ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

Χωρίς τον Αντόνιο Ντε Νίγκρις θα αγωνιστεί η ΑΕΛ

* ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΤΟ ΜΑΤΣ-ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΕ ΝΙΚΗ ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2009 2:11 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:28
Χωρίς τον Αντόνιο Ντε Νίγκρις, ο οποίος παρότι προπονήθηκε, δεν κατάφερε να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας μετά από το πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο που αντιμετώπισε στις αρχές της εβδομάδας, θα αντιμετωπίσει σήμερα η ΑΕΛ τον Ηρακλή, στο Καυταντζόγλειο (19.00- Νova).Η απουσία του Μεξικάνου επιθετικού αλλάζει κάπως τα σχέδια του τεχνικού Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος θα παρατάξει την ομάδα με στόχο να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα και γιατί όχι αυτό να μην είναι ακόμη και η νίκη.Άλλωστε το οφείλουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ τόσο στους εαυτούς τους όσο και στους φιλάθλους της ομάδας, που δεν θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στο πλευρό τους, λόγω τιμωρίας της έδρας του Ηρακλή, για τα επεισόδια στην αναμέτρηση με τον Άρη.
Μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα με τον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο Αθηνών, η λαρισινή ομάδα θέλει να...ρεφάρει και επιδίωξή της είναι-παίζοντας έξυπνα και πειθαρχημένα-να κατακτήσει το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Το παιχνίδι διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών και σίγουρα αυτό αποτελεί ντεζαβαντάζ για τους γηπεδούχους, που δεν θα έχουν τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους.
Πάντως ο Ηρακλής φέτος δείχνει  πολύ δυνατός επιθετικά, έχει όμως αδυναμίες στην άμυνα και αν αυτό το εκμεταλλευτούν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, τότε οι πιθανότητες να πάρουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν, είναι πάρα πολλές.
*Αγωνιστικά, υπό βροχή προπονήθηκε η ΑΕΛ χθες το απόγευμα στα Δένδρα ολοκληρώνοντας την προετοιμασία της για τον σημερινό αγώνα με τον Ηρακλή, που διεξάγεται στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League.
Στην αποστολή – που αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές – δεν συμμετέχει ο Αντόνιο Ντε Νίγκρις και πιθανή ενδεκάδα με την οποία θα ξεκινήσει η «βασίλισσα» του Θεσσαλικού κάμπου το παιχνίδι, είναι: Μάλαρτζ, Μελίσσης, Νταμπίζας, Ααράμπ, Βενετίδης, Ιγγλέσιας, Ντέλσον, Ρομέου, Αμπουχατζίρα, Σίμιτς και Μετίν.
Νέα πρόσωπα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο Αθηνών θα είναι ο Ιγγλέσιας, ο Μελίσσης και ο Σίμιτς.
Επίσης, ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη Θεσσαλονίκη πήρε και τους: Σέρεμετ, Κατσιαρό, Μπουκουβάλα, Τριποτσέρη, Βλασόπουλο, Γιαννακόπουλο, Κάσας, Τουάμα.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ
Μετά την επιστροφή των Κατσιαμπή και Κοβαλέφσκι οι δύο ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονται στα πλάνα του προπονητή του "Γηραιού" είναι ο τιμωρημένος Γρηγόρης Παπαζαχαρίας μετά από την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και ο μακροχρόνιος τραυματίας Νούνο Πιλότο.
Πώς όμως προτίθεται ο Προτάσοφ να παρατάξει το σύνολό του; Με 4-2-3-1 και κάτω από τα δοκάρια τον Κοβαλέφσκι. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Λέκι και Κατσιαμπής έχοντας τον Γιαννούλη στα αριστερά τους και τον Μάρτος στα δεξιά τους. Στα αμυντικά χαφ οι Ντιέ και Παπαστεργιαννός και μπροστά τους στον άξονα ο Ντίκα με τον Επστάιν στα αριστερά τους και στα δεξιά τους τον Μιλάνο. Κι όσο για την κορυφή της επίθεσης όλα δείχνουν πως θα είναι ο Μπόσνιακ.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Γ. Γιαννόπουλος του Συνδέσμου Αθηνών θα διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, έχοντας για βοηθούς τους Δ. Τάτση (Ηπείρου) και Π. Κωστάρα (Αιτωλοακαρνανίας). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Α. Παππάς του Συνδέσμου Αθηνών.
ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Πολύ δυνατά παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 4ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Τα φώτα δικαίως στρέφονται στην Τούμπα για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, ενώ αύριο Κυριακή, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη. Η αυλαία θα ανοίξει σήμερα με τρεις αγώνες.
Στο Καυταντζόγλειο, ο Ηρακλής φιλοξενεί την ΑΕΛ, ενώ η Καβάλα παίζει με τον Ατρόμητο και ο Πανιώνιος με τον Αστέρα Τρίπολης. Ντέρμπι και στην Ξάνθη, την επομένη, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον Πανθρακικό.
Τέλος η ΑΕΚ, που προέρχεται από τη βαριά ήττα κόντρα στην Έβερτον για το Γιουρόπα Λιγκ, φιλοξενείται στα Γιάννινα από τον ΠΑΣ και θέλει τη νίκη που θα τη διατηρήσει αήττητη στο πρωτάθλημα.  
 Συνοπτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:
ΣΗΜΕΡΑ
Καβάλα - Ατρόμητος Αθ.    16:45 Νova  
Πανιώνιος - Αστ. Τρίπολης 16:45 Σκαϊ  
Ηρακλής – Α.Ε.Λ. 19:00 Νova  
ΑΥΡΙΟ
Λεβαδειακός - Εργοτέλης    16:45 Νova  
ΠΑΣ Γιάννενα - ΑΕΚ         16:45 Νova  
Ξάνθη - Πανθρακικός        16:45 ΝΕΤ  
Παναθηναϊκός - Άρης        19:00 Νova  
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός          21:15 Νova  
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγώνες) 
Παναθηναϊκός                        5-0      9  
Άρης   4-2      7  
ΑΕΚ    2-0      6  
Αστέρας Τρίπολης    2-1      5  
ΠΑΟΚ             4-1      4  
Ολυμπιακός  2-0      4  
ΠΑΣ Γιάννινα 3-2      4  
Ηρακλής         4-4      4  
Καβάλα          1-1      4  
Εργοτέλης      2-4      4  
Λεβαδειακός 1-4     3  
Α.Ε.Λ.             2-4      2  
Πανιώνιος       1-2      1  
Ατρόμητος      2-4      1  
Ξάνθη             1-3      1  
Πανθρακικός 1-5      0  
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass