ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο Μαρίνος τα αλλάζει όλα

* ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ Ο ΜΕΛΙΣΣΗΣ * ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΑΑΡΑΜΠ, ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΑΜΑ

Δημοσίευση: 24 Σεπ 2009 3:41 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:30
Το παιχνίδι του Σαββάτου που δίνει η Α.Ε.Λ. με αντίπαλο τον Π.Α.Σ. Γιάννινα στο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα είναι πολύ κρίσιμο για τη λαρισινή ομάδα, κυρίως από πλευράς ψυχολογίας, μια και οι «βυσσινί» ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Αλκαζάρ μετά από επτά μήνες.
Και ο τεχνικός, Μαρίνος Ουζουνίδης, βλέποντας ότι η ομάδα στο προηγούμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ηρακλή είχε χαμηλή απόδοση, αποφάσισε να τα αλλάξει όλα (άλλωστε, όπως δήλωσε και ο ίδιος, η αργοπορία στις μεταγραφικές κινήσεις, αφού αποκτήθηκαν την τελευταία μέρα Μελίσσης, Κάσας και Ντε Νίγκρις, έχει ως αποτέλεσμα το μοντάρισμα να γίνεται στα επίσημα παιχνίδια) και στις τρεις γραμμές της ομάδας.
Συγκεκριμένα, στη χθεσινή προπόνηση έδειξε ότι θα αλλάξει το 1/3 της ενδεκάδας καθώς τέσσερις θα μπουν στην ενδεκάδα (Μπουκουβάλας, Τουάμα, Βλασόπουλος και Ντε Νίγκρις) και τέσσερις θα βγουν (Ρομέου, Ντέλσον, Ιγγλέσιας και Σίμιτς).
Στην άμυνα τερματοφύλακας θα παραμείνει ο Μάλαρτζ, στην άμυνα δεξιά θα επανέλθει ο Μπουκουβάλας, ενώ αριστερά φαίνεται ότι θα παραμένει ο Βενετίδης. Στα σέντερ μπακ θα αγωνιστούν Νταμπίζας και Μελίσσης.
Οι μεγάλες αλλαγές αφορούν στη μεσαία γραμμή που θα αλλάξει εκ βάθρων. Θα προωθηθεί σ’ αυτή ο Ναΐμ Ααράμπ, που τον είδαμε να αγωνίζεται στην ίδια θέση και στο παιχνίδι των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ (εκτός έδρας) ενώ θα επανέλθει και ο Τουάμα. Ο τρίτος παίκτης που έδειξε ότι θα χρησιμοποιήσει ο Ουζουνίδης είναι ο νεαρός Βλασόπουλος, που επιστρέφει στο αρχικό σχήμα μετά τα δύο παιχνίδια με τη Ρέικιαβικ για το Γιουρόπα Λιγκ.
Στην επίθεση η αλλαγή θα είναι μόνο μία, καθώς στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Ντε Νίγκρις και στα πλάγια ο Μετίν και ο Αμπουχατζίρα (θα μείνει εκτός ο Σίμιτς).
Η ενδεκάδα που δοκίμασε, λοιπόν, ο Ουζουνίδης στη χθεσινή προπόνηση ήταν Μάλαρτζ, Μπουκουβάλας, Μελίσσης, Νταμπίζας, Βενετίδης, Ααράμπ, Βλασόπουλος, Τουάμα, Αμπουχατζίρα, Ντε Νίγκρις και Μετίν.
Ο προπονητής της λαρισινής ομάδας δεν μπορεί να υπολογίζει τον τραυματία Ιγγλέσιας, ενώ και ο Ντέλσον δεν έκανε ούτε χθες προπόνηση. Ο Ααράμπ παίρνει μεγάλη ευκαιρία, ενώ ο Ρομέου θα μείνει για πρώτη φορά εκτός της αρχικής ενδεκάδας, αφού στο τελευταίο παιχνίδι αυτός, ο Ντέλσον και ο Ααράμπ δεν πήγαν καθόλου καλά.
Ο προπονητής ζήτησε οι παίκτες να προσέχουν το «πάσινγκ γκέιμ», γιατί μερικές φορές τα λάθη είναι ολέθρια, ειδικά όταν γίνονται στην άμυνα και κάτι τέτοιο το πλήρωσε ειδικά στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο Αθηνών.
Επίσης, ζήτησε να μαρκάρουν και οι επιθετικοί παίκτες, καθώς, όπως είπε και στην ομιλία της Δευτέρας, μερικές φορές δείχνουν να υπάρχουν στο γήπεδο δύο ομάδες, μία στην περιοχή ευθύνης της άμυνας με πέντε παίκτες και μία στην περιοχή ευθύνη της επίθεσης με άλλους πέντε παίκτες. Αποτέλεσμα αυτού είναι να βγαίνουν στην επίθεση οι αντίπαλοι με περισσότερους παίκτες και να δημιουργούν πιο εύκολα ευκαιρίες για γκολ.
Σήμερα οι παίκτες θα προπονηθούν πάλι το πρωί, ενώ αύριο το απόγευμα, μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης, θα ανακοινωθεί και η αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου με το δυνατό, όπως έχει δείξει μέχρι τώρα, ΠΑΣ Γιάννινα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass