ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΜΕΞΙΚΑΝΟ ΕΣΚΟΜΠΕΝΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ 15.000 ΘΕΑΤΕΣ

Ο Κατσίδης «άλωσε» το Λας Βέγκας

* ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2009 2:46 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:29
Ο Ελληνοαυστραλός πυγμάχος Μιχάλης Κατσίδης που έλκει την καταγωγή του από την Αετορράχη Ελασσόνας (στην πρώτη του επίσκεψη στην περιοχή πριν από λίγο διάστημα μάλιστα παραχώρησε και αποκλειστική συνέντευξη στην «Ε») πραγματοποίησε τον αγώνα της ζωής του και έπειτα από ένα συγκλονιστικό αγώνα στο Λας Βέγκας κέρδισε στα σημεία τον Μεξικανό Βινσέντε Εσκομπέντο και κατέκτησε τον τίτλο του προσωρινού (interim) παγκόσμιου πρωταθλητή. Τώρα ο Κατσίδης θα πρέπει να αγωνιστεί με τον Χουάν Μοανοέλ Μαρκέζ για τον παγκόσμιο τίτλο.
Ο προπονητής του ομογενή πρωταθλητή είπε πως αν και πρήστηκε ανησυχητικά το μάγουλο του Κατσίδη κατά τη διάρκεια του αγώνα, είναι βέβαιο πως δεν έσπασε το σαγόνι του. Χαρακτήρισε δε τη νίκη του μεγάλη επιτυχία που επιτεύχθηκε "σε εχθρική ατμόσφαιρα μπροστά σε 15.000 Μεξικανούς που στην κυριολεξία παραληρούσαν"
O Μιχάλης Κατσίδης γεννήθηκε το 1980 στο Τουγούμπα (Toowoomba) της Αυστραλίας και μεγάλωσε εκεί, ο πατέρας του όμως είχε γεννηθεί στην Αετορράχη Ελασσόνας και πριν από σαράντα περίπου χρόνια έφυγε μετανάστης. Ο Μιχάλης Κατσίδης ασχολήθηκε με την πυγμαχία και το 2000 πήρε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ (με την Αυστραλία). Από το 2001 είναι επαγγελματίας. Μόλις στον δεύτερο αγώνα του έγινε πρωταθλητής Αυστραλίας. Ο Κατσίδης εμφανίζεται στο ρινγκ με ελληνική αρχαία περικεφαλαία και στην πλάτη του έχει τεράστιο τατουάζ με τον Ήλιο της Βεργίνας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass