ΧΘΕΣ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ

Θέαμα υψηλού επιπέδου

* Ο Α.Σ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΕ ΣΚΟΡ 3-1

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2009 3:05 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:33
Ένα πολύ ωραίο ποδοσφαιρικό θέαμα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν χθες στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας» της Τσαριτσάνης, όπου ο Οικονόμος υποδέχτηκε σε φιλικό παιχνίδι τον Α.Σ. Πυργετού. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που σημείωσαν τη νίκη γοήτρου με 3-1, αλλά όλοι όσοι αγωνίστηκαν είναι βέβαιο πως έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.
Το σκορ άνοιξε στο 4’ για τους «βυσσινί» του Γιάννη Αλεξούλη ο Σιδηρόπουλος, αξιοποιώντας με κοντινό σουτ - γύρισμα του Γκουγκούδη, ενώ οι παίκτες του Γιώργου Καλτέκη ισοφάρισαν στο 57’ με τον Καραθάνο, που εκμεταλλεύτηκε την αρχική απόκρουση του Γκικούδη σε κεφαλιά του Μπλέντι. Στο 59’ ο Βελετάνης σκόραρε με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ύστερα από σέντρα του Τσιρογιάννη και ο τελευταίος χρίστηκε σκόρερ στο 86’ για να διαμορφωθεί το τελικό 1-3.
Τον αγώνα διηύθυναν ο Δημήτρης Τζιόλας (α’ ημίχρονο) και ο Νίκος Βαλιώτης (β’), ενώ ρόλο βοηθού είχε ο Νίκος Κεραμίδας. Οι τρεις Ελασσονίτες διαιτητές άγγιξαν το άριστα με την απόδοσή τους.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ: Μιγδάνης, Μαντζαφούλης (67’ Μωυσίδης), Ραχωβίτης (61’ Γεωργούλας), Κολοβός (86’ Αϊβαζίδης), Καραθάνος (71’ Τζούργκανος), Μπλέντι (90’ Κατής), Φτίκας (46’ Λιλολάρι), Αλκ. Νικούλι (77’ Ράμμος), Δάσσιος, Αλέξ. Νικούλι (90’ Παπακωνσταντίνου), Πρικάκης (90’+2’ Γκαλεώδης).
Α.Σ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ: Μπρέλλας (46’ Γκικούδης), Μπασδέκης (55’ Παπαβασιλείου), Φιλιππούλης (46’ Κατσαρός), Μπαντάς, Στούμπος, Γκουγκούδης (60’ Κοτούμπας), Σιδηρόπουλος (46’ Πότσης), Σαββίδης (23’ λ. τρ. Τσιρογιάννης), Στύλος (46’ Βελετάνης), Τάτσης, Κυπαρίσσης (76’ Μυστακίδης).
* Πριν την έναρξη του αγώνα, σύσσωμη η ομάδα του Πυργετού κατευθύνθηκε προς το σημείο του αγωνιστικού χώρου, όπου είχε αναρτηθεί προσωπογραφία του αείμνηστου Γιώργου Μητσιμπόνα, και επέθεσε ανθοδέσμη υπό το χειροκρότημα όλων των θεατών. Άλλωστε, είναι γνωστοί οι άρρηκτοι δεσμοί φιλίας που συνέδεαν τον αξέχαστο αρχηγό της Α.Ε.Λ. με τον πρόεδρο του Α.Σ. Πυργετού Κώστα Κολλάτο, τον προπονητή Γιάννη Αλεξούλη, τον έφορο Γιάννη Βάρσο και τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων Νίκο Μίχο. Παρόντες στον αγώνα ήταν και οι γονείς του Παντελής και Ειρήνη Μητσιμπόνα, που - βέβαια - έζησαν ξεχωριστές συγκινητικές στιγμές.
* Το Δ.Σ. του Α.Σ. Πυργετού ευχαριστεί θερμά τον Νίκο Κυπαρίσση (αδελφό του Παναγιώτη), πρόεδρο του Καλλιθεακού Πιερίας, για την παραχώρηση του γηπέδου Καλλιθέας, προκειμένου να διεξαχθεί πρωινή προπόνηση για τους Κατερινιώτες ποδοσφαιριστές της ομάδας, υπό τις οδηγίες του Φώτη Μπουμπουγιατζή.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass