ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ(18:00)

Με ανεβασμένη ψυχολογία η ΑΕΛ

*Έχει αναστραφεί το κλίμα και αυξήθηκαν οι ελπίδες για άνοδο

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2015 13:05 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:38

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Ο Μάιος είναι ο μήνας των μεγάλων επιτυχιών για την ΑΕΛ και δημιουργούνται πάντα προσδοκίες για την ομάδα που έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα ελλάδος, δυο κύπελλα και αγωνίσθηκε πολλές φορές στην Ευρώπη, κάνοντας υπερήφανους τους φίλους της.

Αύριο οι «βυσσινί» θα υποδεχθούν στο στάδιο Αλκαζάρ τον Απόλλωνα Σμύρνης του Αλέκου Βοσνιάδη στην 2η αγωνιστική των πλέι οφ και υπάρχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά το παλικαρίσιο διπλό πριν μια εβδομάδα περίπου στην Πάτρα επί της Παναχαϊκής, με σκορ 3-2.

Το αποτέλεσμα αυτό αναμφισβήτητα έχει αναστρέψει το κλίμα στη θεσσαλική πρωτεύουσα, καθώς ακόμα και ο πιο απαισιόδοξος φίλαθλος, αρχίζει σιγά-σιγά να πιστεύει σε αυτή την ομάδα, που έχει να δώσει εννέα σκληρές μάχες.

Στο αυριανό παιχνίδι που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίξουν και για τον κόσμο της ομάδας, ενώ αν κερδίσουν θα κάνουν το 2χ3 και τότε τίποτα δεν αποκλείεται στη συνέχεια, καθώς θα μείνουν ακόμη οκτώ στροφές, πριν το φινάλε.

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι αύριο θα είναι δύσκολο το ματς διότι η ΑΕΛ δεν θα έχει τη συμπαράσταση των φιλάθλων της, αλλά αυτό έχει «πεισμώσει» περισσότερο τους ποδοσφαιριστές, που γνωρίζουν πολύ καλά ότι κάθε παιχνίδι θα είναι και ένας τελικός μέχρι να ολοκληρωθεί το μίνι αυτό πρωτάθλημα.

Καθημερινά στις προπονήσεις ο Σούλης Παπαδόπουλος με τους συνεργάτες του προσπαθούν να πείσουν τους παίκτες ότι σε κάθε παιχνίδι των πλέι όφ θα συμπληρώνεται και ένα κομμάτι στο παζλ της ανόδου και με νικηφόρα αποτέλεσμα όσο πλησιάζουμε προς το τέλος, θα φανεί κατά πόσο μπορεί αυτό που θεωρούνταν ως ακατόρθωτο πριν λίγο καιρό, να γίνει τελικά πραγματικότητα.

Το ζητούμενο λοιπόν είναι να κερδηθεί αύριο ο αγώνας με τον Απόλλωνα Σμύρνης, να φτάσει η ομάδα στους έξι βαθμούς και μετά όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά, πόσο μάλιστα αν «στραβοπατήσει» και ένας εκ των δυο πρωτοπόρων, η ΑΕΚ ή ο Ηρακλής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Από αγωνιστικής πλευράς δεν υπολογίζονται από τον τεχνικό Σούλη Παπαδόπουλο οι τιμωρημένοι Αποστολίδης και Μελισσάς, ενώ επανέρχεται ο Δεληζήσης ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Σήμερα θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας με μια ελαφράς μορφής προπόνηση και θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Πιθανό σχήμα με το οποίο θα ξεκινήσουν οι «βυσσινί» τον αυριανό αγώνα, είναι: Πατσογεώργος, Καρανίκας, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Κοντοδήμος, Νεμπεγλέρας, Μπανούσης, Πινδώνης, Πίντο, Μπόγιοβιτς, Σερτζίνιο.

ΧΩΡΙΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

Μόνο τρέξιμο περιελάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα του Γιώργου Γεωργίου. Το πρόβλημα στη γάμπα δεν έχει ξεπεραστεί και ο αμυντικός του Απόλλωνα Σμύρνης δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με την ΑΕΛ.

Από κει και πέρα , εκτός πλάνων βρίσκεται και ο Βάντερσον λόγω τιμωρίας. Οι «κυανόλευκοι» θα κάνουν το τελευταίο χαλάρωμα το σήμερα το πρωί στη Ριζούπολη και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για τη θεσσαλική πρωτεύουσα.

ΑΥΡΙΟ Η ΔΕΥΤΕΡΗ… ΣΤΡΟΦΗ

Αύριο Δευτέρα (18:00) θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ ανόδου από τη Β' εθνική στη Σούπερ Λίγκα. Ο Ηρακλής ενίσχυσε ακόμη περισσότερο την θέση του αναφορικά με την άνοδο του, καθώς στην πρεμιέρα των πλέι οφ, επικράτησε στο «Καυτατζόγλειο» με 2-1 της ΑΕΚ, «πιάνοντας» την Ένωση στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας.

Τώρα ο «γηραιός» θα παίξει στον Βόλο κόντρα στον τοπικό Ολυμπιακό, ενώ η ΑΕΚ θα υποδεχθεί στο Ολυμπιακό στάδιο την Παναχαϊκή. Να σημειώσουμε πως τόσο το παιχνίδι της ΑΕΚ, όσο κι αυτό της ΑΕΛ με τον Απόλλωνα Σμύρνης θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, λόγω σχετικής τιμωρίας των γηπεδούχων. Συνοπτικά το αυριανό πρόγραμμα έχει ως εξής:

Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής (18:00 OTE TV, ΕΑΚ Βόλου)

Λάρισα-Απόλλων (18:00 OTE TV, Αλκαζάρ)

ΑΕΚ-Παναχαϊκή (18:00 OTE TV, ΟΑΚΑ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 (σε 1 αγώνα)

1. Ηρακλής    10

2. ΑΕΚ             10

3. ΑΕΛ             3

4. Απόλλων Σμύρνης         1

 5. Ολυμπιακός Βόλου       1

 6. Παναχαϊκή           0

* Στη Σούπερ Λίγκα προβιβάζονται οι πρώτες δύο ομάδες της ειδικής βαθμολογίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass