ΕΞΙ «ΔΙΠΛΑ» ΚΑΙ ΔΥΟ «X» ΕΠΙΦΥΛΑΞΕ Η ΧΘΕΣΙΝΗ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣΛ

Ημέρα των φιλοξενουμένων

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2009 3:43 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:36
Τα «διπλά» είχαν την τιμητική τους στη χθεσινή 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας αφού στα έξι από τα οκτώ παιχνίδια επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι ενώ τα υπόλοιπα δύο έληξαν ισόπαλα χωρίς νικητή.
Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Οικονόμος Τσαριτσάνης πέτυχε το «3x3» κερδίζοντας αυτή τη φορά μέσα στα Φάρσαλα τον Αχιλλέα με 6-1. Ήταν η δεύτερη βαριά ήττα για την ομάδα των Φαρσάλων που έμεινε χωρίς προπονητή, αφού ο Αχιλλέας Μαστοροδήμος παραιτήθηκε.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια η Δήμητρα Γιάννουλης και ο Αμπελωνιακός διατήρησαν το αήττητο κερδίζοντας εκτός έδρας Πλατύκαμπο (2-0) και Μακρυχώρι (1-0) αντίστοιχα, ενώ πολύ σημαντικά «διπλά» σε Συκούριο και Αγιά με 1-0 πέτυχαν οι νεοφώτιστοι Βουκεφάλας και Βλαχογιάννι που αποτελούν τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος.
Την πρώτη νίκη στη φετινή διοργάνωση πανηγύρισε χθες ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας με 3-1 μέσα στη Δήμητρα Αγιάς, ενώ ισόπαλα έληξαν τα παιχνίδια σε Τύρναβο και Νίκαια.
 
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Δήμητρα Αγιάς-Φιλοκτήτης   1-3
Μακρυχώρι-Αμπελωνιακός 0-1
Πλατύκαμπος-Δήμητρα Γιάνν.        0-2
Δωτιέας Αγιάς-Βλαχογιάννι 0-1
Αχιλλέας Φ.-Οικονόμος         1-6
Κίσσαβος-Βουκεφάλας         0-1
Α.Ε.Δ. Νίκαιας-Φαλανιακός   2-2
Αργυροπούλι-Αναγέννηση Φ.         1-1
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Οικονόμος 13-1 9
Δήμητρα Γιάνν    5-2    7
Αμπελωνιακός    3-0    7
Βλαχογιάννι         6-1    6
Βουκεφάλας        3-1    6
Αναγέννηση Φ.    3-2    4
Φιλοκτήτης 4-4    4
Μακρυχώρι         3-3    4
Κίσσαβος   2-2    4
Πλατύκαμπος      2-3    4
Α.Ε.Δ. Νίκαιας     3-5    4
Φαλανιακός         3-6    4
Αργυροπούλι      3-5    1
Δήμητρα Αγιάς    2-6    1
Αχιλλέας Φ.         1-11 1
Δωτιέας Αγιάς     2-6    0
 
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Κίσσαβος   -        ΑΕΔ Νίκαιας
Φαλανιακός         -        Αχιλλέας Φ.
Βουκεφάλας        -        Δήμητρα Αγιάς
Οικονόμος -        Δωτιέας
Φιλοκτήτης -        Αργυροπούλι
Βλαχογιάννι         -        Πλατύκαμπος
Αναγ. Φαρσάλων         -        Αμπελωνιακός
Δήμητρα Γιάνν.   -        Μακρυχώρι
 
Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:
ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΣ          0
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝ.       2
Η Δήμητρα Γιάννουλης διατήρησε το αήττητο και πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα αυτή τη φορά μέσα στον Πλατύκαμπο επί της τοπικής ΠΑΕΔ. Μια νίκη με ιδιαίτερη σημασία για τον τερματοφύλακα των «πρασίνων» Παπαδημητρίου που την αφιερώνει στον πατέρα του κ. Λάκη.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τηλέμαχου Ζιάκα θα μπορούσαν να είχαν εξασφαλίσει το «τρίποντο» πιο εύκολα από το πρώτο κιόλας ημίχρονο ωστόσο οι ευκαιρίες που είχαν πέρασαν ανεκμετάλλευτες.
Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι δεν απέδωσαν τ’ αναμενόμενα, παρουσίασαν πολλές αδυναμίες κυρίως στην άμυνα και το κέντρο και δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο.
Η πρώτη αξιόλογη στιγμή του αγώνα καταγράφεται στο 9’ για λογαριασμό του Πλατυκάμπου με τον Καβάκη και από ’κει και πέρα αναλαμβάνουν δράση οι φιλοξενούμενοι χάνοντας ευκαιρίες στο 12’ με τον Γιάννη, στο 14’ με τον Τάσιο, στο 33’ με τον Καρασίμο που πάνω στη γραμμή υπό πίεση πλασάρει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, και στο 42’ με τον ίδιο ποδοσφαιριστή να σουτάρει από κοντά πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Τελικά οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα με την προβολή του Δαλακώνη μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Σαΐτης.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν με τον Καπουράνη στο 60’ χωρίς ωστόσο να υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα για να φτάσουμε στο 75ο λεπτό όπου ο Σαΐτης με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.
Μία κοντινή κεφαλιά του Λάζου στο 82’ αποκρούστηκε ενστικτωδώς από τον τερματοφύλακα Παπαδημητρίου ενώ στο 83’ ο Τάσιος δεν μπόρεσε να χριστεί σκόρερ αφού έχασε τετ α τετ με τον Αθανασόπουλο.
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Μαστοροδήμου και των βοηθών του κ. Γ. Αναστασίου και Βασιλού.
ΠΑΕΔ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ: Αθανασόπουλος, Ευστρατίου, Βόρρας, Λάζος, Φράγκος, Καπουράνης, Νεμπεγλέρας, Γκερλιώτης (46΄ Ψωμολιάς), Βλασίδης (46’ Ρίζος), Συμεών, Καβάκης (62’ Σκορδίλης).
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: Παπαδημητρίου, Τάχος, Γράμψας, Ευσταθιάδης, Δαλακώνης, Χατζηλιάδης, Μανάκας (78’ λ.τ. Λιάτσος), Καρασίμος (85’ Νεστωρίδης), Γιάννης (73’ Χατζηγρηγορίου), Σαΐτης, Τάσιος.
 
ΣΥΚΟΥΡΙΟ         0
ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ   1
Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Βουκεφάλα που πέρασε αλώβητος από το Συκούριο. Οι νεοφώτιστοι πήραν τη νίκη στο 77’ χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Μίχος μετά από πάσα του Αργυρόπουλου, ενώ ο Καλούπας είχε ένα δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε γενικές γραμμές από τον αντίπαλό τους που στο 65’ θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ με τον Κακαγιάννη.
Από την πλευρά του ο Βουκεφάλας ευχαριστεί τον Κίσσαβο Συκουρίου για την άψογη φιλοξενία και αφιερώνει τη νίκη στον ποδοσφαιριστή Δ. Κουκουτσέλο που πρόσφατα υποβλήθηκε σε εγχείρηση χιαστού.
ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ: Γεωργούλας, Παλαμίδας, Ντούγκος, Καραΐσκος, Κόντα, Τσιακάρας, Νεράντζης (80’ Γκάνας), Ευθυμιάδης, Δεμέστοιχας (46’ Δεληγιάννης), Σαγώνας, Κακαγιάννης (70’ Καλτσάς).
ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ: Χαλκιάς, Ζυγουροδήμος, Σμυρλής, Παπαδόπουλος, Γκαλίτσιος, Θώμος, Καρακάνος, Μίχος (90’+1’ Ραμόν), Χατζηβασιλείου (66’ Αργυρόπουλος), Ορφανίδης, Καλούπας (86’ Τουρμούσογλου).
 
ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΓΙΑΣ        1
ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ    3
Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε χθες ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας.
Η ομάδα του Μίλτου Ζιάκα έπαιξε με περισσότερο πάθος για τη νίκη, ήταν καλύτερη του αντιπάλου της και πήρε δίκαια το θετικό αποτέλεσμα.
Σε ό,τι αφορά στη Δήμητρα Αγιάς προσπάθησε για το καλύτερο χωρίς ωστόσο να αποδειχθεί ουσιαστική.
Το σκορ άνοιξε στο 17’ ο Κυριάκος με απευθείας εκτέλεση κόρνερ.
Στο 55’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι αντιπάλου και ισοφάρισαν με τον Κοιλούκο σε 1-1.
Ο Ρέντζας στο 75’ ήταν αυτός που έδωσε ξανά το προβάδισμα στον Φιλοκτήτη, ενώ ο Μπελιάς διαμόρφωσε το τελικό 1-3. Τρία δοκάρια είχαν οι Ρέντζας, Κυριάκος και Μιχάλης.
Η ομάδα της Μελιβοίας ευχαριστεί τους ανθρώπους της Δήμητρας για την άψογη φιλοξενία.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΓΙΑΣ: Στέλιου, Παύλου (80’ Ντάφος), Μανωλακούδης, Καψαλός, Κατσούλης (8’ λ.τ. Ζαχαρούλης, 78’ λ.τ. Καραφίλι), Καλαμπαλίκης, Πλιάγκας, Σταμούλης, Χριστοδούλου, Κοιλούκος, Αρβανίτης.
ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ ΜΕΛΙΒΟΙΑΣ: Ζεϊμπέκης, Καπετάνιος, Μπακογιάννης, Ματζαρής (75’ λ.τ. Μίτροβιτς), Στεργίου, Πλατσάς, Σιμψιρής (70’ Μπελιάς), Παπαδόπουλος (70’ Μιχάλης), Κυριάκος, Παράφορος, Ρέντζας.
 
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ 0
ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ   1
Πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα της Δόξας Βλαχογιαννίου μέσα στην Αγιά επί του Δωτιέα με 1-0.
Το γκολ που έκρινε το νικητή πέτυχε στο 85’ ο Χρόνης Ν/Ε με κοντινό πλασέ μετά από ενέργεια του Χρόνη Θ.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 10’ με τον Χρόνη Ν/Ε και κάποιες καλές ευκαιρίες με τους Σεΐζη (26’), Γκουντή (44’), Χρόνη Ν/Ε (76’), και Χρόνη Θ. (88’).
Σε ό,τι αφορά στον Δωτιέα Αγιάς συνεχίζει να προβληματίζει με την απόδοσή του αφού μετά από τρία παιχνίδια είναι η μόνη ομάδα χωρίς βαθμό.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ: Κακαρδάκης, Γάλλος, Γκουντρουμπής, Ρέντζας, Φλωρίνης (46’ Τσακάλι), Μεσημέρης (85’ Βερβέρης), Αποστόλου, Ελευθέρογλου (75’ Σαλτσίδης), Τσικόπουλος, Καλόγηρος, Ρακιτζόγλου.
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ: Βακουφτσής, Τσάκε, Τσιπλικιάρης (53’ λ.τ. Βλιώρας), Χρόνης Γ., Γουγουλούλης, Χρόνης Ν/Χ, Γκουρομπίνος (35’ λ.τ. Χρόνης Θ.), Μήσιος Δ., Χρόνης Ν/Ε, Γκουντής (77’ Φακίτσας Β.), Σεΐζης.
 
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ.     1
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ     6
Ενα εύκολο απόγευμα πέρασε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, επικρατώντας με το εντυπωσιακό (6-1) τον Αχιλλέα Φαρσάλων στο δημοτικό στάδιο Φαρσάλων.
Οι φιλοξενούμενοι χωρίς να εντυπωσιάσουν με την απόδοσή τους, «έκαναν» γκολ τις περισσότερες ευκαιρίες που δημιούργησαν, αφού οι ποδοσφαιριστές τους ήταν έμπειροι και ικανοί. Οι γηπεδούχοι με νεανική ομάδα, προσπάθησαν μόνο στο α’ ημίχρονο και στη συνέχεια κατέρρευσαν. Αριστο το διαιτητικό τρίο του παιχνιδιού Αντ. Βαλιώτης (διαιτητής) και οι βοηθοί του, Γκάγκας και Αγγελακόπουλος.
ΦΑΣΕΙΣ - ΓΚΟΛ
8’ Σέντρα του Λιλολάρι, κεφαλιά του Π. Νικούλι (0-1).
10’ Σέντρα του Μπλέντι, φοβερό απευθείας σουτ του Π. Νικούλι (0-2).
12’ Τετ α τετ του Μπλέντι αποκρούει ο Κουτσοκέρας.
17’ Ο Τασιόπουλος μειώνει σε (1-2).
50’ Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μαντζαφούλης κάνει το (1-3).
52’ Ακυρώνεται γκολ του Οικονόμου Τσαριτσάνης από τον βοηθό Αγγελακόπουλο ως οφ σάιντ.
54’ Ατομική προσπάθεια του Μπλέντι και (1-4).
65’ Ο Μπλέντι σημειώνει το (1-5).
74’ Τετ α τετ Π. Νικούλι αποκρούει ο Κουτσοκέρας.
75’ Αποβολή Τασιόπουλου με 2η κίτρινη.
84’ Ατομική προσπάθεια του Ράμμου και (1-6).
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ.: Κουτσοκέρας, Τόλιας, Π. Σκέντζας, Θεοδωρόπουλος, Π. Ευθυμίου, Τσινούδης (76’ Παλιούρας), Τασιόπουλος, Ζαφειρούλης , Δ. Κίτσιος, Δ. Ευθυμίου (25’ Κόγιος), Παπαγεωργίου (60’ Σταυρόπουλος).
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ: Γιολδάσης, Μαντζαφούλης, Κολοβός, Ραχωβίτης (72’ Μωϋσίδης), Παλαμίδας (78’ Ράμμος), Μπλέντι, Λιλολάρι, Π. Νικούλι, Δάσιος, Α. Νικούλι (25’ λ.τ. Καραθάνος), Πρικάκης.
ΑΧ. ΜΠΑΚΑΛΕΞΗΣ
 
ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ      0
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ        1
Δυνατό παιχνίδι στο γήπεδο Παραποτάμου ανάμεσα στον Αετό Μακρυχωρίου και τον Αμπελωνιακό με τους φιλοξενούμενους να αποδεικνύονται πιο ουσιαστικοί και να παίρνουν μία πολύ σημαντική νίκη διατηρώντας παράλληλα το αήττητο.
Η αναμέτρηση από την αρχή έδειχνε ότι θα κρινόταν στις λεπτομέρειες αφού κυριάρχησε το δυνατό παιχνίδι. Έτσι όποια ομάδα έφτανε πρώτη στο γκολ θα είχε το πάνω χέρι.
Στο 61’ λοιπόν οι Γεωργαντζάς και Μούργκας άλλαξαν την μπάλα και ο Κακαβίτσης ως τελικός αποδέκτης πέτυχε το νικητήριο τέρμα.
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ: Πουτσιάκας, Ρούμπος (71’ Εμμανουήλ), Μαλαχτάρης, Παπαηλίας, Κοζώνης, Παυλόπουλος, Γκαμπέτας, Ζιούστι, Καψούρης, Χουτεσιώτης, Τέας.
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ: Ξεσφίγγης, Μούργκας, Ευθυμίου, Τζιαρτζιάνης, Κωτούλας, Σπυρόπουλος, Κούρο, Αλεξανδρής (55’ Γεωργαντζάς), Συκιώτης (55’ Καλογερόπουλος) Κακαβίτσης, Ιγγλέζος.
 
 
ΑΕΔ ΝΙΚΑΙΑΣ     2
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ    2
«Αν κάποιος μου μιλούσε πριν τον αγώνα για ισοπαλία θα έλεγα ότι θα ήμουν ευχαριστημένος αλλά τώρα μετά το παιχνίδι δεν είμαι». Τα παραπάνω ήταν τα λόγια του τεχνικού του Φαλανιακού, Νίκου Ανδρέου μετά την ισοπαλία που πήρε η ομάδα του μέσα στη Νίκαια και σύμφωνα με την εξέλιξη του αγώνα αποτυπώνουν την αλήθεια.
Οι φιλοξενούμενοι άξιζαν τη νίκη και φυσικά αδικούνται από το τελικό 2-2 αφού στην επανάληψη έχασαν σημαντικές ευκαιρίες. Από την άλλη πλευρά η απόδοση της ΑΕΔ Νίκαιας δεν ήταν η αναμενόμενη και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο τεχνικός Κώστας Κολομητρούσης «ήμασταν τυχεροί που πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας».
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 24’ με τον Κολομητρούση για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στο 27’ με τον Κολοβό που αξιοποίησε το πέναλτι που είχε κερδίσει ο Τσιάρας. Στο 40’ ο Τριανταφυλλόπουλος με πέναλτι (το κέρδισε ο Κολομητρούσης) πέτυχε το 2-1 ενώ στο 42’ ο Σιάρκος διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
ΑΕΔ ΝΙΚΑΙΑΣ: Πατσιαλής (46’ Γκατζανάς), Μέκρας, Ψαρούλης, Μηλιώνης, Χονδρονάσιος, Βέργος (55’ Πεζής), Μπακαρτζής, Σταυρίδης, Μπλατσέρι (70’ Βαλαώρας), Κολομητρούσης, Τριανταφυλλόπουλος.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ: Κυριάκης, Μανακούσιος, Κόλα, Παππάς, Κολοβός, Λυγούρας Β., Σιάρκος, Καραγιάννης, Φραγκογούλας (65’ Τσιρόπουλος), Τσιάρας (72’ Λυγούρας Χρ.), Αναστασίου (88’ Ζαρής).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass