ΘΑ ΒΓΕΙ... ΑΣΠΡΟΣ ΚΑΠΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ;

Το «κονκλάβιο» του λαρισινού μπάσκετ

ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΜΟΣ

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2009 3:16 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:24
 Στο Βατικανό η εκλογή του προκαθήμενου της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας διενεργείται από ένα συμβούλιο που ονομάζεται Κονκλάβιο και σηματοδοτείται από τον άσπρο καπνό. Στο λαρισινό μπάσκετ σήμερα αναμένεται να υπάρξει ένα συμβούλιο στο Δημαρχείο και αν βγει... άσπρος καπνός τότε θα έχουμε νέα ομάδα που θα είναι αποτέλεσμα συγχώνευσης της Ολύμπια και της ΑΕΛ ΓΣ.
Ο δήμαρχος Κώστας Τζανακούλης, ο πρόεδρος της Ολύμπια, Γιώργος Μαλάκος, ο οικονομικός διευθυντής της ΑΕΛ ΓΣ, Μανώλης Λελούδας, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, Ηλίας Φασούλας και οι νομικοί σύμβουλοι των δύο ομάδων θα συνεδριάσουν και θα αποφανθούν για το μέλλον των δύο συλλόγων. Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε μια σειρά συναντήσεων που έχει ως εξής: Την προηγούμενη Πέμπτη στα γραφεία της ΑΕΛ ΓΣ ο Ηλίας Φασούλας και Μανώλης Λελούδας είχαν ενημερώσει τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας και ζήτησαν την έγκριση των άμεσα εμπλεκομένων με τα παλαιά χρέη (είναι γύρω στα 400.000 ευρώ και είναι ρυθμισμένα να δίνονται σε μηνιαίες δόσεις των 4.000 ευρώ) γιατί στη συγκεκριμένη περίοδο (ως ΑΕΛ ΓΣ δηλαδή) οι δόσεις καταβάλλονται κανονικά. Αυτοί με τη σειρά τους είχαν ζητήσει να διασφαλιστούν νομικά και κάτι τέτοιο μεταφέρθηκε στο δήμαρχο Λάρισας. Ο κ. Τζανακούλης την Παρασκευή το μεσημέρι εκ πρώτης όψεως το είδε ως θετικό βήμα και είπε πως σήμερα πιθανότατα να υπάρξει πιο επίσημη απάντηση.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass