ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ

Οκτώβριος ο «καυτός» μήνας...

* ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2009 3:39 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:36
Ο Οκτώβριος είναι ο «καυτός» μήνας για την ΑΕΛ σε πρωτάθλημα και κύπελλο καθώς το συγκεκριμένο μήνα θα κριθούν πολλά για την πορεία της στις δύο διοργανώσεις.
Το ξεκίνημα για την ΑΕΛ θα γίνει στις 18 Οκτωβρίου στο Αλκαζάρ με αντίπαλο την Ξάνθη στις 4.45 μ.μ. και θα ακολουθήσει το παιχνίδι στην Κομοτηνή με αντίπαλο τον Πανθρακικό στις 25 Οκτωβρίου. Η λαρισινή ομάδα στα δύο αυτά παιχνίδια έχει τις δυνατότητες να κάνει δύο νίκες που θα της δώσουν μεγάλη ψυχολογική και βαθμολογική ώθηση ενόψει δύο ακόμα αγωνιστικών υποχρεώσεων στις 28 Οκτωβρίου στο Βόλο με τον φιλόδοξο φέτος Ολυμπιακό Βόλου του Σάκη Τσιώλη (που ως τεχνικός του Θρασύβουλου πριν δύο χρόνια είχε αποκλείσει την ΑΕΛ) και την τελευταία μέρα του μήνα με τον Άρη στο Αλκαζάρ.
Αυτή τη στιγμή το θέαμα μπορεί να ευχαριστεί τους φιλάθλους αλλά με δεδομένη την άσχημη βαθμολογική θέση της ομάδας που βρίσκεται στη γραμμή του υποβιβασμού αυτό που ενδιαφέρει είναι τα αποτελέσματα.
Και το πρώτο που ζητάει η ΑΕΛ είναι νίκη με αντίπαλο την Ξάνθη, την ομάδα που ο τεχνικός της Λαρισινής ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης εργάστηκε τόσο ως παίκτης όσο και ως μέλος της τεχνικής ηγεσίας.
Αυτή τη στιγμή και ειδικά αυτή τη βδομάδα δεν υπάρχουν περιθώρια για κριτικές και γκρίνιες αλλά μόνο για συσπείρωση και ενότητα με μοναδικό στόχο να κερδηθεί το παιχνίδι.
Η ΑΕΛ δεν έχει περιθώρια για διχόνοια και αυτό που ενδιαφέρει είναι να αντιστρέψει τη βαθμολογική εικόνα που δημιουργήθηκε και μέχρι τώρα έχει αίτια και αυτά είναι οι τραυματισμοί αλλά και οι άσχημες διαιτησίες ενώ και ο παράγοντας τύχη δείχνει να είναι αρνητικός.
Το ευχάριστο για τον Ουζουνίδη είναι ότι ενόψει του παιχνιδιού με την Ξάνθη έχουν ελαχιστοποιηθεί τα προβλήματα της ομάδας καθώς το πιο πιθανό είναι ότι πλην του Στέλιου Γιαννακόπουλου όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα είναι στη διάθεση του προπονητή.
Σήμερα το πρωί θα γίνει προπόνηση στην οποία θα δώσει το παρών και ο Γιαννακόπουλος όπου θα φανεί πόσο τον βοήθησε το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολούθησε στην Αθήνα.
Ο Ουζουνίδης αναμένεται να κάνει και κάποια ομιλία στους παίκτες που λογικά θα αναφερθεί στην κρισιμότητα του παιχνιδιού με την Ξάνθη όπου η νίκη είναι αναγκαία για να ηρεμήσουν όλοι. Το μόνο καλό είναι ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει αμέριστη συμπαράσταση απ’ όλο τον κόσμο που αναγνωρίζει τις προσπάθειες που έχουν γίνει.
 
Η ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σάββατο 17 Οκτωβρίου
Εργοτέλης - Άρης 16:45 Σκαϊ
Ολυμπιακός - Αστ. Τρίπολης 19:00 Νετ
Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΣ Γιάννινα 19:00 Νova
Κυριακή 18 Οκτωβρίου
Ατρόμητος Αθ. - Λεβαδειακός 16:45 Νova
ΛΑΡΙΣΑ - Ξάνθη 16:45 Νova
Ηρακλής - Πανιώνιος 19:00 Νova
Νέα Καβάλα - Παναθηναϊκός 19:00 Νova
Α.Ε.Κ. - Πανθρακικός 21:15 Νova
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Παναθηναϊκός        18
 2. Ολυμπιακός          16
 3. Εργοτέλης              11
 4. Άρης           11
 5. Αστ. Τρίπολης      11
 6. Νέα Καβάλα         10
 7. Π.Α.Ο.Κ.    9
 8. ΠΑΣ Γιάννινα        9
 9. Ξάνθη        7
10. Α.Ε.Κ.      7
11. Ηρακλής  7
12. Πανιώνιος            5
13. Λεβαδειακός       4
14. ΛΑΡΙΣΑ   3
15. Ατρόμητος Αθ.    2
16. Πανθρακικός       1
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass