ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ «Ε» Ο ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΓΚΑΡΛΙΩΤΑΣ ΤΗΣ Π.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ:

Παίξαμε πολύ καλά στο Μουζάκι

* ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ * ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2009 3:15 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:37
Μετά από τρεις αγωνιστικές στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής κατηγορίας, η Π.Σ. Ελασσόνας μοιράζεται την κορυφή με άλλη μια λαρισινή ομάδα, τον Πυργετό.
Έχουν συγκεντρώσει επτά βαθμούς με δυο νίκες και μια ισοπαλία στο ενεργετικό τους, απολογισμός σίγουρα αρκετά καλός, για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Ελασσόνας την περασμένη Κυριακή απέσπασε «λευκή» ισοπαλία στο Μουζάκι, αλλά με τις πολλές ευκαιρίες που έχασε, θα μπορούσε να φτάσει ακόμη και στη νίκη.
Γενικά η ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία και χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του μεσοεπιθετικού Αλέξη Παγκαρλιώτα, ο οποίος επισήμανε τα εξής: «Παίξαμε πολύ καλά στο Μουζάκι, χάσαμε ευκαιρίες και σύμφωνα με την απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου, αξίζαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.
Είναι θετικό ότι μετά από τρία παιχνίδια βρισκόμαστε στην κορυφή και η ψυχολογία μας είναι ανεβασμένη.
Όμως οφείλουμε όλοι μας να παραμείνουμε προσγειωμένοι και να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά που ξεκινήσαμε το καλοκαίρι και έγινε πάνω σε σωστές βάσεις και τον προγραμματισμό που έκανε ο προπονητής μας Χρήστος Γκάτας, με τους συνεργάτες του.
Γνωρίζουμε ποιες είναι οι δυνατότητες της ομάδας και θα βαδίζουμε βήμα-βήμα, βλέποντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.
Μετά την 10η αγωνιστική εκτιμώ ότι θα έχουμε μια σαφέστερη εικόνα, για το ποιες ομάδες θα κάνουν τη διαφορά και θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.
Θεωρώ πολύ σημαντικό ότι και οι τέσσερις εκπρόσωποι του νομού εμφανίζονται δυνατοί τη φετινή σεζόν και θα είναι ευχής έργον, να πανηγυρίσουμε την άνοδο μιας λαρισινής ομάδας.
Εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε συνέχεια στις επιτυχίες και με την συμπαράσταση του κόσμου που πιστεύει σε αυτή την ομάδα, ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά.
Θα ήθελα να σταθώ και στη διοίκηση , οι άνθρωποι της οποίας είναι συνεχώς δίπλα μας, αγαπάνε την Ελασσόνα και θέλουν το ελασσονίτικο ποδόσφαιρο να αποκτήσει και πάλι την παλιά χαμένη του αίγλη.
Αξίζει λοιπόν γι’ αυτούς τους ανθρώπους και την περιοχή, να δίνουμε σε κάθε αγώνα ό,τι μπορούμε παραπάνω από τον εαυτό μας, γιατί όταν οι φίλαθλοι νιώθουν υπερήφανοι για την ομάδα, για μας η χαρά θα είναι διπλή».
- Ακολουθεί το ματς με τα Μετέωρα που ηττήθηκαν στην Καλαμπάκα από τον Πυργετό με 4-3. Θα είναι δύσκολο ή εύκολο το παιχνίδι;
«Θα είναι λάθος μας εάν υποτιμήσουμε τα Μετέωρα και θεωρήσουμε εύκολο το παιχνίδι, διότι ό,τι με κόπο «χτίσαμε» θα το γκρεμίσουμε.
Χρειάζεται λοιπόν πολύ μεγάλη προσοχή και να δείξουμε την πρέπουσα σοβαρότητα, ώστε στο τέλος να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».
* Οι διαιτητές της Δ’ Εθνικής για τους αγώνες της ερχόμενης Κυριακής θα ανακοινωθούν πιθανότατα σήμερα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass