ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ. ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗΣ

Την Παρασκευή η παρουσίαση του Γυμναστικού/Ολύμπια

* ΚΟΥΤΣΟΚΕΡΑΣ: «ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ» *ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΗΡΘΕ Ο ΠΟΠΟΒΙΤΣ * ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΠΑΟ

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2009 2:51 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:38
Την Παρασκευή τελικά θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του Γυμανστικού/Ολύμπια Λάρισας. Η προγραμματισμένη για σήμερα εκδήλωση πήρε αναβολή ολίγων ημερών καθώς κάποιες λεπτομέρειες που ήταν σημαντικές δεν έπρεπε να γίνουν βιαστικά και οι άνθρωποι της νεοσύστατης ομάδας αποφάσισαν να κινηθούν με μεγαλύτερη προσοχή. Στην εκδήλωση αυτή λοιπόν θα παρουσιαστούν οι παίκτες με την τεχνική ηγεσία. Επίσης θα παρουσιαστεί το σήμα του συλλόγου που συνδυάζει το δισκοβόλο του ΓΣΛ αλλά και την πορτοκαλί μπάλα της Ολύμπια και η φανέλα της νέας ομάδας. Τέλος θα παρουσιαστούν και τα νέα εισιτήρια διαρκείας από τα οποία η ομάδα περιμένει αρκετή βοήθεια.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Σήμερα εν τω μεταξύ με την ευκαιρία της συνέντευξης Τύπου για την Ολυμπιακή Φλόγα ο δήμαρχος Λάρισας κ. Κώστας Τζανακούλης θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου για τη νέα ομάδα. Άλλωστε ο ίδιος ήταν ο πρωτεργάτης αυτής της συγχώνευσης καθώς με κινήσεις του επετεύχθη η τελική συμφωνία των δύο συλλόγων.
ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΤΕΣΣΑΡΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
Χθες στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου όλων των προπονητών και όλων των αρχηγών των ομάδων της Α1. Στην εκδήλωση από λαρισινής πλευράς έδωσαν το «παρών» τόσο ο προπονητής, Βαγγέλης Κουτσοκέρας όσο και ο παίκτης Γιάννης Παπαχρήστος. Ο Λαρισαίος τεχνικός αναφερόμενος στον Γυμναστικό / Ολύμπια είπε: «Είναι μια ιστορική στιγμή για την πόλη. Θα δώσουμε όλοι το κάτι παραπάνω. Πλέον υπάρχει μια ομάδα στην πόλη και γι΄ αυτό θέλουμε όλο τον κόσμο δίπλα μας».
Από την πλευρά του ο Γιάννης Παπαχρήστος ανέφερε: «Εύχομαι υγεία σε όλους. Πλέον έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην Λάρισα και οφείλουμε να το στηρίξουμε όλοι και ελπίζω για το καλύτερο».
Στην συνέχεια η κουβέντα μεταφέρθηκε στα τραπέζια των ομάδων που υπήρχαν στο κεντρικό ξενοδοχείο, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση. Εκεί, ο Βαγγέλης Κουτσουκέρας μεταξύ άλλων υποστήριξε πως «προσπαθούμε να κάνουμε πολλά πράγματα μέσα σε λίγο διάστημα για να είμαστε έτοιμοι για τα επίσημα παιχνίδια» και συνέχισε: «Το πιστεύω μου όμως είναι πως είναι καλύτερο να βάλεις πέντε πράγματα στο παιχνίδι σου και να τα κάνεις καλά, παρά δέκα που δεν θα τα γνωρίζεις τόσο καλά. Βέβαια, κάτι τέτοιο σε καθιστά ως ένα βαθμό προβλέψιμο στο παιχνίδι σου, αλλά σ' αυτή την περίπτωση θα μπορείς να έχεις διατηρήσει τις αρχές σου».
Ερωτηθείς για το αν υπάρχει προοπτική περαιτέρω ενίσχυσης, εκτός από τον Μάρκο Πόποβιτς, εξήγησε: «Χρειαζόμαστε έναν ακόμη παίκτη στη θέση 4 με συγκεκριμένες ικανότητες».
Τέλος, σε ότι αφορά στη συμπαράσταση του κόσμου, παρατήρησε: «Στην παρούσα φάση, δεν πρέπει ο κόσμος να περιμένει να δει από εμάς κάτι καλό που να του αρέσει για να έρθει στο γήπεδο. Θα πρέπει να γίνει το αντίστροφο, αυτή τη φορά. Τον θέλουμε κοντά μας από την αρχή των υποχρεώσεών μας, για να μας δώσει την ώθηση με την παρουσία του, ώστε να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».
ΗΡΘΕ ΧΘΕΣ Ο ΠΟΠΟΒΙΤΣ
Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της λαρισινής ομάδας ο Μάρκο Πόποβιτς ήρθε χθες στη Λάρισα. Σήμερα θα προπονηθεί για πρώτη φορά και θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και το προπονητικό τιμ. Όσον αφορά στο φιλικό με τον Πιερικό δεν θα διεξαχθεί και το επόμενο παιχνίδι θα είναι και αυτό για την πρώτη αγωνιστική με τον Παναθηναικό στη Λάρισα. Το συγκεκριμένο παιχνίδι το πιο πιθανό είναι να πραγματοποιηθεί την Κυριακή και όχι το Σάββατο.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass