ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΗ Η 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Βροχή τα γκολ στο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης»

* Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2009 4:30 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:22
Πλούσια σε γκολ ήταν η 2η αγωνιστική του τουρνουά ποδοσφαίρου με την επωνυμία «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» που διοργανώνει ο ΑΟΔΛ.
Ο Λαρισαϊκός πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη με 8-0 επί της Αστραπής, ενώ η Πελασγιώτιδα συνέτριψε τη Λάρισα ’88 με 6-0.
Εκείνο ωστόσο που έκανε αρνητική εντύπωση και σχολιάστηκε αρνητικά από τις ομάδες δεν ήταν τόσο η αφόρητη ζέστη όσο η έλλειψη γιατρών από τα γήπεδα.
Αναλυτικά τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής της διοργάνωσης:
ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΑΡ.      0
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡ.      4
Στο δεύτερο ημίχρονο κρίθηκε το παιχνίδι στο Βιολογικό ανάμεσα στον Όλυμπο και τον Απόλλωνα με τους «κυανόλευκους» να δίνουν μεγάλες διαστάσεις στο σκορ (4-0).
Η ομάδα του Ολύμπου άντεξε μόνο στο πρώτο ημίχρονο στο οποίο είχε πολύ καλή παρουσία και κοίταξε κατάματα τον κατά δύο κατηγορίες μεγαλύτερό της αντίπαλο. Οι «κόκκινοι» κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για κάποιο τέρμα όμως δεν επέδειξαν την απαιτούμενη οξυδέρκεια στην τελική εκτέλεση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η φάση του 32ου λεπτού όταν ο Παπαγιάννης μετά από λάθος του Πολύζου βρέθηκε σε θέση βολής όμως ολιγώρησε την τελευταία στιγμή κι έτσι δεν κατάφερε να γίνει σκόρερ.
Από την άλλη πλευρά στο πρώτο 45λεπτο ο Απόλλωνας Λάρισας θα λέγαμε ότι ήταν κάπως υποτονικός χωρίς να απειλήσει τον αντίπαλό του και να δημιουργήσει ευκαιρίες.
Η εικόνα του αγώνα άλλαξε στην επανάληψη με τους «κυανόλευκους» να παίρνουν τα ηνία της αναμέτρησης και τους παίκτες του Ολύμπου να υποχωρούν αισθητά. Σ’ αυτό φυσικά έπαιξε ρόλο και οι αλλαγές που έγιναν και από τις δύο ομάδες.
Τελικά στο 49’ ο Ιορδανίδης με κοντινό πλασέ μετά από σουτ του Μπέη κατάφερε να ανοίξει το σκορ.
Στο 75’ ο Καραπετσάνης κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Μπέης για να επέμβει σωτήρια ο Χαβίλας.
Το 2-0 για τον Απόλλωνα έγινε στο 79’ από τον Καραπετσάνη ενώ στο 83’ ο Ιορδανίδης από κοντά ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 89’ ο Μπέης.
Το αγώνα διηύθυνε ο κ. Γεωργίου.
ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Χαβίλας, Βησσαράκος, Ντραμπάκουλας, Παπαμάνος, Βιλανάκης Ι., Κατσαρός, Ζαφειρίου,      Ρουμελιώτης, Σαμπάνης, Παπαγιάννης, Αντώνης (Βιλανάκης Α., Πάγγος, Βαλδούμπας, Βερβέρας, Μπέκος).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Μαγαζιώτης, Περήφανος, Γιαννακόπουλος, Αρχοντής, Πολύζος, Κωτσιος, Βαρσάμης, Νάστας, Μπίμπα, Μαρούγκας, Ιωαννίδης (Μπακαρός, Κύρος, Καρκαντάς, Σκάκος, Μπαλαμώτης, Ιωαννίδης, Νταφόπουλος, Μπόντε, Τσέλιγκας, Μπέης, Καραπετσάνης).
ΛΑΡΙΣΑ ’88   0
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ        6
Ξεκινώντας το παιχνίδι με την πιο νεανική ομάδα αφού ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής της δεν ξεπερνούσε τα 18 χρόνια η Πελασγιώτιδα πέτυχε μια εύκολη νίκη επί της Λάρισας ’88 όπως μαρτυρά άλλωστε και το τελικό 6-0.
Το χορό των τερμάτων άνοιξε στο 32’ ο Δανιήλ και ακολούθησε ο Γελαλής στο 44’.
Στην επανάληψη η κυριαρχία της Πελασγιώτιδας ήταν απόλυτη και με τα γκολ των Κατράνα, Τσιλούλη και Μότση η ομάδα του Κώστα Τζουρτζουκλή πήρε τη νίκη.
Τον αγώνα διηύθυνε η κ. Πιπή.
ΛΑΡΙΣΑ ’88: Χάμος, Μαστούλης, Φίλογλου, Παπακρίβος, Τσιάβος, Καμπούρης, Μπαϊράμης, Μακρής, Χλόπτσος, Τσιτσιλής,Φιλοκώστας (Κολώνας, Σδράλης, Χαμαρτζής Ι., Χαμαρτζής ΙΙ., Θεοχαρόπουλος, Παπαοικονόμου, Δεσπόπουλος).
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ: Καλέμι, Καραμπάλιος, Αποστόλου, Τούρκου, Τσιλούλης, Νικόπουλος, Γελαλής, Ραμάι, Φλέγγας, Λαζαρίδης, Δανιήλ (Ξύτσας, Αβδουλάς, Μητρούσιας, Δαλακούρας, Μητσόπουλος, Γιβρόπουλος, Συμεών, Μότσης, Κατράνας, Τασσιόπουλος).
ΟΜΟΝΟΙΑ      2
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ          4
Πραγματοποιώντας δυναμικό ξεκίνημα ο Δαμασιακός πήρε ένα σκορ ασφαλείας εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη νίκη από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ 22’ με τον Μπουκουβάλα , στο 37’ ο Φτεριώτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 42’ ο Γωγάκος ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0.
Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 52’ πέτυχε το 4-0 για το Δαμασιακό για να μειώσει η Ομόνοια σε 4-1 στο 84’ με τον Τριβαλά και σε 4-2 στο 87’ με τον Κουλαξή.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Χατζηλιόντας.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Στεφούδης, Τζήμας, Αλεξανδράκης, Μούκα, Χατζηρούφας, Τζίκας, Κολώνας, Γκομοσίδης, Σδράλης, Θ. Κωστούλας, Κ. Κωστούλας (Κυριαζής, Κουλαξής, Τζίμας, Τριβαλάς).
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ: Σιδηρόπουλος, Λέτσιος, Σαπουνάς, Οικονόμου, Δαλαμάγκας, Τσιάλτας, Μπουκουβάλας, Ματράκης, Λούτσος, Φτεριώτης, Γωγάκος (Μπακούλας, Μουσιάρης, Γ. Λέτσιος, Κ. Λέτσιος, Α. Λέτσιος, Μπαρμπής, Μπακαϊμης).
ΑΣΤΡΑΠΗ Ν.Π.         0
ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ 8
Το τελικό αποτέλεσμα δεν αφήνει περιθώρια για οποιαδήποτε κριτική με το Λαρισαϊκό να πετυχαίνει τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στη φετινή διοργάνωση.
Τα γκολ για την ομάδα του Κώστα Τσουτσούμη πέτυχαν οι Τοπαλίδης 4, Βάσσος 2, Κουτσιμάνης και Κύρκος (πέν.).
ΑΣΤΡΑΠΗ Ν.Π.: Γκάτας, Σαγώνας, Ακριβούλης, Καρατοσίδης, Τασούλης, Καλτσάς, Δήμου, Μαυραντζάς, Βιλανάκης Γ., Βιλανάκης Χ., Σιοτάκης (Τσίπρας, Νίσκου, Βρανάς, Ζησούλης, Ζαχαράκης, Πουλαράκης).
ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ: Κουκουφίκης, Νταής, Χαϊδούλης, Γκόγκας, Κύρκος, Γκέκας, Βάσσος, Σέντζας, Τοπαλίδης, Σχοινάς, Κουτσιμάνης (Μόσιαλος, Καραβασίλης Γ., Σελίνης, Μάρκου, Παγκράτης).
ΑΕΛ U18        1
ΤΟΞΟΤΗΣ      0
Το γκολ του Γκουντρουμπή στο 15ο λεπτό αποδείχθηκε αρκετό για να κρίνει το παιχνίδι και δώσει τη νίκη στην ομάδα της ΑΕΛ.
Ο Τοξότης προσπάθησε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και είχε ένα δοκάρι στο 40’ με τον Στ. Καραλή και κάποιες καλές ευκαιρίες με τον Ποπέσκου.
ΤΟΞΟΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Ρούσος, Ραμαντάνης, Σούμας (10’ λ.τ. Τσακνάκης), Κολοβός, Λυκοκώστας, Τσανάς, Καραλής Στ., Καλπίας, Κύρκος (10’ λ.τ. Ευαγγέλου), Ποπέσκου, Καραλής Γ. (Καραγιάννης, Δελητζάνης, Τάκε, Μπανιάς, Βλησσαρούλης, Ζέας).
ΘΥΕΛΛΑ        0
ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ         1
Τη δεύτερη νίκη του στο τουρνουά «Κουκουλίτσιος - Μουσιάρης» σημείωσε το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο της Νεάπολης ο Βουκεφάλας. Αυτήν τη φορά απέναντί του βρέθηκε η Θύελλα Λάρισας που πάλεψε αρκετά. Παρόλα αυτά το γκολ του Παπαδόπουλου ήταν το μοναδικό και ουσιαστικά έκρινε το ματς.
ΘΥΕΛΛΑ: Γκούλιος, Εμμανούηλ, Χουλιάρας, Γούπος, Βαλάντης, Σαμψάρης, Χρήστου, Παπαοικονόμου, Ζεστός, Ελιζόπουλος, Βακαλάς ενώ έπαιξαν και οι: Τέλιος, Θώμος, Κούτσικος, Χρηστάνας, Λιλολάρι, Σαξώνης, Φώλιας.
ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ: Μάνος, Ζυγουροδήμος, Σμυρλής, Παπαδόπουλος, Κατσάπας, Καρακάνος, Νάκης, Στοίλας, Ορφανίδης, Χατζηβασιλείου ενώ αγωνίστηκαν και οι: Καλούπας, Νάρης, Μπαζούκης, Τσακαράκης, Τσιουτσιούμς και Γκαλίτσιος.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Ρεντόπουλος.
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
1ος Όμιλος
Ολυμπος Λ. - Απόλλων Λ. 0-4
Αστραπή ΝΠ – Λαρισαϊκός 0-8
2ος Όμιλος
Θύελλα Λ. – Βουκεφάλας    0-1
Λάρισα ’88 – Πελασγιώτιδα 0-6
3ος Όμιλος
ΑΕΛ U-18 – Τοξότης            1-0
Ομόνοια – Δαμασιακός        2-4
ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
1ος Όμιλος
Λαρισαϊκός    10-1    6
Απόλλων       5-2      3
Όλυμπος Λ    5-5      3
Αστραπή Ν.Π.            1-13    0
2ος Όμιλος
Βουκεφάλας. 3-1       6
Πελασγιώτιδα            7-2      3
Θύελλα Λ.      1-1      3
Λάρισα ’88     0-7      0
3ος Όμιλος
Δαμασιακός   8-4      6
ΑΕΛ U18        2-0      6
Τοξότης          2-5      0
Ομόνοια          2-5      0
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ
3η Αγωνιστική (ΤΡΙΤΗ, 1/9)
1ος Όμιλος
Μητσιμπ. Α, 19.30: Απόλλων Λ. - Αστραπή ΝΠ
Νεάπολη Β., 19.00: Λαρισαϊκός - Ολυμπος Λ.
2ος Όμιλος
Βιολογικό, 17.30: Βουκεφάλας - Λάρισα ‘88
Κουκ. - Μουσ., 19.00: Πελασγιώτιδα - Θύελλα Λ.
3ος Όμιλος
Μητσιμπ. Β., 19.00: Τοξότης - Ομόνοια Λ.
Δαμασιακός, 17.30: Δαμασιακός - ΑΕΛ U18
* Στα ημιτελικά θα προκριθούν οι τρεις (3) πρώτοι κάθε ομίλου και ο καλύτερος 2ος των ομίλων. Για τα ζευγάρια των ημιτελικών θα γίνει κλήρωση στα γραφεία του ΑΟΔΛ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass