ΕΝΩ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ Ο ΙΤΑΛΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑ ΒΕΝΤΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΛ

Προληπτικά μόνος του προπονήθηκε ο Παναγιώτης Κατσιαρός

* 300 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ * ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΥΣΚΕΨΗ (12 μ.)

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2009 2:34 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:24
Στην τελική ευθεία μπήκε από χθες η προετοιμασία της ΑΕΛ, ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Ατρόμητο Αθηνών το ερχόμενο Σάββατο, στο στάδιο Αλκαζάρ (16:45).
Ένα παιχνίδι στο οποίο οι «βυσσινί» για πολλούς λόγους θέλουν το νικηφόρο αποτέλεσμα, προκειμένου να δούνε με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Στις δυο πρώτες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκα, η λαρισινή ομάδα έχει μόλις έναν βαθμό μετά την ισοπαλία που απέσπασε στην Τρίπολη, ενώ οι φίλαθλοι δεν έχουν πανηγυρίσει ακόμη κάποιο γκολ.
Αυτό ελπίζουν ότι θα έρθει όπως και η νίκη κόντρα στον Ατρόμητο, μια ομάδα με δυο ήττες στο ενεργετικό της, η οποία όμως ανεξάρτητα από αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή, γιατί δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος.
Οι παίκτες της ΑΕΛ φέρονται λοιπόν αποφασισμένοι να κατακτήσουν το... τρίποντο και να σκορπίσουν αισιοδοξία στον κόσμο, που είναι επιφυλακτικός και περιμένει να δει την ομάδα να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και να έχει ουσία στο παιχνίδι της.
Σε κάθε περίπτωση οι φίλαθλοι αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών» στο Αλκαζάρ και να ωθήσουν τους παίκτες, στο δρόμο της επιτυχίας.
*Αγωνιστικά, μια κλωτσιά που δέχθηκε στην γάμπα ο Παναγιώτης Κατσιαρός στο φιλικό παιχνίδι με τον Α.Ο.Τρικάλων, τελικά δεν είναι κάτι το ανησυχητικό και απλά επειδή του δημιούργησε αιμάτωμα, για προληπτικούς λόγους προπονήθηκε χθες μόνος του, ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.
Αν όχι σήμερα, αύριο αναμένεται να επανέλθει κανονικά στο πρόγραμμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και να τεθεί στη διάθεση του τεχνικού Μαρίνου Ουζουνίδη.
Χθες από την προπόνηση απουσίαζαν και πάλι οι Μπουκουβάλας, Ααράμπ και Τουάμα που είναι στις εθνικές ομάδες των χωρών τους και θα επιστρέψουν στη Λάρισα την ερχόμενη Πέμπτη.
ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ Ο ΒΕΝΤΟΛΑ
Στην ΑΕΛ προτάθηκε ο Ιταλός Βέντολα- όπως ανέφεραν πληροφορίες- αλλά από την ΠΑΕ έγινε γνωστό ότι η περίπτωσή του δεν ενδιαφέρει την ομάδα.
Να σημειώσουμε ότι ο Βέντολα που είναι επιθετικός (31 ετών), έχει μείνει ελεύθερος από την Τορίνο, στις 30 Ιουνίου.
ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΗΜΕΡΑ
Σήμερα και ώρα 12 το μεσημέρι θα γίνει σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που θα πάρει η Αστυνομία, για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.
Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν 300 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της και από την ΠΑΕ ΑΕΛ δεν υπάρχει αντίρρηση να δοθούν, καθώς μπορεί να φιλοξενηθούν στη θύρα που προβλέπεται για τους φιλοξενούμενους.
Με την προϋπόθεση όμως να δεσμευθούν οι υπεύθυνοι του Ατρομήτου, ότι ο ίδιος αριθμός εισιτηρίων θα δοθεί και στην ΑΕΛ, στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου.
Τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΛ-Ατρομήτου θα τεθούν σε κυκλοφορία μάλλον την Τετάρτη το απόγευμα ή το αργότερο το πρωί της Πέμπτης.
Ήδη ο κόσμος ενδιαφέρεται για να προμηθευτεί και να βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας.
 
ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΤΙΔΑ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Από σήμερα Τρίτη 08/09 και κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων, αρχίζει από το «Vissini Store» (Μανωλάκη 1) η διάθεση των καρτών διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου και σε όσους φιλάθλους έχουν αγοράσει το εισιτήριό τους έως την 01/09. Υπενθυμίζεται πως απαραίτητο παραστατικό για την παραλαβή της κάρτας είναι η απόδειξη αγοράς και το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας. Τονίζεται πως η κάρτα είναι απαραίτητη για την είσοδο στον αγώνα με τον Ατρόμητο.
Όσοι φίλαθλοι αγόρασαν το εισιτήριο διαρκείας από τις 02/09 και μετά, θα ενημερωθούν με νεότερη ανακοίνωση για την παραλαβή των καρτών τους, ενώ στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο θα εισέλθουν στο στάδιο με την επίδειξη της απόδειξης αγοράς του εισιτηρίου.
Τέλος, σημειώνεται ότι η πώληση εισιτηρίων διαρκείας αγωνιστικής περιόδου 2009-10 θα ολοκληρωθεί την προσεχή Παρασκευή 11/09.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass