ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

Ναι στη συγχώνευση αν...

* ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2009 3:00 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:21
Η υπόθεση της συγχώνευσης μεταξύ της Α.Ε.Λ. Γ.Σ. και της Ολύμπια, που απασχολεί το λαρισινό μπάσκετ, δείχνει ότι υπάρχει περιθώριο να προχωρήσει, καθώς οι Λαρισαίοι επιχειρηματίες που εκπροσωπούνται από τον Γιάννη Δημοβέλη αποφάσισαν να πουν το «ναι», αλλά υπό προϋποθέσεις.
Οι προϋποθέσεις αυτές είναι να αναλάβουν ένα μέρος των χρεών της ομάδας και την αγωνιστική χρονιά που έρχεται στην Α1 να τη λειτουργήσουν κανονικά.
Συγκεκριμένα, επειδή στο χρονικό διάστημα που έλεγξαν τα χρέη δεν είχαν περιθώριο να διαπιστώσουν αν υπάρχουν οφειλές και πιο είναι το ύψος σε παίκτες αλλά και σε τρίτους δέχονται να πάρουν τις δύο Κ.Α.Ε. και να την κάνουν μία μόνο εφόσον αναλάβουν τα χρέη που επίσημα έχουν βεβαιωθεί και τα υπόλοιπα να πληρωθούν από αυτούς που τα δημιούργησαν. Δηλαδή όσα χρέη υπάρχουν από τις δύο Κ.Α.Ε. σε Ι.Κ.Α. και Εφορία αναλαμβάνουν να τα πληρώσουν αυτοί και στη συνέχεια όλα τα υπόλοιπα να βαρύνουν αυτούς που διοικούσαν τις δύο Κ.Α.Ε. και μιλάμε για χρέη που υπάρχουν κυρίως σε παίκτες αλλά και προς ανθρώπους συνεργάστηκαν με τι δύο Κ.Α.Ε. (ιδιοκτήτες σπιτιών , προμηθευτές και άλλους...). Αυτό σημαίνει ότι ουσιαστικά δέχονται να αναλάβουν ένα ποσό περίπου 800.000 ευρώ και τα υπόλοιπα που έχουν δημιουργηθεί να πληρωθούν από τους υπόλοιπους. Αν οι εκπρόσωποι των δύο Κ.Α.Ε. αποδεχθούν αυτή τη λύση τότε η συγχώνευση θα προχωρήσει.
Πάντως οι συζητήσεις συνεχίζονται και μέχρι την Παρασκευή θα υπάρχει η οριστική κατάληξη για το μέλλον του λαρισινού μπάσκετ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass