ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΣ ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Μίνι σύσκεψη χθες και... αναχώρηση σήμερα

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2009 2:27 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:36
Μια μίνι σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ ανάμεσα στο τεχνικό τιμ και τη διοίκηση του ΓΣ Ολύμπια Λάρισας. Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν στην οργάνωση του συλλόγου ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος σε λίγες ημέρες.
Σήμερα η ομάδα αναχωρεί για την Αθήνα όπου θα λάβει μέρος στο τουρνουά «Ανδρέας Βαρίκας» και το πρόγραμμά της είναι το εξής: Την Πέμπτη θα παίξει με τον Πανιώνιο στις 19.30 ενώ την Παρασκευή με την ΑΕΚ στις 17.30. Αυτήν είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τον τεχνικό Βαγγέλη Κουτσοκέρα να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται το σύνολο λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Βέβαια ο ΓΣ Ολύμπια αναμένεται να δώσει και άλλα φιλικά ματς ως την έναρξη του πρωταθλήματος. Την Κυριακή το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη θα παίξει με τον Άρη ενώ την επόμενη Τετάρτη πιθανότατα θα αγωνιστεί με τον Πιερικό.
Εν τω μεταξύ πολύ πιθανό είναι να υπάρξει παρουσίαση του νέου σήματος της ομάδας αλλά και της φανέλας το Σάββατο το μεσημέρι. Βέβαια βασική προϋπόθεση είναι να έχει έρθει ως τότε το απαραίτητο υλικό αλλιώς θα υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση.
ΘΟΛΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ
Το τηλεοπτικό τοπίο στην Α1 μπάσκετ παραμένει «θολό», καθώς όπως αποφασίστηκε στην προχθεσινή συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ, και οι δύο προτάσεις που είχαν κατατεθεί από εταιρίες θα απορριφθούν, ως μη συμφέρουσες. Επίσης, θα ζητηθεί συνάντηση με τον υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο, προκειμένου να φτάσει πρόταση της ΕΡΤ. Μέχρι τώρα οι ομάδες που έχουν εξασφαλισμένη «τηλεοπτική στέγη» είναι ο ΠΑΟΚ και το Μαρούσι (Novasports). Στη συνάντηση του ΕΣΑΚΕ βρέθηκε και ο Λαρισαίος Μανώλης Λελούδας.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ
Όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα στο Divani Caravel Hotel της Αθήνας και ώρα 13:30, θα πραγματοποιηθεί από τον ΕΣΑΚΕ κοινή συνέντευξη Τύπου των προπονητών με την παρουσία και του αρχηγού-αθλητή της κάθε ομάδας.
Εν τω μεταξύ λίγο αργότερα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με την ΚΕΔ/ΕΟΚ, τους προπονητές και τους διαιτητές της Α1 Μπάσκετ. Εν συνεχεία και ώρα 16:30 θα πραγματοποιηθεί, στην ίδια αίθουσα, συνάντηση με την ΚΕΔ/ΕΟΚ και τους Τεχνικούς Παρατηρητές της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Μπάσκετ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass