ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 5 μ.μ. ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ-ΟΛΥΜΠΙΑ

Παιχνίδι ιστορικής σημασίας...

* ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2009 22:48 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:41
Παιχνίδι ιστορικής σημασίας θα είναι το σημερινό που δίνει ο Γυμναστικός-Ολύμπια στις 5.00 μ.μ., στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης, με αντίπαλο τον πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό, καθώς είναι το πρώτο που δίνει με τη συγχωνευμένη μορφή της κι όλοι πιστεύουν να κάνει μια καλή εμφάνιση αντάξια της ιστορίας του λαρισινού μπάσκετ.
Η ομάδα αυτή δείχνει να έχει τη συμπαράσταση των Λαρισαίων φιλάθλων και χθες ανταποκρίθηκαν πολλοί στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας, κάτι που πιστεύουν όλοι ότι θα γίνει και σήμερα, καθώς «συνεργεία» των «πράσινων-πορτοκαλί» θα είναι στην πόλη της Λάρισας και θα συνεχίζουν τη διάθεση των εισιτηρίων που κοστίζουν από 50 έως 300 ευρώ, με δυνατότητα ακόμα μειωμένων τιμών, εφόσον πάρουν και δεύτερο μέλος της οικογένειας μαζί τους.
Μάλιστα, η διοικούσα ουσιαστικά επιτροπή με επικεφαλής το δήμαρχο Λαρισαίων, Κώστα Τζανακούλη, καλεί όλους τους Λαρισαίους στην ιστορική πρεμιέρα του λαρισινού μπάσκετ.
Ο τεχνικός της ομάδας, Βαγγέλης Κουτσοκέρας, και οι συνεργάτες του, Θρασύβουλος Λιάγκας και Βλάντο Μαϊστρέγκο, το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν είναι ο τραυματισμός του Σάλσμπερι, ενώ όλοι οι άλλοι παίκτες είναι στη διάθεσή του. Θα είναι μάλιστα η πρώτη φορά που θα δοθεί η ευκαιρία να βγάλουν συμπεράσματα για το αγωνιστικό προφίλ και οι Λαρισαίοι φίλαθλοι (μέχρι τώρα ο Γυμναστικός-Ολύμπια δεν έδωσε ούτε ένα φιλικό παιχνίδι στη Λάρισα) μια και το μόνο παιχνίδι αυτό του κυπέλλου που έδωσε η λαρισινή ομάδα με τα Τρίκαλα 2000 δεν προσφερόταν για συμπεράσματα.
Στη διάθεση του Κουτσοκέρα είναι οι εξής παίκτες (σε παρένθεση τα νούμερα που έχουν στη στολή τους):
Τζακόπουλος (4), Πόποβιτς (5), Γκριν (6), Παπαχρήστος (7), Μπόγδανος (9), Τόντιτς (10), Παπακώστας (11), Καραβανάς (12), Τριχόπουλος (13), Μάσι (14), Μπάτλερ (15), Καραγκιολίδης (16), Αργύρης (17), Θεοδωράκος (18).
 Ο ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ Γ.Σ.Λ.-ΟΛΥΜΠΙΟΙ
Για το σημερινό παιχνίδι από τον Όμιλο Φίλων του Γ.Σ.Λ. (που ενεργοποιήθηκε μετά από τρία χρόνια και ο πρόεδρος Αποστόλης Δομενικιώτης έβγαλε ξανά τα λάβαρα) και οι «Ολύμπιοι» έβγαλαν την παρακάτω ανακοίνωση: «Εδώ και αρκετά χρόνια υπήρχε η παρότρυνση να υπάρχει μία ομάδα μπάσκετ στην πόλη και μετά από αρκετά χρόνια η προσταγή του κόσμου υλοποιήθηκε. Πλέον, χωρίς καμία αντιπαλότητα, καλούμε σήμερα τους Λαρισαίους φιλάθλους στην προσπάθεια ενίσχυσης του αθλήματος στην πόλη και να δώσουν κουράγιο στους εμπνευστές της συγχώνευσης, με στόχο η ομάδα φέτος να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία και τα επόμενα χρόνια να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Θα είμαστε συνεχώς δίπλα στους παίκτες και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, με μοναδικό στόχο να πάμε ψηλά. Όλοι οι Λαρισαίοι ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και το πρώτο ήταν ότι και φέτος η Λάρισα έχει ομάδα στην Α1 Εθνική κατηγορία. Με τον τρόπο αυτό δώσαμε μια απάντηση σ’ αυτούς που παραμόνευαν για να πάρουν τα αγωνιστικά κεκτημένα του αθλητισμού της πόλης.
Όλη η ομάδα μια πόλη σήμερα κόντρα στον Παναθηναϊκό».
Ο Π.Α.Ο.
Η Ολύμπια - ή αλλιώς Αρμάνι Τζινς - Μιλάνο έπεσε στο καναβάτσο. Επόμενος στόχος του Παναθηναϊκού είναι να περάσει αλώβητος και από την έδρα μιας άλλη ομάδας με ίδιο όνομα, αλλά στα... ελληνικά. Γιατί σήμερα οι πρωταθλητές αγωνίζονται με το Γυμναστικό-Ολύμπια στη Λάρισα...
Ο τεχνικός της ομάδας, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της πρεμιέρας του ελληνικού πρωταθλήματος: «Είναι ο πρώτος μας αγώνας για το ελληνικό πρωτάθλημα και θέλουμε να κάνουμε μια θετική αρχή. Είναι ένας αντίπαλος, ο οποίος έχει αλλάξει πολύ σε σχέση με πέρυσι, αλλά τον οποίο σεβόμαστε, όπως σεβόμαστε κάθε ομάδα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε. Ο αγώνας με την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο μας έδειξε ότι απέχουμε από τον τρόπο που θέλουμε να αγωνιζόμαστε. Είναι δεδομένο ότι δεν θα έχουμε και πάλι μαζί μας τους Μπατίστ, Τσαρτσαρή και Γιασικεβίτσιους, αλλά είναι κάτι το οποίο δεν πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογία. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να παίξουμε με τον δικό μας τρόπο».
 
ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ Α.Ε.Λ.
Πρόβλημα πάρκινγκ...
 
Πρόβλημα υπάρχει με το πάρκινγκ στο Κλειστό της Νεάπολης και με τον τρόπο εισόδου σ’ αυτό, αλλά και στις θύρες του Κλειστού για τους φιλάθλους, καθώς στην παραχωρηθείσα έκταση για το γήπεδο της Α.Ε.Λ. συμπεριλαμβάνεται και το μισό πάρκινγκ που υπήρχε στο γήπεδο, αλλά και περιβάλλων χώρος. Έτσι, δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα που θα πρέπει να λυθεί το συντομότερο δυνατό για να μην ταλαιπωρούνται οι Λαρισαίοι φίλαθλοι, αλλά θα υπάρξει μελλοντικά και πρόβλημα με την είσοδο των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας στο Κλειστό της Νεάπολης. Καλά, δεν μπορούσαν να αφήσουν λίγα μέτρα αυτοί που το παραχώρησαν (και αναφερόμαστε στη Γ.Γ.Α.) και για το Κλειστό της Νεάπολης;
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass