ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

Η πιο κακή ΑΕΛ μπορούσε...

* ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΜΕΡΑ

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2009 2:53 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:29
Τη χειρότερη εμφάνιση από τότε που ανέλαβε τεχνικός στην ΑΕΛ ο Μαρίνος Ουζουνίδης πραγματοποίησε προχθές η ΑΕΛ στο Καυταντζόγλειο με αντίπαλο τον Ηρακλή, όπου γνώρισε την ήττα με 2-1 και στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα δεν έχει «γευθεί» ακόμα επιτυχία, ενώ συμπλήρωσε χωρίς νίκη δώδεκα συνεχόμενα παιχνίδια.
Και όμως η χειρότερη ΑΕΛ που είδαμε (ειδικά στο πρώτο μέρος όπου το αποτέλεσμα έπρεπε να είναι 3-0 υπέρ των αντιπάλων) θα μπορούσε να πάρει έστω και ένα βαθμό αλλά το γεγονός ότι δεν το κατάφερε οφείλεται σε δύο λόγους. Πρώτα είχε να παίξει με αντίπαλο και τον διαιτητή που ακύρωσε κανονικό γκολ του Νταμπίζα στο 55(όταν το αποτέλεσμα ήταν 0-0) αλλά και οι παίκτες της έκαναν ολέθρια λάθη ειδικά ο ταλαντούχος Ναΐμ Ααράμπ στο δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων, αλλά δε σημαίνει ότι θα περιμένουμε κάθε λάθος παίκτη για να τον «αποκεφαλίζουμε».   
Η ΑΕΛ δεν άξιζε να πάρει βαθμό, αλλά αυτό που άξιζε ήταν να χάσει με μεγαλύτερο σκορ, κάτι όμως που δεν σημαίνει ότι η αγωνιστική εικόνα πάντα συμβαδίζει και με το αποτέλεσμα. Και η χειρότερη ΑΕΛ μπορούσε να πάρει βαθμό κάτι που δείχνει και κρυφές δυνατότητες.
Μετά το τέλος του αγώνα ο Ουζουνίδης στις δηλώσεις του ανέλαβε την ευθύνη, ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο και προανήγγειλε αλλαγές αλλά το θέμα είναι πόσους και ποιους θα αλλάξει αφού οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είχαν απόδοση κάτω του μετρίου.
Πήγαμε μετά το τέλος του αγώνα στην αποστολή των «βυσσινί» και συζητήσαμε τόσο με τον αντιπρόεδρο της ομάδας Κώστα Κωνστάντο όσο και με τον γενικό αρχηγό Ζήση Ζιάγκα.
Ο Κώστας Κωνστάντος μας είπε: «Η εικόνα σήμερα (σ.σ. προχθές) ήταν που άσχημη για μας. Η ομάδα δεν είναι τσιφλίκι κανενός...» Για τις τελευταίες κουβέντες δεν μας είπε τι εννοούσε.
Και όταν του ζητήθηκε μία αναφορά για τη διαιτησία τόνισε: «Θα διαμαρτυρηθούμε εκεί που πρέπει...»
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Συμπτωματικά βρεθήκαμε με την ομάδα της ΑΕΛ στην επιστροφή από τη Θεσσαλονίκη στο δείπνο που έκανε στο «Όλυμπος Πλάζα» και εκεί είδαμε όλους να είναι αμίλητο και μόνο μια μικρή μερίδα ποδοσφαιριστών έβλεπε τηλεοπτικά το παιχνίδι μπάσκετ Σλοβενία-Σερβία για τα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ για χάρη του Σλοβένου Σερεμέτ που παρακολουθούσε με αγωνία.
Σε μια γωνιά καθισμένος μόνος ο Ιγγλέσιας τα είχε με την ατυχία του να υποστεί διάστρεμμα, ο Ααράμπ επίσης μόνος απαρηγόρητος για το λάθος που έκανε στο δεύτερο τέρμα του Ηρακλή ενώ σε άλλες πλευρές ήταν οι τρεις Βραζιλιάνοι (Ρομέου, Ντέλσον, Φερέιρα) και μόνοι τους πιο πέρα ο Μάλαρτζ με το Μετίν. Γενικά υπήρχε κατήφεια και ο καθένας ήθελε να απομονωθεί. Μόνο οι δύο νεαροί Βλασόπουλος και Τριποτσέρης είχαν κουράγιο να πάνε να ψωνίσουν κάτι. Ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης κι’ αυτός μόνος του ενώ γενικά δεν είχε κανείς όρεξη να πει τίποτα. Για δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα μίλησαν ο Μάλαρτζ, ο Μελίσσης, ο Σίμιτς που στάθηκαν στην άσχημη απόδοση της ομάδας αλλά χωρίς να πούνε κάτι το ιδιαίτερο.
Ο Νταμπίζας ο αρχηγός της ομάδας παρότι πολιορκήθηκε από τους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης δεν θέλησε να μιλήσει και έφυγε βιαστικά από το χώρο της αποστολής μια και για προσωπικού λόγους ταξίδεψε μόνος του. Η άποψή του ειδικά για τη φάση του τέρματος που ακυρώθηκε θα ήταν ενδιαφέρουσα...
ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ
Χθες οι παίκτες προπονήθηκαν το πρωί αλλά ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θέλησε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές κάτι που λογικά θα κάνει σήμερα και θα δείξει και σε βίντεο τον αγώνα Ηρακλή-ΑΕΛ. Η προπόνηση θα αρχίσει στις 5 μ.μ.
ΝΟΚ ΑΟΥΤ Ο ΙΓΓΛΕΣΙΑΣ
Σαν να μην έφθανε η πικρή «γεύση» της ήττας που υπέστη η ΑΕΛ από τον Ηρακλή έχασε και ένα παίκτη, τον Ματίας Ιγγλέσιας, τουλάχιστον για ένα μήνα καθώς υπέστη βαρύ διάστρεμμα . Σήμερα ο ποδοσφαιριστής θα κάνει μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί πόσο ακριβώς καιρό θα μείνει έξω. Στα ευχάριστα είναι ότι ο Ουζουνίδης μπορεί να υπολογίζει τον Κυριακίδη (τον ετοιμάζει και για δεξί μπακ) αλλά και τον Μεξικάνο Αντόνιο Ντε Νίγκρις που λόγω κόπωσης δεν αγωνίστηκε προχθές.
ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννενα αποκτά χαρακτήρα ντέρμπι αφού και μόνο με νίκη η ομάδα θα συνέλθει ψυχολογικά αλλά και βαθμολογικά μια και σε περίπτωση ανεπιτυχούς αποτελέσματος θα μεγαλώσει το άγχος.
 
Ουζουνίδης:
Ψάχνει τη γρήγορη
ανάκαμψη
Ο τεχνικός της ΑΕΛ πριν την χθεσινή πρωινή προπόνηση αρκετά ήρεμος εκμυστηρεύτηκε σε άνθρωπο της ΑΕΛ ότι δεν φοβάται την ομάδα αλλά αυτό που πρέπει να γίνει είναι γρήγορα να έρθει η ανάκαμψη. Το μόνο που τον φοβίζει είναι ότι με μία νέα αποτυχία θα μεγαλώσει η πίεση στην ομάδα κυρίως από τον κόσμο.           
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass