ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘΗΝΩΝ (12/9)

Πρόβα τζενεράλε σήμερα στα Τρίκαλα για την ΑΕΛ

*ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ Α.Ο.Τ. (19:00)

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2009 2:40 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:24
Προετοιμαζόμενη για τον εντός έδρας αγώνα της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα με τον Ατρόμητο Αθηνών στο στάδιο Αλκαζάρ (Σάββατο 12/9), η ΑΕΛ θα παίξει σήμερα σε φιλική αναμέτρηση στα γειτονικά Τρίκαλα, με τον Α.Ο.Τ.
Το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων και θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ., θα είναι μια πρόβα τζενεράλε για τους «βυσσινί», κόντρα σε μια ομάδα που μπορεί να αγωνίζεται στην Γ Έθνική κατηγορία, όμως έχει την ψυχολογία στα ύψη μετά την πρόκρισή της στο κύπελλο Ελλάδος, κερδίζοντας την Αναγέννηση Καρδίτσας, με σκορ 1-0.
Ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει να «τσεκάρει» κυρίως τους πρόσφατα νεοαποκτηθέντες Ντε Νίγκρις, Κάσας και Μελίσση, προκειμένου να διαπιστώσει το βαθμό ετοιμότητας που βρίσκονται, για να τους υπολογίζει ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο.
Παράλληλα θέλει να δώσει χρόνο συμμετοχής και στο Ντέλσον, ο οποίος λόγω ίωσης δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει και τους Βενετίδη, Κατσιαρό, που όσο περισσότερα παιχνίδια έχουν στα πόδια τους, τόσο καλύτερα θα είναι για τους ίδιους και την ομάδα.
Αναμένεται λοιπόν ο προπονητής των «βυσσινί» να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και θα περιμένει από τους παίκτες του να παίξουν σοβαρά, ανεξάρτητα από το αν έχει φιλικό χαρακτήρα η αναμέτρηση.
Απουσιάζουν να σημειώσουμε οι διεθνείς Μπουκουβάλας, Τουάμα και Ααράμπ.
Πολύ καλό τεστ θα είναι και για τους Τρικαλινούς το σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΛ, ενώ το γήπεδο αναμένεται να έχει πολύ κόσμο, που περιμένει να παρακολουθήσει μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με όμορφο θέαμα και από τις δυο πλευρές.
Στην πρεμιέρα της Γ Έθνικής ο Α.Ο.Τ. θα αγωνιστεί με την Κοζάνη και έτσι δίνεται η ευκαιρία στο Γρεβενιώτη τεχνικό Γιώργο Βαζάκα να παρατάξει τα σχήμα που θα χρησιμοποιήσει στη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση.
ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ Ο ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ
 Μετά τους Τουάμα, Ααράμπ και Μπουκουβάλα, ένας ακόμη ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ κλήθηκε από τους ομοσπονδιακούς προπονητές αυτή την εβδομάδα. Πρόκειται για τον Δημήτρη Κολοβέτσιο, ο οποίος από τις 15-19 Σεπτεμβρίου θα συμμετάσχει στην αποστολή της Εθνικής Νέων για τις φιλικές αναμετρήσεις με την Πολωνία, οι οποίες θα διεξαχθούν στο Ρέθυμνο. Τον ταλαντούχο υψηλόσωμο αμυντικό είδε αγωνιζόμενο την περασμένη Τετάρτη στο παιχνίδι των Νέων ΑΕΛ-Ολυμπιακού ο τεχνικός υπεύθυνος της Εθνικής Νέων Γιώργος Γεωργιάδης που βρέθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Δένδρων.
ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
Όπως είναι ήδη γνωστό από προχθές, η ΑΕΛ θα δώσει τα τρία επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος, Σάββατο.
Αυτό θα εμποδίσει φίλους της ομάδας που δουλεύουν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια, ενώ είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου και αγώνες κυπέλλου της ΕΠΣΛ.
Σύμφωνα λοιπόν με σχετική απόφαση που κοινοποίησε η Superleague, οι τρεις επόμενοι αγώνες πρωταθλήματος της ΑΕΛ, θα διεξαχθούν με το ακόλουθο πρόγραμμα:
3η αγωνιστική: ΑΕΛ-Ατρόμητος (Σάββατο 12/09, 16:45, ΣΚΑΪ)
4η αγωνιστική: Ηρακλής-ΑΕΛ (Σάββατο 19/09, 19:00, NOVA)
5η αγωνιστική: ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα (Σάββατο 26/09, 16:45, ΣΚΑΪ)
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass