ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΣΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΗΡΑΚΛΗ - Α.Ε.Λ.

Στο... «ψυγείο» ο Γιώργος Γιαννόπουλος

* ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ Ο ΝΤΕΛΣΟΝ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ * ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ ΖΗΤΗΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2009 2:41 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:30
Η Α.Ε.Λ. μπορεί στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές να μην έχει υψηλά επίπεδα απόδοσης αλλά από την άλλη δεν είχε και τις καλύτερες διαιτησίες με αποκορύφωμα το ακυρωθέν τέρμα του Νίκου Νταμπίζα στον αγώνα Ηρακλή - Α.Ε.Λ., ενώ το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο με 0-0 και το παιχνίδι μπορεί να είχε διαφορετική τροπή.
Δεν είναι δικαιολογία για την άσχημη εμφάνιση αλλά από την άλλη δεν σημαίνει ότι όποια ομάδα δεν παίζει καλά θα πρέπει να αδικείται και από τον διαιτητή. Ο Γιαννόπουλος από προχθές «μπήκε» στο «ψυγείο» μετά την έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας Γιάννη Σπυρόπουλου και αυτό αποτελεί μια ηθική δικαίωση για τη λαρισινή ΠΑΕ. Και έγινε χωρίς καμία ανακοίνωση, μια και υπήρχε οφθαλμοφανέστατο λάθος. Και ας μη ξεχνάμε το πέναλτι που δεν δόθηκε στον αγώνα Α.Ε.Λ. - Ολυμπιακού και το γκολ οφσάιντ του Καλατζή στο παιχνίδι Α.Ε.Λ. - Ατρομήτου.
Στο μεταξύ, ο τεχνικός της Α.Ε.Λ. Μαρίνος Ουζουνίδης ξεκίνησε την προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Γιάννενα (με τη διαφορά ότι άρχισε να εφαρμόζει πρωινές προπονήσεις με εξαίρεση την Παρασκευή που θα γίνει απόγευμα) και αυτό που ζήτησε είναι να υπάρχει περισσότερη πίεση (άλλωστε οι επιθετικοί στο παιχνίδι με τον Ηρακλή δεν μάρκαραν καθόλου με αποτέλεσμα στις αντεπιθέσεις ο Ηρακλής πάντα να έχει αριθμητικό πλεονέκτημα) αλλά και τρέξιμο.
Η χθεσινή προπόνηση είχε και ένα τραυματισμό καθώς ο Ντέλσον αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και αποχώρησε και σήμερα θα φανεί πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του. Και αν αναλογισθούμε και τον τραυματισμό του Ιγγλέσιας σημαίνει ότι ενδεχομένως ίσως γίνουν δύο αλλαγές στα αμυντικά χαφ και με δεδομένο ότι υπάρχει μόνο ο νεαρός Νίκος Βλασόπουλος θα είναι περίεργο να δούμε να παίζει με δύο (Βλασόπουλο και Ρομέου) εκτός αν υπάρξουν ακόμα περισσότερες αλλαγές, με δεδομένο ότι και ο Ρομέου μέχρι τώρα δεν έχει φθάσει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης (κάποιος παίκτης εκ των έσω που μπορεί να παίξει αμυντικό χαφ ή κάποιος ακόμα νεαρός π.χ. Σιατραβάνης). Πάντως το θέμα των αμυντικών χαφ θα προβληματίσει ιδιαίτερα όλη τη βδομάδα (μην ξεχνάμε ότι ο Ουζουνίδης προχθές έκανε πολλές παρατηρήσεις σε Ρομέου και Ντέλσον).
Επίσης, στην άμυνα ο Ααράμπ δεν θα πάρει θέση στα σέντερ μπακ και το ερώτημα είναι αν θα υπάρξει δίδυμο Νταμπίζα και Μελίσση (και παίξει δεξιά ο Μπουκουβάλας) ή Νταμπίζα - Τριποτσέρη.
Τέλος, στην επίθεση σίγουρη θεωρείται η συμμετοχή του Ντε Νίγκρις με σίγουρους παρτενέρ τους Αμπουχατζίρα και Μετίν.
Χθες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα Κατσιαρός και Νταμπίζας αλλά θα είναι στη διάθεση του Ουζουνίδη στον αγώνα με τα Γιάννινα.
ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ
Στο μεταξύ η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. αποφάσισε από την περασμένη βδομάδα (όταν και τυπώθηκαν τα εισιτήρια) μία μείωση της τιμής των εισιτηρίων της τάξης του 6-15% με στόχο να προσελκύει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο.
Σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων από την Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. ανακοινώθηκαν τα παρακάτω: «Η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. 1964 ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ότι από σήμερα το απόγευμα, αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SuperLeague ΟΠΑΠ, με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα (Σάββατο 26/09, ώρα 4.45 μ.μ., στάδιο Αλκαζάρ). Η διάθεση θα γίνεται από το επίσημο κατάστημα της ομάδας «Vissini Store» (Μανωλάκη 1) κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας των καταστημάτων, καθώς και το απόγευμα της Πέμπτης (5.30-8.00 μ.μ.).
Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι οι εξής:
ΘΥΡΑ 3: 65 ευρώ
ΘΥΡΑ 2 – CARGLASS: 35 ευρώ
ΘΥΡΑ 4 – ΗΛΕΚΤΡΟΡΑΜΑ: 35 ευρώ
ΘΥΡΑ 10 A+B – COSMOTE: 25 ευρώ
ΘΥΡΑ 6: 15 ευρώ
- Κατά τη σημερινή σύσκεψη μέτρων τάξης η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα ζήτησε και έλαβε 500 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της. Ως εκ τούτου, δεν θα διατεθούν προς πώληση τα εισιτήρια των Θυρών 1 και 14.
- Επίσης, γίνεται γνωστό ότι διατίθενται παιδικά εισιτήρια στην τιμή των 10 ευρώ για όλες τις θύρες, για παιδιά ηλικίας έως 14 ετών
-Λόγω της παρουσίας φιλοξενουμένων η ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ «ΟΛΥΜΠΟΣ» θα φιλοξενηθεί σε ειδικό χώρο της Θύρας 4-ΗΛΕΚΤΡΟΡΑΜΑ
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπενθυμίζεται ότι όλα τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά, που σημαίνει ότι κάθε φίλαθλος θα πρέπει να προσκομίζει κατά την αγορά του εισιτηρίου, αλλά και κατά την έλευσή του στο γήπεδο, την αστυνομική του ταυτότητα. Υποχρέωση της Π.Α.Ε. είναι να αναγράφει επί του εισιτηρίου ονοματεπώνυμο και ΑΔΤ του κατόχου, διατηρώντας ταυτόχρονα σχετική λίστα την οποία θα διαθέτει αρμοδίως σε κάθε ζήτηση. Ζητείται, λοιπόν, η κατανόηση και η διάθεση συνεργασίας των φιλάθλων, για την αντιμετώπιση της διαδικασίας, την αποφυγή πρόσθετης ταλαιπωρίας όλων και την ορθή εφαρμογή του μέτρου, σύμφωνα με το νόμο και τη σχετική απόφαση της Superleague».
ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Ένα ξεχωριστό γεγονός θα λάβει χώρα σήμερα και ώρα 8 μ.μ., στο επίσημο κατάστημα της ομάδας μας, «Vissini Store» (Μανωλάκη 1). Συνολικά 200 παιδιά έως 14 ετών θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν δωρεάν εισιτήριο για τη Θύρα 4 του σταδίου Αλκαζάρ, για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, από τα χέρια αγαπημένων τους ποδοσφαιριστών της Α.Ε.Λ.
Πιο συγκεκριμένα, οι Αντόνιο Ντε Νίγκρις, Σίμον Αμπουχατζίρα και Αρκάντιους Μάλαρτζ θα είναι στη διάθεση των παιδιών που θα προστρέξουν, όχι μόνο για να διανείμουν τα εισιτήρια, αλλά και για να μιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.
Στο μεταξύ, σήμερα θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση σχετικά με την παράδοση των καρτών μέλους της «Παιδικής Κερκίδας - Όλυμπος», η οποία για την αναμέτρηση του Σαββάτου θα λειτουργήσει στην Θύρα 4.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass