ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΧΘΕΣ ΔΙΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ Α.Ε.Λ.

Ήρθε στη Λάρισα ο Αντόνιο Ντε Νίγκρις

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2009 2:59 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:21
Ο νέος σέντερ φορ της Α.Ε.Λ. για τη φετινή σεζόν θα είναι ο Μεξικάνος με Ιταλικό διαβατήριο Αντόνιο Ντε Νίγκρις που χθες το πρωί υπέγραψε στην Αθήνα διετές συμβόλαιο και στη συνέχεια ήρθε στη Λάρισα (σήμερα θα ανακοινωθεί τυπικά η μεταγραφή του).
Ο Αντόνιο Ντε Νίγκρις έφθασε χθες στις 8.30 στη Λάρισα όπου τον υποδέχθηκαν οι Λαρισαίοι δημοσιογράφοι αλλά αρνήθηκε να πει το παραμικρό καθώς είπε ότι για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του χρειάζεται να έρθει ένα χαρτί από την πρώην του (πλέον) ομάδα την Αγκαραγκατσού για να μείνει και τυπικά ελεύθερος. Το συγκεκριμένο χαρτί η Α.Ε.Λ. θα το καταθέσει στην Ε.Π.Ο., που θα πρέπει να εκδώσει το δελτίο του.
Ο Μεξικανός παίκτης με το που έφθασε στη Λάρισα ζήτησε ρούχα για να προπονηθεί στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου ενώ αύριο θα κάνει ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης που θα επιμεληθεί ο γυμναστής Χρήστος Μουρίκης για να δει σε τι φυσική κατάσταση βρίσκεται ενώ το απόγευμα στις 5.30 στις εγκαταστάσεις των Δένδρων θα γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες.
Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης επί τρεις μήνες γυμναζόταν σε φυσική κατάσταση με την ομάδα του αλλά όχι με μπάλα. Πάντως αν ο Ουζουνίδης δει ότι βρίσκεται σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή του αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό και για λόγους εγκλιματισμού στην ομάδα.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΠΕΡ
Στο μεταξύ μετά την απόκτηση του σέντερ φορ θα ακολουθήσει η απόκτηση ενός στόπερ. Το θέμα του Γάλλου Φράνκαρτ έχει τελειώσει και ο Αργεντινός Γκέρλο δείχνει να είναι πρώτη επιλογή αλλά υπάρχει σημαντική οικονομική διαφορά. Πάντως εξετάζονται και άλλες λύσεις. Το ευχάριστο είναι ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες στη συγκεκριμένη θέση που μπορούν να αποκτηθούν και όσο πλησιάζουν οι μέρες αρκετοί παίκτες βλέποντας ότι κινδυνεύουν να μείνουν στο... «ράφι» ίσως έρθουν με καλύτερους όρους για τη λαρισινή ομάδα.
ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΚΛΕΪΤΟΝ
Στο μεταξύ ο πρόεδρος Κωστής Πηλαδάκης προχθές είχε τηλεφωνική επαφή μιας ώρας με τον πρώην παίκτη των «βυσσινί» κι νυν του Παναθηναϊκού Σίλβα Κλέιτον. Πληροφορίες θέλουν ο Πηλαδάκης να πίεσε τον Κλέιτον να επιστρέψει ενώ τις ίδιες πιέσεις ασκεί και η ομάδα του Παναθηναϊκού στον παίκτη.
Πάντως ο Κλέιτον είναι άγνωστο τι θα πράξει αλλά ερωτηματικό αποτελεί και η στάση του μάνατζέρ του Κώστα Μπότου που οι σχέσεις του με τον τεχνικό Μαρίνο Ουζουνίδη έχουν διαταραχθεί (σε άσχημο βαθμό) αλλά παραμένουν καλές με τον πρόεδρο της ομάδας.
Ο Μπότος υποστηρίζει ότι ο Κλέιτον θα πάει σε ομάδα του εξωτερικού αλλά η πίεση του Π.Α.Ε. ίσως αποδώσει «καρπούς» για την Α.Ε.Λ. και όσο ο Βραζιλιάνος με Ιταλικό διαβατήριο δεν βρίσκει άλλη ομάδα αποτελεί πρώτη προτεραιότητα η επιστροφή στον τόπο της γυναίκας του...
ΜΟΝΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, ο μοναδικός παίκτης που δεν μπορεί να υπολογίζει είναι ο Ηλίας Κυριακίδης.
Χθες οι περισσότεροι παίκτες είχαν ρεπό εκτός από ορισμένους που ήταν πίσω από φυσική κατάσταση και ορισμένους νεαρούς που θέλουν ατομική βελτίωση και γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του γυμναστή Χρήστου Μουρίκη.
Επί ημερών Μαρίνου Ουζουνίδη επανήλθαν στην Α.Ε.Λ. οι ατομικές προπονήσεις και η βελτίωση ορισμένων παικτών έχει φανεί.
ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ Η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ.
Έπιασε αμέσως δουλειά το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκα. Έξι Π.Α.Ε. κλήθηκαν σε απολογία για την ερχόμενη Πέμπτη (12:30), μετά από παραβάσεις των οπαδών τους στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής. Συγκεκριμένα κλήθηκαν, η Ξάνθη, ο Άρης, ο Ηρακλής, η Λάρισα, η Καβάλα και ο Π.Α.Σ. Γιάννινα. Η Λάρισα και η Καβάλα κλήθηκαν ακόμη και για τη μη προσέλευση των υπευθύνων ασφαλείας των εγκαλουμένων στην πρωινή προκαθορισμένη συνάντηση προετοιμασίας αγώνα των διαγωνιζόμενων ομάδων, των παρατηρητών, της Αστυνομίας και των διαιτητών.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass