ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΗΜΕΡΑ

Χωρίς εκπλήξεις η πρεμιέρα του κυπέλλου ΕΠΣΛ

* ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ-ΣΥΝΕΧΕΙΑ * ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ 22 ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2009 0:49 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:24
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Χωρίς εκπλήξεις ξεκίνησε χθες η 1η αγωνιστική του κυπέλλου ΕΠΣΛ αφού οι θεωρητικά ισχυροί επικράτησαν των αντιπάλων τους. Μάλιστα από τα 17 παιχνίδια που διεξήχθησαν χθες τα 15 κρίθηκαν στην κανονική διάρκεια δηλαδή στα 90 λεπτά. Στην Υπέρεια το παιχνίδι χρειάστηκε να οδηγηθεί στην παράταση για να αναδειχθεί ο νικητής, δηλαδή η ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων, ενώ στο Δομένικο οι δύο ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους στα πέναλτι με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη. Μάλιστα στο παιχνίδι αυτό σημειώθηκαν και δύο αποβολές.
Αναλυτικά τα σημαντικότερα από τα χθεσινά παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής του κυπέλλου ΕΠΣΛ:
ΤΟΞΟΤΗΣ ΛΑΡ.        0
ΚΑΛΟΧΩΡΙ    2
Νικηφόρο ξεκίνημα για την ομάδα της Αναγέννησης Καλοχωρίου η οποία εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού κερδίζοντας στο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» τον Τοξότη Λάρισας με 2-0.
Το παιχνίδι αποτέλεσε τρόπον τινά πρόβα τζενεράλε για τους δύο αντιπάλους οι οποίοι θα διασταυρώσουν ξανά τα ξίφη στο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας.
Ο τεχνικός του Καλοχωρίου Νίκος Παπανικολάου τέθηκε αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα στην οποία θήτευσε ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής και παρουσιάστηκε πολύ καλά διαβασμένος.
Από την άλλη πλευρά ο Τοξότης έπεσε θύμα των χαμένων ευκαιριών που είχε και οι οποίες θα μπορούσαν ίσως να είχαν δώσει μια διαφορετική εξέλιξη στην αναμέτρηση. Ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα υπήρξαν και από την πλευρά των φιλοξενουμένων κυρίως με τους Α. Λίταινα και Μάρκου.
Το παιχνίδι ζεστάθηκε στο 13ο λεπτό όταν ο τερματοφύλακας Νούσιος ανέτρεψε εντός περιοχής τον Γ. Καραλή όμως ο διαιτητής κ. Λάκης θεώρησε ότι δεν υπήρχε περίπτωση πέναλτι και παρά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων συνέχισε το παιχνίδι.
Το σκορ άνοιξε στο 51’ ο Α. Λίταινας με υποδειγματική εκτέλεση φάουλ ενώ στο 81’ ο Α. Σαΐτης μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μ. Λίταινα «τσίμπησε» την μπάλα στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο αντίπαλοι, στο 44’ ο Α. Λίταινας για το Καλοχώρι και στο 67’ ο Τσανάς για τον Τοξότη.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Λάκης με βοηθούς τους κ. Τζιμούρτο και Μαυρογιάννη.
ΤΟΞΟΤΗΣ ΛΑΡ.: Ρούσσος, Μπούζας, Τόλιας, Κολοβός (87’ Καραγιάννης), Σούμας, Σ. Καραλής, Γ. Καραλής Τσανάς, Ποπέσκου, Κύρκος (46’ Αγγέλου), Καλπίας (87’ Μπανιάς).
ΑΝΑΓ. ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ: Νούσιος, Στατήρας, Μπάκος (46’ Παπαναστασίου, 65’ λ.τ. Σαμαράς), Μαρδάνης, Σαΐτης, Α. Λίαταινας, Μ. Λίταινας, Δεσπόπουλος (77’ Ζησόπουλος), Λούγκος, Μάρκου, Σαΐτης Ι..
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ            7
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ          0
Τυπική διαδικασία η υπόθεση πρόκριση για το μεγάλο φετινό φαβορί της Α’ ΕΠΣΛ που συνέτριψε το Δαμασιακό με 7-0. Μπροστά σε 400 περίπου φιλάθλους του ο Οικονόμος Τσαριτσάνης απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και καθάρισε την πρόκριση από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.
Το σκορ άνοιξε στο 5’ ο Πρικάκης ο οποίος στο 9’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και ακολούθησαν ο Φτίκας στο 16’ (3-0), ο Α. Νικούλι στο 25’ (4-0) και ο Καραθάνος στο 37’ (5-0).
Στην επανάληψη ο Δάσσιος στο 60’ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 6-0 ενώ στο 78’ ο Μπλέντι διαμόρφωσε το τελικό 7-0.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ: Μιγδάνης, Μαντζαφούλης (46’ Ράμμο), Ραχωβίτης, Βαΐτσης (50’ Γεωργούλας), Καραθάνος, Κατής, Μπλέντι, Φτίκας, Δάσσιος, Α. Νικούλι, Πρικάκης (46’ Μωυσίδης).
ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ             8
ΑΙΓΑΝΗ          0
Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη δυσκολία ο Αετός Μακρυχωρίου επικράτησε άνετα της Αιγάνης στο ουδέτερο γήπεδο Παραποτάμου με 8-0.
Τα γκολ για την ομάδα του Θανάση Τσώτσου πέτυχαν οι Χουτεσιώτης 2, Καψούρης 2, Τέας 2, Παυλόπουλος και Εμμανουήλ. Το σκορ στο α’ ημίχρονο ήταν 5-0, ενώ οι νικητές είχαν και τέσσερα δοκάρια.
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ: Πουτσιάκας, Ρούμπος, Σινάπαλος, Σουπεκιώτης, Γκαμπέτας, Παυλόπουλος (55’ Κάτσε), Τσάρας (55’ Τασσιός), Ζιούστι, Τέας, Καψούρης (50’ Εμμανουήλ), Χουτεσιώτης
Ζ. ΠΗΓΗ         0
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ       7
Εύκολο απόγευμα για την ομάδα των Αμπελοκήπων η οποία επιβλήθηκε της Ζ. Πηγής με το ευρύ 7-0.
Το χορό των τερμάτων άνοιξε ο Βύρης στο 15’ ενώ ο Μπαρμπαγιάννης Π., στο 42’ πέτυχε το 2-0 που ήταν και το σκορ του α’ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 46’ ο Βύρης έκανε το 3-0 για τους Αμπελόκηπους, στο 55’ ο Μπλάνας Γ., το 4-0, στο 60’ ο Ντιντής το 5-0, στο 68’ ο Τσίλης το 6-0 και στο 75’ ο Βύρης το τελικό 7-0 πετυχαίνοντας παράλληλα χατ τρικ.
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Πάνος Β., Μπίμπα, Θωμόπουλος (46’ Μπλάνας Γ.), Τούλιος, Μπλάνας Ν., Μπαρμπαγιάννης Π., Ντιντής, Τσίλης, Κορδαλής (2’ λ.τ. Βαϊούλης), Τριτάρης (50’ Σαχπατζίδης), Βύρης.
ΔΕΛΕΡΙΑ       0
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ    6
Στο α’ ημίχρονο κρίθηκε το παιχνίδι και στο γήπεδο Ροδιάς όπου ο Αμπελωνιακός επικράτησε εύκολα των Δελεριών με 6-0.
Με τα γκολ των Ιγγλέζου 2, Αλεξανδρή, Ευθυμίου και Κωτούλα στο πρώτο 45λεπτο η ομάδα του Τάκη Παραφέστα βρέθηκε στο 5-0 ενώ ο Συκιώτης στην επανάληψη σφράγισε τη νίκη των «πρασίνων» πετυχαίνοντας το 6-0.
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ: Ξεσφίγγης, Μούργας (70’ Σιαμέτης), Κωτούλας, Τσάκε, Γκόλτσιος (50’ Τάνας), Τζιαρτζιάνης, Συκιώτης, Ευθυμίου, Κακαβίτσης, Αλεξανδρής (65’ Γεωργαντζάς), Ιγγλέζος.
 
 
ΥΠΕΡΕΙΑ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ. (0-3)
Στο τελευταίο 15λεπτο της παράτασης κατόρθωσε ο Αχιλλέας Φαρσάλων να αποκλείσει από την επόμενη φάση του κυπέλλου την αξιόμαχη Δόξα Υπέρειας με 3-0, σε παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο Υπέρειας.
Ο Αχιλλέας Φαρσάλων ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, που διεξήχθη με πολλή ζέστη και παρουσία αρκετών φιλάθλων.
Μέχρι το 65’ του παιχνιδιού οι δύο ομάδες δεν είχαν ευκαιρίες για γκολ, αλλά στη συνέχεια ο Αχιλλέας Φ. είχε ευκαιρίες με τον Ζαφειρούλη και ένα δοκάρι σε φάουλ του Κόγιου, ενώ η Υπέρεια απείλησε σε δύο περιπτώσεις με τον Κων/νο Κλιάφα. Το παιχνίδι στην κανονική διάρκεια έληξε 0-0 και στην παράταση ο Αχιλέας Φ., με περισσότερες δυνάμεις, σκόραρε με τους Παλιούρα (105’), Τζερεμέ (112’) και Π. Ευθυμίου (120’) και πήρε τη νίκη με 3-0. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με ελλείψεις.
Άριστο το διαιτητικό τρίο του παιχνιδιού Ζήλος, Βασιλός, Τσολακίδης.
Στο 65’ αποβλήθηκε από τον πάγκο του Αχιλλέα Φ. ο πρόεδρός του κ. Αθαν. Πατσιούρας λόγω επεισοδίου που είχε με τον προπονητή της Υπέρειας κ. Γιάννη Μπάγκα.
ΥΠΕΡΕΙΑ: Αντ. Παπαδόπουλος, Απ. Παπαδόπουλος, Ευθυμιάδης, Μπακογιάννης (88’ Στεργιόπουλος), Φούντας, Τσαγκαρέλης, Γκατζόγιας, Κων. Κλιάφας, Ιωάν. Κλιάφας (110’ Β. Κλιάφας), Τριανταφυλλόπουλος, Γ. Τσιούρης (80’ Κων. Τσιούρης).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ.: Κουτσοκέρας, Θεοδωρόπουλος, Ζαφειρούλης, Τζερεμές, Παπαγεωργίου (46’ Σταυρόπουλος), Κόγιος, Τόλιας, Ζερβούλης (80’ Παλιούρας), Ευθυμίου, Π. Σκέντζας, Ε. Σκέντζας.
ΚΟΥΛΟΥΡΙ     0
ΣΜΟΛΙΚΑΣ    1
Σαφώς ανέτοιμοι Άρης Κουλουρίου και Σμόλικας Φαλάνης στο πρώτο τους επίσημο παιχνίδι, παρουσίασαν ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, συνυπολογίζοντας βέβαια και την πολύ ζέστη, με το λογικό φαβορί τελικώς να επικρατεί και τον Σμόλικα να παίρνει την πρόκριση με το φτωχό 1-0.
Οι γηπεδούχοι πάλεψαν το παιχνίδι και κυνήγησαν την πρόκριση μέχρι και το τελικό σφύριγμα, παρουσιάζοντας ένα αξιόμαχο σύνολο και χωρίς να δείξουν σε κανένα σημείο του αγώνα, πως τις δύο ομάδες χωρίζει μια κατηγορία.
Στην αντίπερα όχθη ο Σμόλικας ο οποίος ήταν πιο επιθετικός στο παιχνίδι του, κατάφερε να σκοράρει στο 27' όταν μετά από κόρνερ οι αμυντικοί του Άρη έδιωξαν στο πίσω δοκάρι, με τον Γ. Τανάια να το εκμεταλλεύεται και με κοντινή κεφαλιά να κάνει το 1-0. Η συνέχεια είχε κάποιες φάσεις από πλευράς φιλοξενούμενων, με τους γηπεδούχους να απειλούν με αντεπιθέσεις, κυρίως με τον Κίτσια. Η εμπειρία των παικτών της Φαλάνης, έφτανε ώστε να διατηρηθεί αυτό το σκορ μέχρι και τη λήξη του αγώνα.
ΑΡΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΟΥ: Συγάκης, Δέλλας, Καλλιγκιώτης (90' Μπαντής), Αρβανίτης, Παγκράτης, Κουρούκας, Κατσιανής (52' Παρασκάκης), Γκρίτζιας, Τζιότζιος (Κουρούκας Ι), Κίτσας, Μπόυκλος
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ: Πίτσης, Κασνακούδης, Πότσης, Γκαμπέτας, Νταούλας, Αντωνίου, Ντάμαλης, Αγγελακόπουλος (82' Ντανίκας), Τανάιας Γ., Τάχατος (75' Τανάιας Χρ.), Κακαβίτσης (63' Θάνος)
ΑΠ. ΚΟΡΔΕΛΑΣ
 
ΑΕΔ ΝΙΚΑΙΑΣ            5
ΒΑΜΒΑΚΟΥ 0
Εύκολο απόγευμα είχε η ΑΕΔ Νίκαιας. Κερδίζοντας με σκορ 5-0 την Βαμβακού πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι: Κολομητρούσης, Πεζής, Τσιαλέμης, Κοσμάς ενώ ένα ακόμα μπήκε με αυτογκόλ.
ΝΙΚΑΙΑ: Γκατζανάς, Γεωργόπουλος, Χονδρονάσιος, Μπακαρτζής (55΄ Κουσιέρης), Ψαρούλης, Κολομητρούσης, Γκάτζιος, Σταυρίδης (55΄ Κατσανούλης), Σακελλαρίου, Κοσμάς, Πεζής (55΄ Τσιαλέμης).
ΣΩΤΗΡΙΟ       0
ΑΠΟΛΛΩΝ Λ.            2
Με δύο γκολ στο β΄ μέρος ο Απόλλων Λάρισας πέρασε νικηφόρα από το Σωτήριο για την πρώτη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΛ. Το πρώτο τέρμα σημείωσε ο Ιωαννίδης ενώ λίγο αργότερα τον μιμήθηκε ο Μπίμπα και έτσι το ματς έληξε με το σκορ να είναι 0-2.
ΑΠΟΛΛΩΝ Λ.: Κούτσικος, Περήφανος, Γιαννακόπουλος, Πολύζος, Τσέλιγκας, Μπεής, Νάστας, Ιορδανίδης, Ιωαννίδης, Νταφόπουλος,
Αρχοντής, Σκάκος, Καλαμπάκας.
ΟΜΟΝΟΙΑ      2
ΜΑΝΔΡΑ       0
Τα δύο τέρματα που σημείωσαν οι Χατζηρούφας και Κωστούλας χάρισαν τη νίκη στην Ομόνοια στο ματς με την Μάνδρα για την πρώτη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΛ.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Στεφούδης, Γκομοσίδης, Μούτσα, Τζήμας Σ, Κολώνας, Κυριαζής, Κωστούλας, Σδράλης, Νάνης, Σχοινάς, Χατζηρούφας ενώ έπαιξαν καοι : Αλεξανδράκης, Καραζήσης και Κυριαζής.
ΓΛΑΥΚΗ         1
ΔΩΤΙΕΑΣ       2
Δεν δυσκολεύτηκε τόσο πολύ ο Δωτιέας να πάρει την πρόκριση όσο δείχνει το τελικό σκορ. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0 (Χάνος, Μαλάκος τα γκολ) αλλά στην επανάληψη οι παίκτες της Γλαύκης μείωσαν. Ευκαιρίες βέβαια ως και το τέλος του αγώνα είχε αρκετές ο Δωτιέας Αγιάς αλλά τελικά το σκορ παρέμεινε στο 2-1.
ΔΩΤΙΕΑΣ: Κακαρδάκης, Γάλλος, Ελευθέρογλου, Βερβέρης, Φλωρίνης, Χάνος, Μεσημέρης (65΄ Τσακάλης), Σιμούλης, Μαλάκος (80΄ Χαλκιάς), Αποστόλου, Ρακιντζόγλου (46΄ Καλόγηρος)
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ              0
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ         4
Εύκολη πρόκριση πήρε το Αργυροπούλι. Στην έδρα της Ολυμπιάδας επιβλήθηκε της τοπικής ομώνυμης ομάδας με σκορ 4-0. Το χορό των τερμάτων άνοιξε ο Μπέλτσιος στο 32΄. Στο 36΄ ο Μπάκος έκανε το 2-0 ενώ στο 62’ ο Μπέλτσιος τριπλασιάσε τα γκολ του Αργυροπουλίου. Στο 73’ Σιαφαρίκας διαμόρφωσε το τελικό 4-0.
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ: Χατζής Κ., Πρεβίζι (46΄ Σιαφαρίκας), Φούκης, Αδάμος, Τάσιος, Τσακαβίτης, Χατζής Γ., Μπάτζιος, Μπάκος (78΄ Τσάγκος), Μπέλτσιος, Πινιάρης (65΄ Γανός).
ΑΚΑΔ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ 1
ΔΗΜΗΤΡΑ     3
Όταν έβαλε... μπροστά στο δεύτερο ημίχρονο η Δήμητρα Γιάννουλης κατάφερε και να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση. Στον Τύρναβο παίζοντας με την Ακαδημία προηγήθηκε στο 23’ με τον Σαΐτη. Λίγο αργότερα οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα και έληξε το ημίχρονο με σκορ 1-1. Στο β΄ μέρος ο Καρασίμος στο 65΄ έκανε το 1-2 και το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο
Τάσιος στο 78΄.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: Παρτάλας, Δαλακώνης, Ευσταθιάδης, Θανασάρας (70΄ Αγγελακόπουλος), Τάχος (75΄ Γράψας), Μανάκας, Χατζηλιάδης, Τάσιος (80΄ Χατζηγρηγορίου), Γιάννης, Σαΐτης, Καρασίμος
ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ            2
ΘΥΕΛΛΑ ΛΑΡ.          1
Μπορεί μεν ο Φιλοκτήτης να μην ανησύχησε ιδιαίτερα ωστόσο στα τελευταία λεπτά η Θύελλα πλησίασε στην έκπληξη αφού το ρευστό 2-1 της επέτρεπε να ελπίζει. Τελικά η ομάδα της Μελιβοίας πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης αν και θα μπορούσε να το είχε καταφέρει πιο άνετα.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20’ με την κεφαλιά του Μίτροβιτς μετά από κόρνερ του Κυριάκου, ενώ στο 55’ ο Ρέντζας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Κι ενώ ο Φιλοκτήτης που είχε την υπεροχή των κινήσεων έδειχνε ότι ήλεγχε το παιχνίδι ο Χρήστου στο 81’ με κεφαλιά μείωσε σε 2-1 και έφερε προς στιγμήν αναστάτωση. Τελικά τα λίγα λεπτά που απέμειναν μέχρι την ολοκλήρωση της αναμέτρησης δεν επεφύλαξαν κάποια περαιτέρω αλλαγή στο σκορ.
ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ: Καρακώστας, Καπετάνιος, Μπακογιάννης, Μίτροβιτς, Πλατσάς, Ρέντζας (57’ λ.τ. Λεμονόπολυος), Κυριάκος, Παπαδόπουλος (75’ Παπαγιαννούλης), Σιμσιρής, Κρέτσι, Γκουζιώτης.
ΘΥΕΛΛΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: Τέλιος, Παπαοικονόμου, Χουλιάρας (36’ λ.τ. Ισάκου), Γούπος Γ., Εμμανουήλ, Σαμψάρης (46’ Χλωρός, 75’ λ.τ. Γούπος Ε.), Βακαλάς, Χρήστου, Μητσιάκος, Ελιζόπουλος, Ζεστός.
 
Σ.Σ. ΡΑΨΑΝΗΣ         0
ΠΥΡΓΕΤΟΣ    5
Παίζοντας με αρκετούς - θεωρητικά - αναπληρωματικούς στη σύνθεσή του, ο Α.Σ. Πυργετού ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Σ.Σ. Ραψάνης με 5-0, σε ένα αγώνα του οποίου η ιδιαιτερότητα ήταν ότι οι Πυργετινοί είχαν την τυπική ιδιότητα του φιλοξενουμένου στο γήπεδό τους!
Χρειάστηκε, πάντως, να περάσουν 33 λεπτά μέχρι να νικηθεί για πρώτη φορά ο κατ΄ ανάγκην τερματοφύλακας των τυπικά γηπεδούχων Δημήτρης Γκαραγκούνης, που είδε τον Βαγγέλη Τσιρογιάννη να πλασάρει ιδανικά για να ανοίξει το σκορ (0-1). Ακολούθησε στο 35΄ το 0-2 από μακρινό σου του Σπύρου Ζαφειρίου και στο 45΄+ 1΄ το 0-3 με συρτό σουτ και πάλι του Τσιρογιάννη.
Την τελική διάσταση στο σκορ έδωσε ο Αποστόλης Πολύζος που με δύο σουτ (86΄- 87΄) αξιοποίησε σέντρα του Ζαφειρίου και γύρισμα του Αντωνόπουλου, αντίστοιχα. Στο 89΄ ο Ζαφειρίου με νέο σουτ «σημάδεψε» το αριστερό δοκάρι των Ραψανιωτών.
Εύκολο έργο είχε η διαιτητική τριάδα των Χρήστου Παπαδημηρίου - Γεωργίας Κομισοπούλου - Αδάμου Γεωργίου.
Σ.Σ. ΡΑΨΑΝΗΣ: Δ. Γκαραγκούνης, Γ. Γκαραγκούνης, Καραγιάννης, Βλάχος, Σινάν, Τσάτσαρης (63΄ Ιωάννου), Ρακιντζόγλου, Κουτσάκης, Μπούρος, Ρώμνιος (83΄ Οικονόμου), Λαϊνάς (88΄ Γιαπαλής).
Α.Σ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ: Αγριόδημος, Ταυλαρίδης, Κατούμπας, Μπανιάς, Πολύζος, Ν. Φαρμάκας (73΄ Μυστακίδης), Μπασδέκης, Φιλιππούλης, Τσιρογιάννης (46΄ Τριτάρης), Ζαφειρίου, Γκουγκούδης (59΄ Αντωνόπουλος).
* «Χαράς ευαγγέλια» για το γυμναστή και υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής του Α.Σ. Πυργετού Φώτη Μπουμπουγιατζή, που αποσπάστηκε σε δημοτικό σχολείο του νομού Πιερίας και θα μπορεί να προσφέρει απερίσπαστα τις υπηρεσίες του στην ομάδα καθ΄ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.
 
ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
 
Α.Ε.Δ. Νίκαιας – Βαμβακού 5-0
Ομόνοια – Μάνδρα   2-0
Υπέρεια - Αχιλλέας Φαρσάλων        0-3 παρ.
Καρυά - Π.Ο.Μ. Ελ/χωρίου 1-2
Ζωοδόχος Πηγή – Αμπελόκηποι    0-7
Γλαύκη – Δωτιέας     1-2
Φιλοκτήτης - Θύελλα Λάρ.    2-1
Σωτήριο - Απόλλων Λάρ.     0-2
Ολυμπιάδα – Αργυροπούλι 0-4
Οικονόμος – Δαμασιακός    7-0
Ακαδ. Τυρνάβου – Δήμητρα Γιάνν. 1-3
Δομένικο – Πλατανούλια       4-2 πέν. (1-1 κ.α., 2-2 παρ.)
Μακρυχώρι – Αιγάνη            8-0
Κουλούρι – Σμόλικας            0-1
Σ.Σ. Ραψάνης – Πυργετός    0-5
Τοξότης Λάρ. – Καλοχώρι   0-2
Δελέρια – Αμπελωνιακός     0-6
 
ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Η 1η αγωνιστική του κυπέλλου ΕΠΣΛ συνεχίζεται σήμερα με τη διεξαγωγή των παρακάτω αναμετρήσεων:
 
10.00
Μαρμαρίνη - Σ.Φ. Λάρισα
Ελευθεριακός – Ανθούπολη (γήπ. Ελευθερίου)
Θύελλα Μεγ. Ελ/χωρίου – Ευαγγελισμός
Καλύβια – Στεφανόβουνο
Συκέα – Βερδικούσια
Θερμαϊκός Στομίου- Α.Ο. Ραψάνης
 
16.45
Ζάππειο – Βουκεφάλας
Αναγέννηση Φαρσ. – Χαλκιάδες
Τερψιθέα - Άγ. Ανάργυροι
Ναρθάκι - Τύρναβος 2005
Α.Ε.Δ. Ενιπέα - Αμυγδαλέα (γήπ. Μ. Ευυδρίου)
Άρης Λάρ. - Όλυμπος (γήπ. Νεάπολης Α’)
Μελία – Αρμένιο
Ηρακλής Χάλκης – Πλατύκαμπος
Βλαχογιάννι – Ροδιακός
Ραχούλα - Αστραπή Ν. Πολιτείας
Δευκαλίων Κρανέας – Ελασσόνα
Φαλανιακός – Πελασγιώτιδα
Κίσσαβος – Παραπόταμος
Ν. Περιβόλι - Δήμητρα Αγιάς
Γόννοι – Πανιώνιος
Δασοχώρι – Χειμάδι
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass