ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΗ 2η ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ(17:00)

Πάει για το διπλό ο Τύρναβος 2005

*Χωρίς προβλήματα οι «κυανέρυθροι» είναι πανέτοιμοι να δώσουν μια σκληρή μάχη

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2015 12:40 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:38

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Πρωτομαγιά στο γήπεδο(φωτ.) έκαναν οι παίκτες του Τυρνάβου και σήμερα στις 17:00 καλούνται να δώσουν κι εκείνοι τον δικό τους…αγώνα, προκειμένου η ιστορική αυτή ομάδα να παραμείνει στην Β΄Εθνική κατηγορία.

Αντιπαλός τους θα είναι για την 2η ημέρα των πλέι άουτ στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας η τοπική Αναγέννηση και αναμένεται να γίνει μια σκληρή μάχη, καθώς και οι δυο θέλουν το νικηφόρο αποτέλεσμα για τους ίδιους λόγους.

Οι «κιτρινόμαυροι» με τρίποντο θα φτάσουν τους έξι βαθμούς, ενώ οι «κυανέρυθροι» τους τέσσερις, αλλά και η ισοπαλία δεν θα είναι άσχημο αποτέλεσμα για τους τυρναβίτες.

Όλη την εβδομάδα ο τεχνικός ηγέτης Αποστόλης Χαραλαμπίδης ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν τον αγώνα με τον Αιγινιακό και να γίνει μια νέα αρχή στην Καρδίτσα, που είναι μια ομάδα αναμφίβολα πολύ δυνατή στο "σπίτι" της, όμως αν ο Τύρναβος το πιστέψει και αποφύγει λάθη που στοιχίζουν, τότε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να πετύχει τον στόχο του.

Αγωνιστικά εκτός από τα γνωστά προβλήματα των τραυματιών Τσούκαλου, Μάλτζαρη και Κισκαμπάνη δεν υφίσταται κάποιο άλλο πρόβλημα και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι.

Οι ποδοσφαιριστές από τους οποίους θα επιλέξει την αποστολή ο κ.Χαραλαμπίδης, είναι: Πρίφτης, Ντάλλας, Παληγεώργος, Λαμπρόπουλος, Στεργιανός, Σουλιώτης, Χαλούλος, Κυριάκος, Καραμανλής, Ντατίδης, Ιβανίδης, Παπασάββας, Milutinovic, Pokong, Γεωργίου, Γκούρτσας, Otta, Αλεξίου, Δημητρίου, Λίταινας, Τασιούλης και Εμμανουήλ.

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Κομπλέ θα αγωνισθεί και η Αναγέννηση Καρδίτσας, καθώς ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης εκτός από τον τραυματία Στάμο που δεν υπολογίζεται για φέτος, δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Στην αποστολή των «κιτρινόμαυρων», συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Κουτσόπουλος, Γεωργαντζάς, Γκουγκούδης, Οικονόμου, Τζάνης, Δημόπουλος, Σάββας, Παπαργυρίου, Φωτιάς, Μπιτέλης, Μαυριάς, Βουτσιάς, Κουλίδης, Νικιτς, Γεωργακόπουλος, Σκόνδρας, Παναγιωτόπουλος, Τζέκος, Σάϊν και Πέεφ.

*Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, στην Καρδίτσα οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0, ενώ στο Αλκαζάρ ο Τύρναβος επικράτησε με 1-0.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Την σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ.Σπυρίδων Σταθόπουλος (Δυτ.Αττικής), ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους κ.Μιχαήλ Δημόπουλο, Δημήτρη Πρέντζα (Δυτ.Αττικής), 4ος θα είναι ο κ.Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Κωνσταντίνος Φλωράκης(Φωκίδας).

ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

«Μάχη» μέχρι τέλους αναμένεται να γίνει στα πλέι άουτ για την παραμονή στη Β' εθνική, καθώς σήμερα θα διεξαχθούν οι αγώνες των δύο ομίλων για την 2η αγωνιστική, που παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Συνοπτικά το πρόγραμμα, έχει ως εξής:

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Hρακλής Ψαχνών-Επισκοπή (17:00, Δημ. Στάδιο Ψαχνών)

Ερμιονίδα-Αχαρναϊκός (17:00, Δημ. Γήπεδο Κρανιδίου)

Παναιγιάλειος-Καλλιθέα (17:00, Δημ. Στάδιο Αιγίου)

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αναγέννηση Καρδίτσας-Τύρναβος (17:00, Δημ. Στάδιο Καρδίτσας)

Αγροτικός Αστέρας-Πιερικός (17:00, Γήπεδο Ευόσμου)

Αιγινιακός-Ζάκυνθος (17:00, Δημ. «Γ. Παραλυκίδης»)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 1 αγώνα)

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

1. Παναιγιάλειος     9

2. Ερμιονίδα 8

3. Αχαρναϊκός           7

4. Καλλιθέα  6

5. Επισκοπή  0

6. Ηρακλής Ψαχνών           0

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

1.Ζάκυνθος   6

2.Αναγέννηση Κ.     3

3.Αγρ.Αστέρας         3

4. Αιγινιακός            2

5.Τύρναβος  1

6.Πιερικός     1

*Στη Β' εθνική κατηγορία παραμένουν οι πρώτες τρεις ομάδες.

Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ

Ο Αλέξης Αλεξίου, άλλοτε διεθνής αμυντικός, είναι αυτός που θα διαδεχτεί τον παραιτηθέντα Θωμά Γράφα στον πάγκο του Πιερικού. Η ομάδα της Κατερίνης συμφώνησε με τον 52χρονο τεχνικό και πλέον αυτός θα καθοδηγήσει τον Πιερικό στα πλέι άουτ, με αποστολή να τον κρατήσει στην Φούτμπολ Λιγκ.

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass