσοφ (2-2) και προς το παρόν κανείς από την ομάδα δεν είναι σε θέση να πει εάν θα προλάβουν την αναμέτρηση με τους «βυσσινί».
Ο Κρίστιαν Νέμεθ υπέστη διάταση του αριστερού ιγνυακού μυός, ο Ταμαντανί Ενσαλίβα κάκωση δεξιάς ποδοκνημικής και αχιλλείου από χτύπημα που δέχτηκε, ο Παντελής Καφές έχει ένα αιμάτωμα από χτύπημα στον αριστερό τετρακέφαλο και ο Ισμαέλ Μπλάνκο κάκωση δεξιού γόνατος. Οι τέσσερις προαναφερθέντες θα επανεξεταστούν σήμερα από το ιατρικό τιμ της ομάδας, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει κατά πόσο μπορεί ο Μπάγεβιτς να τους υπολογίζει για το δύσκολο ματς που ακολουθεί.
Όσοι αγωνίστηκαν με την Μπάτε ακολούθησαν χθες πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι ασκήσεις τακτικής και δίτερμα στο μισό γήπεδο.
 
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Το σημερινό παιχνίδι στο Καραϊσκάκη μεταξύ του Ολυμπιακού και του Ηρακλή συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τις αναμετρήσεις της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Πειραιά θέλει τη νίκη για να παραμείνει στο πρώτο σκαλοπάτι της βαθμολογικής κλίμακας, αλλά θα πρέπει να προσέξει πολύ κόντρα στη μαχητική ομάδα του Σάββα Κωφίδη.
Δύσκολη αποστολή θα έχει και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα δοκιμάσει αύριο τις δυνάμεις του στη Λιβαδιά κόντρα στον τοπικό Λεβαδειακό. Η ομάδα του Χενκ Τεν Κάτε έχει καλή ψυχολογία, μετά τη νίκη στην Αυστρία επί της Στουρμ Γκρατς και θέλει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Ο Άρης, ο οποίος γύρισε σελίδα με την ανάληψη της τεχνικής του ηγεσίας από τον Εκτορ Ραούλ Κούπερ, σήμερα θα υποδεχθεί την Καβάλα. Συνοπτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις των αναμετρήσεων της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα, έχουν ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
Άρης-Καβάλα 16:45 ΣΚΑΪ
Ολυμπιακός-Ηρακλής 19:00 ΝΕΤ
Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 19:00 ΝOVA
ΑΥΡΙΟ
Ατρόμητος-Εργοτέλης 14:30 ΝOVA
Ξάνθη-Πανιώνιος 14:30 ΝΕΤ
Αστ. Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα 16:45 ΝOVA
Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 19:00 NOVA
ΔΕΥΤΕΡΑ
ΑΕΚ-Λάρισα 16:45 ΝOVA
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ολυμπιακός           16-3    25
2 . Παναθηναϊκός       18-5    25
3. ΠΑΟΚ         10-5    15
4. Άρης                       10-8    14
5. Καβάλα      11-8    14
6. Εργοτέλης 15-12 13
7. ΑΕΚ            10-10 12
8. Πανιώνιος 10-10 11
9. Αστέρας Τρ.           10-13 11
10. Ξάνθη       5-8      10
11 . Λάρισα    10-13 10
12. ΠΑΣ Γιάννινα       8-10    10
13. Ηρακλής 7-10    10
14. Ατρόμητος           9-10    8
15. Λεβαδειακός       6-15    8
16. Πανθρακικός       5-18    1
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass