ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΧΘΕΣ ΤΗ ΦΙΛΟΔΟΞΗ ΛΑΜΙΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 3-1

Εντυπωσίασε η ομάδα της Ελασσόνας

*ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ *ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Δημοσίευση: 02 Νοε 2009 2:27 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:38
ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Μεγάλης σημασίας νίκη πέτυχε χθες το απόγευμα η Π.Σ. Ελασσόνας επί της Λαμίας με 3-1, στο ντέρμπι του 4ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Το παιχνίδι ήταν «διαφήμιση» του ποδοσφαίρου για όσους το παρακολούθησαν (ιδίως στο α’ ημίχρονο), με πολλές φάσεις και χαμένες ευκαιρίες, ενώ όπως εξελίχθηκε δίκαια επικράτησαν οι γηπεδούχοι.
Οι παίκτες της Π.Σ. Ελασσόνας παρουσιάστηκαν ψυχωμένοι και από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης διατήρησαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, παίζοντας πολύ καλό και ομαδικό ποδόσφαιρο, χάνοντας τη μια ευκαιρία πίσω από την άλλη, αλλά και πετυχαίνοντας δυο γκολ. Με καλή κυκλοφορία της μπάλας, ήξεραν τι ζητούσαν στο γήπεδο, απέναντι σε μια Λαμία, οι παίκτες της οποίας υπέπεσαν σε πολλά λάθη, προσπαθώντας κυρίως με αντεπιθέσεις. Στο β’ ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, και βέβαια το 3ο γκολ της Ελασσόνας στο 51’ «κλείδωσε» τη μεγάλη νίκη.
Το συγκρότημα του Χρήστου Γκάτα, δικαιολογημένα, εισέπραξε πολύ χειροκρότημα για τη χθεσινή του εμφάνιση, ενώ η Λαμία, που δεν δικαιολόγησε το όνομά της και τη βαθμολογική της θέση, μάλλον «ξαφνιάστηκε» από την εξαιρετική Ελασσόνα.
ΦΑΣΕΙΣ - ΓΚΟΛ
6’ Μεγάλη ευκαιρία για την Ελασσόνα να προηγηθεί, όταν ο Παγκαρλιώτας σουτάρει σε κενή εστία και ο αμυντικός Χουλιάρας με υπερπροσπάθεια διώχνει πάνω στη γραμμή σε κόρνερ.
10’ Σε μια φαινομενικά ακίνδυνη φάση, η ασταθής απόκρουση του νεαρού τερματοφύλακα Γούπου της Ελασσόνας δίνει την ευκαιρία στον επερχόμενο Ζέρβα να σουτάρει και η μπάλα να φεύγει μόλις άουτ.
11’ Δυνατό σουτ - φάουλ του Αναστασιάδη, και ο τερματοφύλακας Μπαγινέτας της Λαμίας αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ.
12’ Κεφαλιά του Παγκαρλιώτα φεύγει μόλις άουτ.
14’ Εκτέλεση φάουλ από τον Αναστασιάδη, και η μπάλα καρφώνεται στο δεξί «παραθυράκι» της εστίας του Μπαγινέτα, κάνοντας το 1-0, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
20’ Δυνατό σουτ – φάουλ του Αποστολακόπουλου υποχρεώνει τον Γούπο να πέσει σωτήρια.
26’ Σέντρα του Νάνου από δεξιά, η κεφαλιά του Καπρινιώτη φτάνει στον Ταχτιντή, και την τελευταία στιγμή τον προλαβαίνει ο Λαμιώτης τερματοφύλακας και πέφτοντας μπλοκάρει.
33’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παγκαρλιώτα, που ξεφεύγει από τρεις αντιπάλους και τον τερματοφύλακα, αλλά καθυστερεί, και πριν σουτάρει τον προλαβαίνει ο Μπαγινέτας και μπλοκάρε, σώζοντας την εστία του από βέβαιο γκολ.
39’ Σουτ γυριστό του Αντωνιάδη της Λαμίας, από πολύ καλή θέση, και η μπάλα φεύγει... ψηλά άουτ.
40’ Νέα ευκαιρία του Παγκαρλιώτα, η κεφαλιά του οποίου από εξαιρετική θέση φεύγει μόλις άουτ.
45’ Υποδειγματική επίθεση των Ελασσονιτών με τον Παγκαρλιώτα, που δίνει την μπάλα στον Καπρινιώτη, αυτός αμέσως στον επερχόμενο Ταχτιντή, που με ωραίο πλασέ κάνει το 2-0.
51’ Σε μια φάση διαρκείας στα καρέ της Λαμίας, που έκοβε την ανάσα, μετά τους Παγκαρλιώτα, Ταχτιντή, η μπάλα φτάνει στον Καπρινιώτη, που με ψύχραιμο σουτ γράφει το 3-0 υπέρ της Ελασσόνας.
55’ Δυνατό σουτ του Γιοβανόπουλου φεύγει άουτ.
65’ Ανατροπή του Σερπάνου από τον Φώλλα, και ο διαιτητής κ. Ίσαρης καταλογίζει πέναλτι. Αναλαμβάνει να το εκτελέσει ο ίδιος ο Σερπάνος και μειώνει σε 3-1.
83’ Δυνατό σουτ του Αναστασιάδη, και ο Μπαγινέτας αποκρούει σωτήρια.
Από την πολύ καλή σε όλες της τις γραμμές Ελασσόνα ξεχώρισαν ιδιαίτερα οι Αναστασιάδης, Ταχτιντής, Νάνος, Φλώρος.
Με πολλά λάθη το διαιτητικό «τρίο» των κ.κ. Λουκά Ίσαρη, Χρυσάνθης Μπλέτσιου, Ελένης Καλφούντζου.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
Π.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Γκάτας): Γούπος, Θανάσης, Γιοβανόπουλος, Νάνος, Κοντοδήμος, Φλώρος, Φώλλας, Παγκαρλιώτας (80’ Τζόλας), Αναστασιάδης (93’ Γεωργούλας), Καπρινιώτης, Ταχτιντής (75’ Τιούτιος).
ΛΑΜΙΑ (Πανόπουλος): Μπαγινέτας Β., Γουριώτης, Αποστολακόπουλος (77’ Λέστης), Μπαγινέτας, Χουλιάρας, Λαϊνάς, Θεοδοσόπουλος (46’ Σερπάνος), Κάππος, Ζέρβας, Ανδρώνης (36’ Ζώγας), Αντωνιάδης.
- «Έσπασε» η γκίνια για τον «ψηλό» της Ελασσόνας Καπρινιώτη, που πέτυχε το πρώτο του γκολ(σε επίσημο ματς) με τη φανέλα της Ελασσόνας. Βέβαια, το πανηγύρισε δεόντως μαζί με τους συμπαίκτες του, και καταχειροκροτήθηκε από την κερκίδα.
- Έκδηλο το ενδιαφέρον των Μ.Μ.Ε. για το χθεσινό ντέρμπι της Ελασσόνας. Πέρα από την κάμερα του τηλεοπτικού καναλιού “STAR”, αρκετοί δημοσιογράφοι και φωτογράφοι. Και τα τηλέφωνα είχαν «ανάψει» για τα καλά...
- Αρκετά τα «φαλτσοσφυρίγματα» του διαιτητή από την γειτονική Πιερία, που εκνεύρισαν κάποιες στιγμές φιλάθλους και παίκτες. Πάντως το 3-1 δεν άφησε περιθώρια για επιπλέον διαμαρτυρίες. Εντύπωση έκανε που πλαισιωνόταν από επόπτες – γυναίκες. Οι γυναίκες στο προσκήνιο και στα γήπεδα...
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass