ΘΑ ΠΑΡΑΤΑΧΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΛ (16.45, ΑΛΚΑΖΑΡ)

Με αλλαγές κόντρα στον Άρη

*ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» *ΔΥΝΑΜΙΚΟ «ΠΑΡΩΝ» ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2009 1:23 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:38
 Στον απόηχο του αγώνα κυπέλλου στο Βόλο και με νωπή την πικρή γεύση του αποκλεισμού, η ομάδα της ΑΕΛ υποδέχεται σήμερα στις 16.45 στο στάδιο Αλκαζάρ τον Άρη στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.Οι «βυσσινί» επανέρχονται μετά από πολύ σύντομο χρονικό διάστημα στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις επικεντρώνοντας πλέον τις δυνάμεις τους στην επίτευξη ενός και μόνο στόχου: Στην αναστροφή του κλίματος μέσα από τα νικηφόρα αποτελέσματα και την απομάκρυνση της ομάδας από τα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.Άλλωστε είναι κάτι που οφείλουν να πράξουν οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη σεβόμενοι αν μη τι άλλο την ιστορία, τη βαριά φανέλα και φυσικά τους φιλάθλους αυτής της ομάδας. Τους φιλάθλους που μπορεί μεν να είναι προβληματισμένοι από την άσχημη ομολογουμένως εικόνα που παρουσιάζει η ΑΕΛ ωστόσο παραμένουν διαρκώς στο πλευρό της. Γι΄ αυτό και σήμερα αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» στις κερκίδες του σταδίου Αλκαζάρ για να ενισχύσουν την ψυχολογία των παικτών και να στηρίξουν τις προσπάθειές τους απέναντι σ’ έναν δύσκολο αντίπαλο.
ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΗΜΑ
Για την τρίτη λοιπόν συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα θα παλέψουν σήμερα οι «βυσσινί» με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να ετοιμάζει αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας σε σχέση με το παιχνίδι της Τετάρτης. Όπως έδειξε στη χθεσινή απογευματινή προπόνηση με την οποία ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία της λαρισινής ομάδας για τη σημερινή αναμέτρηση ο τεχνικός της ΑΕΛ αναμένεται να ρίξει στο παιχνίδι τον Κυριακίδη αντί του Ιγγλέσιας, ο Αμπουχατζίρα θα επιστρέψει στην επίθεση, ενώ δεν αποκλείεται να μείνει στον πάγκο ο Τουμέρ Μετίν. Ο Μάλαρτζ θα αντικαταστήσει τον Σερεμέτ, ενώ τη θέση του τιμωρημένου Νταμπίζα στο κέντρο της άμυνας θα πάρει ο Ααραμπ μαζί με τον Μελίσση. Ο τελευταίος αν και υποφέρει από τενοντίτιδα υπεβλήθη σε θεραπεία και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.
Πιο συγκεκριμένα η ΑΕΛ θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο με τους Μάλαρτζ κάτω από τα δοκάρια, Μπουκουβάλα και Βενετίδη στα άκρα της άμυνας, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, Ααράμπ και Μελίσση στο κέντρο της άμυνας, Ρομέου και Κυριακίδη ή Ιγγλέσιας ως αμυντικά χαφ, Τουάμα ή Μετίν επιτελικό μέσο και Αμπουχατζίρα, Σίμιτς και Ντε Νίγκρις στην επίθεση.
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην 20μελή αποστολή είναι οι: Σέρεμετ, Κατσιαρός, Τριποτσέρης, Βλασόπουλος, Ντέλσον, Γιαννακόπουλος και Κάσας.
ΧΩΡΙΣ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΚΑΙ
ΝΕΤΟ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ
Μια πρωινή προπόνηση περιελάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα για την ομάδα του Άρη. Ο Ιομάρ Μαζίνιο θα έχει στην αποστολή του τους Σηφάκη, Πέσκοβιτς, Ρόβα, Κουλουχέρη, Πρίττα, Λαμπριάκο, Γκρασιάν, Αμπρέου, Νασούτι, Ναφτί, Αράνο, Πίτου Γκαρσία, Φερνάντεζ, Ντέιλι, Κόκε, Φλάβιο, Κάλβο και Χαβίτο.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Κάμπορα, Γκαρσία και Βανγκέλι που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο Ρονάλντο που προπονήθηκε, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος, ο Νέτο που αν και μπήκε στο πρόγραμμα ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε, όπως επίσης και οι Ρομπέρζ, Αραβίδης, Ρενάτο, Γραικός, Μπουγαΐδης, Οικονομόπουλος.
Όπως όλα δείχνουν ο Άρης αναμένεται να παραταχθεί και πάλι με 4-5-1 με τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια και αμυντικό δίδυμο τους Νασούτι και Κουλουχέρη και τους Φλάβιο και Αράνο στα δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.
Στα χαφ θα είναι οι Ναφτί και Φερνάντεζ έχοντας μπροστά τους στα αριστερά τους τον Πίτου Γκαρσία, στα δεξιά τον Χαβίτο και στον άξονα τον Κόκε ενώ όπως είναι φυσιολογικό στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Αμπρέου.
Υπενθυμίζεται πως στο πλευρό της ομάδας του Άρη στο Αλκαζάρ θα είναι 500 περίπου οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας που έχουν πάρει στα χέρια τους τα εισιτήρια που διατέθηκαν από την ΠΑΕ ΑΕΛ.
 
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ
ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ
Συνοπτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις των αναμετρήσεων της 9ης ημέρας στην Σούπερ Λίγκα έχουν ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
Λάρισα-Άρης 16:45 ΝOVA
ΠΑΟΚ-Ξάνθη 16:45 ΣΚΑΪ
Ατρόμητος-Ολυμπιακός       19:00 ΝOVA
ΑΥΡΙΟ
Ηρακλής-Αστ. Τρίπολης       14:30
Καβάλα-Πανθρακικός           14:30 ΝOVA
ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 14:30 ΝOVA
Εργοτέλης-ΑΕΚ        16:45 ΝOVA
Παναθηναϊκός-Πανιώνιος     19:00 ΝOVA
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ολυμπιακός           15-3    22
 2. Παναθηναϊκός       16-4    22
 3. Άρης          8-6      13
 4. ΠΑΟΚ        9-5      12
 5. Εργοτέλης 13-10 12
 6. Καβάλα     8-8      11
 7. Πανιώνιος 9-8      11
 8. ΑΕΚ           8-8      11
 9. Αστέρας Τρίπολης           10-12 11
10. Ξάνθη       5-7      10
11. ΠΑΣ Γιάννινα       7-9      9
12. Λάρισα     8-11    9
13. Ατρόμητος           9-9      8
14. Ηρακλής 6-10    7
15. Λεβαδειακός       5-14    7
16. Πανθρακικός       5-17    1
 
ΤΟ ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
Τα ονόματα των παικτών που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ ανακοίνωσε χθες η Σούπερ Λίγκα και είναι οι.
Γιώργος Κάτσικας (Ηρακλής), Νίκος Νταμπίζας (Λάρισα), Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς (Καβάλα), Ντουντού Σεαρένσε, Αβραάμ Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Φώτης Κωνσταντινίδης (Πανθρακικός), Ντιέγκο Κιντάνα (Ξάνθη).
Μετά από αποφάσεις των ομάδων τους οι παρακάτω παίκτες δεν θα παίξουν στις ακόλουθες αναμετρήσεις:
Σανέλ Γιάχιτς (ΑΕΚ): Απών από το εντός έδρας ματς της 10ης ημέρας με τη Λάρισα.
Μεχντί Ναφτί (Άρης): Απών από το εντός έδρας παιχνίδι της 12ης ημέρας με τον Πανιώνιο.
Αντριάν Μπαστία (Αστέρας Τρίπολης): Απών από τον εκτός έδρας αγώνα της 11ης ημέρας με τον Παναθηναϊκό.
Τάσος Κατσαμπής (Ηρακλής): Απών από την εντός έδρας αναμέτρηση της 12ης ημέρας με τον Εργοτέλη.
Σαλίμ Τουάμα (Λάρισα): Απών από το εκτός έδρας ματς της 10ης ημέρας με την ΑΕΚ.
Ντάγκλας Φερέιρα (Καβάλα): Απών από το εκτός έδρας παιχνίδι της 12ης ημέρας με τη Λάρισα.
Ζόσου Σαριέγκι (Παναθηναϊκός): Απών από την εκτός έδρας αναμέτρηση της 10ης ημέρας με το Λεβαδειακό.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass