ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ

Πρώτος ο «Ατλας» Λάρισας

* ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΕΞΙ ΑΘΛΗΤΕΣ

Δημοσίευση: 05 Νοε 2009 2:21 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:40
 Την πρώτη θέση κατέλαβε ο «Ατλας» Λάρισας, στο Περιφερειακό πρωτάθλημα άρσης βαρών (Γ΄ Ομιλος) Κεντρικής Ελλάδας, που διεξήχθη πριν από λίγες ημέρες στη Λάρισα.
Συμμετείχε στους αγώνες (Ανδρών - Νέων Ανδρών) με τους παρακάτω έξι αθλητές:
1) Φώτος Αλέξανδρος
Στην κατηγορία των 69 κιλών σήκωσε 105 κιλά αρασέ, 125 κιλά επολέ ζετέ και 230 κιλά σύνολο. Κατέκτησε την πρώτη θέση στους νέους άντρες και στους άντρες με 2 χρυσά μετάλλια.
2) Ρούσα Μάριος
Στην κατηγορία 69 κιλών, σήκωσε 62 κιλά αρασέ, 73 κιλά επολέ ζετέ και 135 κιλά σύνολο, κατέκτησε την πρώτη θέση στους προκριματικούς.
3) Κάλκα Γρηγόρης
Στην κατηγορία 85 κιλών, σήκωσε 100 κιλά αρασέ, 122 κιλά ζετέ και 222 κιλά σύνολο, κατέκτησε την πρώτη θέση στους άντρες.
4) Ευθυμίου Ευάγγελος
Στην κατηγορία των 94 κιλών, σήκωσε 120 κιλά αρασέ, 145 κιλά ζετέ και 265 κιλά σύνολο, κατέκτησε την πρώτη θέση στους νέους άντρες και την πρώτη στους άντρες με 2 χρυσά μετάλλια.
5) Μαλιαρής Σπύρος
Στην κατηγορία των 94 κιλών, σήκωσε 90 κιλά αρασέ, 120 κιλά ζετέ και 210 κιλά σύνολο, κατέκτησε τη 2η θέση στους άντρες.
6) Μέτα Κωνσταντίνος
Στην κατηγορία των 105 κιλών, σήκωσε 100 κιλά αρασέ, 120 κιλά ζετέ και 220 κιλά σύνολο, κατέκτησε την 1η θέση στους άντρες.
* Σε δηλώσεις τους ο Ευάγγελος Ευθυμίου και ο Αλέξανδρος Φώτος με τον προπονητή τους Νίκο Σωτηρίου επισημαίνουν τα εξής:
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ: Αυτός ο αγώνας ήταν ένα δυνατό τεστ για το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών - Νέων Ανδρών που θα διεξαχθεί στο Λιτόχωρο στις 28.11.09. Τα κιλά που σήκωσα είναι όλα ατομικά ρεκόρ και γι΄ αυτό ελπίζω σε μια διάκριση στον επόμενο αγώνα.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΩΤΟΣ: Δοκίμασα τις δυνάμεις μου για το προσεχές πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει τέλος του μήνα και τα πήγα πιστεύω καλά. Τα κιλά που σήκωσα πλησιάζουν τα ατομικά ρεκόρ. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Παρότι πολύς κόσμος δεν γνώριζε για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα είχε εντυπωσιακή παρουσία και τον ευχαριστούμε.
Επίσης ευχαριστώ όλους όσους πιστεύουν στην αξία μου και με στηρίζουν και πάνω από όλα τον δάσκαλό μου Νίκο Σωτηρίου.
ΝΙΚΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ: Για άλλη μια ακόμη φορά ο σύλλογός μας κατακτά τις πρώτες θέσεις, αποδεικνύοντας ότι δίκαια βρίσκεται στις πρώτες θέσεις επί χρόνια στο άθλημα της άρσης βαρών, στην Κεντρική Ελλάδα. Οι αθλητές μου απέδειξαν τις μεγάλες δυνατότητες που έχουν και με πολύ σκληρή δουλειά και αυτοθυσία κρατούν το όνομα του συλλόγου και της Λάρισας ψηλά σε όλη την Ελλάδα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά, παλιούς και νέους. Ο επόμενος στόχος μας είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών στις 28 Νοεμβρίου στο Λιτόχωρο. Κατεβαίνουμε με δύο αθλητές, τον Αλέξανδρο Φώτο στα
 69 και τον Ευάγγελο Ευθυμίου στα 85. Ελπίζουμε να έχουμε νέες διακρίσεις.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass