ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Ουζουνίδης: «Μπορούμε καλύτερα...»

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2009 2:43 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:37
Του Σωτ. Κέλλα
Πριν ένα μήνα περίπου όταν η ΑΕΛ έχανε από τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο με 2-1 και σταμάτησε στην επιστροφή στον Κορινό έβλεπε κανείς πρόσωπα σκυθρωπά και άτομα που δεν μπορούν να μιλήσουν...Προχθές στον ίδιο τόπο το σκηνικό μετά την επιστροφή της ομάδας από την Κομοτηνή και τη νίκη επί του Πανθρακικού με 3-1 ήταν εντελώς διαφορετικό. Διέκρινε κανείς χαμόγελα και ανθρώπους που μπορούσαν να γελάνε και να αστειεύονται μεταξύ τους.
Μάλιστα ακόμα και ο λιγομίλητος Ουζουνίδης είχε διάθεση να μιλήσει. Το εκμεταλλευτήκαμε και όταν του είπαμε ότι κερδίζει διαρκώς τις ομάδες της πατρίδας του της Θράκης μας είπε: «Ξέρω το περιβάλλον...» και μετά μιλώντας για το παιχνίδι τόνισε: «Είχαμε μερικά καλά διάστημα και είμαι ευχαριστημένος αλλά πάλι κάναμε μερικά λάθη. Μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι. Αυτό που θέλουμε είναι οι νέοι παίκτες να προσαρμοσθούν και να δέσουν όλοι μεταξύ τους».
Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου δε θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο ενώ σε ερώτηση για πιθανές αλλαγές είπε ότι εξαρτάται από την κόπωση της ομάδας .
Διαχυτικός και ομιλητικός ήταν και ο συνεργάτης του Μαρίνου ο Γιώργος Καραγιάννης που είπε ότι αυτό που διακρίνει την ομάδα είναι η ειλικρίνεια και ποτέ δεν θα προσπαθήσει κανείς να κοροϊδέψει κανένα και όλοι δουλεύουν σκληρά αλλά μερικές φορές το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που όλοι θέλουν και στο χρόνο που θέλουν.
Στο μεταξύ άρχισε η προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι στο Βόλο με τον Ολυμπιακό Βόλου. Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Κομοτηνής έκαναν χαλάρωμα ενώ αυτοί που δεν αγωνίστηκαν προπονήθηκαν κανονικά. Σήμερα η προπόνηση θα γίνει στην ώρα του αυριανού αγώνα(5 μ.μ.) και στη συνέχεια η ομάδα θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Λάρισας.
Στο μεταξύ ο Ουζουνίδης ίσως θελήσει να ξεκουράσει παίκτες ή κάποιους που δεν είναι απόλυτα έτοιμοι. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε κάποιες αλλαγές κυρίως στη μεσαία γραμμή όπου πολύ πιθανό είναι να δούμε νέους, ενώ με δεδομένο ότι κάποιοι παίκτες δεν έχουν ακολουθήσει πρόγραμμα προετοιμασίας π.χ. ο Ντε Νίγκρις είναι πιθανό μια συμμετοχή τους στον αυριανό αγώνα να δημιουργήσει κόπωση και ενόψει του παιχνιδιού του Σαββάτου με τον Άρη για το πρωτάθλημα.
Σίγουρη είναι η απουσία του Κατσιαρού που ταλαιπωρείται από ίωση ενώ και ο Γιαννακόπουλος αν και προπονήθηκε χθες δεν είναι ακόμα έτοιμος.     
  
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass