ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Εκτός έμεινε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος

* ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ. ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2009 3:02 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:32
Οι εκλογές μπορεί αυτή τη στιγμή να αποτελούν το κύριο θέμα της επικαιρότητας αλλά για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας θα υπάρχει και αγωνιστική κίνηση στη Σούπερ Λίγκα. Συγκεκριμένα, το ορεκτικό της 6ης αγωνιστικής θα γίνει σήμερα με τρία παιχνίδια, ενώ το κυρίως πιάτο τη Δευτέρα, με την Α.Ε.Λ. να ταξιδεύει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει στο Ο.Α.Κ.Α. τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.
Ένα παιχνίδι, που είναι από τα πιο δύσκολα της φετινής περιόδου, απέναντι σε μία ομάδα που ακόμα στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει ούτε ισοπαλία, αλλά προέρχεται και από μία μεγάλη νίκη προχθές επί της Ντιναμό Βουκουρεστίου με 1-0 για το Γιουρόπα Λιγκ.
Ο τεχνικός της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, για το παιχνίδι της Δευτέρας αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ιγγλέσιας, Αμπουχατζίρα, Βενετίδη, ενώ από χθες προστέθηκε στους απόντες και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, που έχει πρόβλημα με το πέλμα του.
Στο μεταξύ, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μετίν, που δεν γυμνάστηκε χθες λόγω ενός προβλήματος στο μικρό δάχτυλο του ποδιού του, αλλά και του Κάσας, που αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση.
Χθες υπήρχαν και οι πρώτες ενδείξεις για το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης, καθώς τερματοφύλακας θα είναι ο Μάλαρτζ, στην άμυνα υπάρχει ένας προβληματισμός για τη θέση του δεξιού μπακ, που υποψήφιοι είναι ο Μπουκουβάλας και ο Τριποτσέρης (χρησιμοποιήθηκαν και οι δύο χθες), ενώ στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται ο Μελίσσης με τον Νταμπίζα. Αριστερά για δεύτερο παιχνίδι τη φετινή χρονιά θα παίξει βασικός ο Παναγιώτης Κατσιαρός.
Στη μεσαία γραμμή θα παραμείνει ως αμυντικό χαφ ο Ααράμπ, ενώ θα παίξουν και οι Βραζιλιάνοι Ντέλσον με Ρομέου, αν και για ένα διάστημα χρησιμοποιήθηκε και ο νεαρός Βλασόπουλος. Ο Ουζουνίδης προτιμάει έμπειρους παίκτες και μάλλον θέλει να προστατεύσει το νεαρό Βλασόπουλο από ένα δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.
Στην επίθεση θα αγωνιστούν ο Τουάμα και ο Σίμιτς στα πλάγια εκτός αν είναι έτοιμος ο Μετίν και πάρει τη θέση του Σίμιτς ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Ντε Νίγκρις.
Η ομάδα θα προπονηθεί σήμερα το πρωί και αύριο, ενώ ακολούθως θα αναχωρήσει για την Αθήνα και είναι άγνωστο αν κάποιος ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, εκτός από μερικούς μικρούς που θα μείνουν, εκτός και αν είναι Λαρισαίοι και θα ψηφίσουν.
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Λόγω των εκλογών σε δύο δόσεις θα διεξαχθεί η 6η ημέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Σήμερα και τη Δευτέρα λοιπόν τα ματς, με το ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη, ανάμεσα στον Π.Α.Ο.Κ. και τον Ηρακλή να ξεχωρίζει από το αγωνιστικό πρόγραμμα. Σήμερα θα διεξαχθούν τρεις αγώνες, με τον Ολυμπιακό, μετά το ταξίδι στο Λονδίνο και τη σκληρή αναμέτρηση με την Άρσεναλ, να πηγαίνει στη Λιβαδειά για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, ενώ την ίδια μέρα θα γίνουν τα ματς Πανθρακικός - Άρης και Π.Α.Σ. Γιάννινα - Νέα Καβάλα.
Στη Θεσσαλονίκη δεσπόζει το τοπικό ντέρμπι του Π.Α.Ο.Κ. με τον Ηρακλή. Οι γηπεδούχοι έχουν δυο ισοπαλίες στα τρία τελευταία τους παιχνίδια και θέλουν να γυρίσουν στις νίκες. Έχουν τον πρώτο λόγο, ωστόσο φέτος ο Ηρακλής παρουσιάζεται πολύ δυνατός.
Η Α.Ε.Κ., που «έσπασε το ρόδι» των αρνητικών αποτελεσμάτων κόντρα στην Μπενφίκα, πηγαίνει στην Ξάνθη και θα προσπαθήσει με νίκη να καλύψει το χαμένο έδαφος. Στα άλλα ματς, Πανιώνιος-Ατρόμητος, στο μίνι αθηναϊκό ντέρμπι και Αστέρας Τρίπολης - Εργοτέλης. Συνοπτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις έχουν ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
Πανθρακικός - Άρης 16:45 - ΣΚΑΪ
Π.Α.Σ. Γιάννινα - Καβάλα 16:45 - ΝOVA
Λεβαδειακός - Ολυμπιακός 19:00 - ΝOVA
ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Αστέρας Τρίπολης - Εργοτέλης 16:45 - ΝOVA
Πανιώνιος - Ατρόμητος 16:45 - ΝOVA
Π.Α.Ο.Κ. - Ηρακλής 19:00 - ΝOVA
Ξάνθη - Α.Ε.Κ. 19:00 - ΝΕΤ
Παναθηναϊκός - Λάρισα 21:15 - ΝOVA
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Παναθηναϊκός 8-1     15
2. Ολυμπιακός      7-2     13
3. Αστέρας Τρ.     7-3     11
4. Άρης       6-4     10
5. Καβάλα   4-2     10
6. Εργοτέλης         8-6     8
7. Α.Ε.Κ.     4-4     7
8. Ηρακλής 6-6     7
9. Π.Α.Σ. Γιάννινα          4-3     6
10. Π.Α.Ο.Κ.         5-3     6
11. Λεβαδειακός   4-8     4
12. Ξάνθη    2-4     4
13. Λάρισα 3-6     3
14. Πανιώνιος       2-6     2
15. Ατρόμητος      3-6     2
16. Πανθρακικός 1-10   0
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass