Η ΝΕΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ

Την Τρίτη έρχεται η Γκμπεβόνιο

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2009 3:06 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:28
Την Τρίτη το απόγευμα αναμένεται να βρίσκεται στην πόλη της Λάρισας η πρώτη Αμερικανίδα παίκτρια της Ολυμπιάδας για τη φετινή σεζόν. Η Σεϊράμ Γκμπεβόνιο έχει υπογράψει για τη χρονιά 2009 – 2010 και αναμένεται να ενισχύσει αρκετά τη λαρισινή ομάδα. Η Σεϊράμ έχει ύψος 1.78 και παίζει σε θέσεις 1, 2 αλλά και 3. Πέρυσι έπαιζε στην ομάδα των Ρίβερσάιντ Χαϊλάντερς της Καλιφόρνιας για το πανεπιστημιακό πρωτάθλημα και ήταν βασικότατο στέλεχος. Ήταν η δεύτερη παίκτρια με τα πιο πολλά λεπτά συμμετοχής (1115) σε 31 ματς. Με 327 πόντους και μέσο όρο 10.5 είχε επίσης το δεύτερο καλύτερο στην ομάδα της. Παράλληλα είχε 92 ασίστ και 46 κλεψίματα.
ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΞΕΝΗ
Τα οικονομικά είναι αυτά που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο θέμα της απόκτησης της δεύτερης ξένης παίκτριας. Οι διοικητικοί της Ολυμπιάδας βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με χορηγούς αλλά και με το δήμο της πόλης για να δούνε πού μπορούνε να βασιστούν περισσότερο. Όσον αφορά στις περιπτώσεις που βλέπει η Ολυμπιάδα είναι δύο σε πρώτη φάση. Η μία είναι μια Μαυροβούνια η Παβίσεβιτς. Αυτήν έχει ύψος 1.91 και είναι γεννημένη το 1980. Πέρυσι έπαιζε στο ιταλικό πρωτάθλημα φορώντας τη φανέλα της Λιβόρνο για εφτά ματς και στη συνέχεια για το άλλο μισό πήγε στην Τζεντίνστβο με την οποία έπαιξε στην Α1 του Μαυροβουνίου αλλά και για την Αδριατική Λίγκα. Μάλιστα στην Αδριατική Λίγκα κατάφερε να φτάσει ως και τον τελικό της διοργάνωσης. Η άλλη η περίπτωση είναι μια εν ενεργεία διεθνής παίκτρια από χώρα της Μεσογείου που έχει συμφωνήσει με ελληνική ομάδα αλλά φαίνεται να υπάρχουν κάποια προβλήματα στη σχέση της με την ομάδα και είναι πιθανό να διακοπεί η συνεργασία τους.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass