ΧΘΕΣ Ο ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΝΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Τα τυπικά για Σεμπαστιάν Βιέρα

* ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ

Δημοσίευση: 05 Νοε 2009 2:21 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:40
Η πρώτη μεταγραφή για την περίοδο του Ιανουαρίου που κάνει η ΑΕΛ όλα δείχνουν ότι θα ολοκληρωθεί σήμερα και αυτή είναι ο 26χρονος Ουρουγουανός με ιταλικό διαβατήριο Μάριο Σεμπαστιάν Βιέρα που είναι διεθνής (15 φορές με την ομάδα της χώρας του) και έχει αγωνιστεί με επιτυχία για πέντε χρόνια στη Βιγιαρεάλ. Ο Βιέρα πέρασε χθες από ιατρικές εξετάσεις τη χθεσινή μέρα και λογικά σήμερα θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του που για τους διοικούντες της ομάδας αποτελεί μια σοβαρή επένδυση για το μέλλον με υψηλή μεταπωλητική αξία.
Η αγωνιστική πορεία του Βιέρα που στην Ουρουγουάη συζητάνε πού για την αξία του αλλά και για τις συντρόφους που είχε κατά καιρούς έχει ως ακολούθως:
Έτος Ομάδα Συμ.
2003 Νασιονάλ -
2004 Νασιονάλ 10
2005 Νασιονάλ 26
2005/06 Βιγιαρέαλ 29
2006/07 Βιγιαρέαλ 28
2007/08 Βιγιαρέαλ 18
2008/09 Βιγιαρεάλ -
ΔΥΟ ΥΠΟ ΔΟΚΙΜΗ
Στο μεταξύ άλλοι δύο συμπατριώτες του άρχισαν να δοκιμάζονται από τον τεχνικό Μαρίνο Ουζουνίδη και είναι ο 21χρονος (γεννήθηκε στις 14 Ιανουαρίου 1988) Φεντερίκο Λάενς (διεθνής με τη Νέων της χώρας του) που αγωνίστηκε σε Ντεφένσορ, Βάντερερς, Πεσκάρα και ο Νέλσον Φερνάντο Κανιάρτε που είναι 30 χρόνων (γεννήθηκε στις 19 Αυγούστου 1979) και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ντανούμπιο, Φοίνιξ, Βίγια Εσπανιόλα, Τσέρο, Βάντερερς, Ρόχα, Βίστερμαν.
Οι συγκεκριμένοι παίκτες θα μείνουν για αρκετό διάστημα στη Λάρισα και ο τεχνικός των «βυσσινί» θα βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για την αξία τους.
ΕΝΟΨΕΙ ΑΕΚ
Ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΛ ενόψει του παιχνιδιού της ερχόμενης Δευτέρας με την ΑΕΚ και για το οποίο ο Ουζουνίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Τουάμα και Ντε Νίγκρις. Για του αντικαταστάτες τους στην ενδεκάδα πιθανοί είναι ο Μετίν και να παίξει ο Αμπουχατζίρα στην κορυφή της επίθεσης όπως έχει γίνει σε πολλά παιχνίδια ή ο Κάσας. Περισσότερα θα φανούν στη σημερινή αλλά και στην αυριανή απογευματινή προπόνηση που θα κάνει διπλό ο προπονητής.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΠΑΜΠΟΡΙΔΗΣ
Ο Βασίλης Παμπορίδης του Συνδέσμου Διαιτητών Κιλκίς θα σφυρίξει την αναμέτρηση της Δευτέρας ανάμεσα στην ΑΕΛ και την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, έχοντας για βοηθούς τους Σ. Τρύφωνα (Κέρκυρας) και Α. Καρατζίκα (Αθηνών). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Λ. Σιδηρόπουλος του Συνδέσμου Δωδεκανήσου.
Αναλυτικά οι διαιτητές της 10ης αγωνιστικής για πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα έχουν ως ακολούθως:
*Άρης-Καβάλα (7-11,16.45): Κουκουλάκης Μ. (Ηρακλείου), Γκάγκας Δ. (Λάρισας), Τουμπακάρης Ι. (Αθηνών), 4ος: Τσινιάρης Μ. (Αθηνών), παρ.: Βέλλιος Αθ. (Ξάνθης)
*Ολυμπιακός-Ηρακλής (7-11,19.00): Σταθόπουλος Γ. (Αχαΐας), Τάτσης Δ. (Ηπείρου),           Γουργιώτης Σ. (Φθιώτιδας), 4ος: Γιάχος Α. (Χίου), παρ.: Σωμαρακάκης Φ. (Αθηνών)
*Πανθρακικός-ΠΑΟΚ (7-11,19.00): Χαραλαμπίδης Ν. (Καβάλας), Δάλλας Κ. (Ηπείρου),      Κώτσιρος Θ. (Αρκαδίας), 4ος: Κομίνης Γ. (Θεσπρωτίας), παρ.: Σίπκας Α. (Φλώρινας)
*Αστέρας Τρίπολης-Γιάννινα (8-11,16.45): Ντάκος Μ. (Ξάνθης), Σωτηρόπουλος Χ. (Αχαΐας), Αλεξέας Η. (Μεσσηνίας), 4ος: Κωνσταντινέας Π. (Μεσσηνίας), παρ.: Ζαχαριάδης Αθ. (Μακεδονίας)
*Ατρόμητος Αθ.-Εργοτέλης (8-11,14.30): Δαλούκας Γ. (Θεσσαλίας), Σαραιδάρης Δ. (Μακεδονίας), Γεωργαράκος Ν. (Αθηνών), 4ος: Κάκος Α. (Κέρκυρας), παρ.: Τσίκινης Η. (Μεσσηνίας)
*Ξάνθη-Πανιώνιος (8-11,14.30): Αμπάρκιολης Α. (Μακεδονίας), Βασιλειάδης Λ. (Μακεδονίας), Παπαδόπουλος Δ. (Μακεδονίας), 4ος: Θάνος Δ. (Γρεβενών), παρ.: Μπίκας Γ. (Χαλκιδικής)
*ΑΕΚ-ΛΑΡΙΣΑ (9-11,            16.45): Παμπορίδης Β. (Κιλκίς), Τρύφωνας Σ. (Κέρκυρας), Καρατζίκας Α. (Αθηνών), 4ος: Σιδηρόπουλος Λ. (Δωδ/νήσου), παρ.: Τσαχειλίδης Ι. (Πειραιά)
*Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός (8-11,19.00): Τριτσώνης Σ. (Αθηνών), Γούκος Δ. (Ηπείρου), Καρσιώτης Μ. (Κορίνθου), 4ος: Κύρκος Δ. (Ηπείρου), παρ.: Κουκούλας Γ. (Λέσβου)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Ο τεχνικός ηγέτης της ΑΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης, θα δώσει την καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ σήμερα στις 13:30, στην αίθουσα Τύπου του Σταδίου Αλκαζάρ.
ΣΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ Ο ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ
 Την αποστολή της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των Ελπίδων, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Πορτογαλία για τον 9ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2011, ανακοίνωσε ο Νίκος Νιόπλιας στην οποία συμπεριλαμβάνεται και ο παίκτης της ΑΕΛ Μιχάλης Μπουκουβάλας. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τρίτη 17 Νοεμβρίου και ώρα 20:15 στην πόλη Ολιάο, με διαιτητή τον Γάλλο Φρέντι Φοτρέλ.
 Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι:
 Τερματοφύλακες: Φώτης Κουτζαβασίλης (ΠΑΟΚ), Νίκος Μπαμπανιώτης (Παναιτωλικός)
 Αμυντικοί: Βασίλης Αποστολόπουλος (Ατρόμητος), Ανέστης Αργυρίου (Πανθρακικός), Μιχάλης Μπουκουβάλας (Λάρισα), Κυριάκος Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Δημήτρης Σιόβας (Πανιώνιος), Γιάννης Σκόνδρας (Ατρόμητος)
 Μέσοι: Ελίνι Δημούτσος (Παναθηναϊκός), Γιώργος Ιωαννίδης (Ηρακλής), Γιώργος Κατσικογιάννης (Ολυμπιακός), Γιάννης Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Παντελής Ριζογιάννης (Ξάνθη), Γιώργος Σιάκκας (Εργοτέλης), Αρης Σοϊλέδης (Ολυμπιακός), Παναγιώτης Ταχτσίδης (ΑΕΚ)
 Επιθετικοί: Δημήτρης Γιάντσης (Ηρακλής), Βασίλης Κουτσιανικούλης (ΠΑΟΚ), Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Θανάσης Παπάζογλου (ΠΑΟΚ), Μιχάλης Παυλής (ΑΕΚ)
 Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρίσκεται αήττητο (4 νίκες-1 ισοπαλία) στην κορυφή του 9ου προκριματικού ομίλου με 13 βαθμούς. Η Πορτογαλία έχει κάνει μέτριο ξεκίνημα (1 νίκη-1 ισοπαλία-1 ήττα), ενώ πριν από την αναμέτρηση με την ελληνική ομάδα αγωνίζεται εκτός έδρας με τη δεύτερη της βαθμολογίας, Αγγλία (14/11, ώρα 14: 30 Ελλάδας, Γουέμπλεϊ). Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα επικράτησε 2-1 της Πορτογαλίας, στον αγώνα που διεξήχθη στην Τρίπολη (3΄ Κουτσιανικούλης, 90΄ Κ. Παπαδόπουλος-83΄ Μιγκέλ Βίτορ).
ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ Ο ΜΠΑΤΑΒΑΝΗΣ
 Στην Εθνική Νέων κλήθηκε ο γκολκίπερ της ομάδας Νέων U-21 της ΑΕΛ, Χρήστος Μπαταβάνης, ενόψει του διεθνούς τουρνουά της Λιμόζ, που θα διεξαχθεί το διάστημα 10 έως 16 Νοεμβρίου
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass