ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΘΕΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

«Αράχνες» στο κλειστό του Αγίου Θωμά...

* ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΕΑΚ....

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2009 21:28 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:19
Μια είδηση έχει αναστάτωση στις λαρισινές ομάδες μπάσκετ και αυτό είναι η πιθανότητα να μην λειτουργήσει το Κλειστό του Αγίου Θωμά τη νέα αγωνιστική περίοδο εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού καθώς αυτή τη στιγμή έχουν μείνει μόλις 20 υπάλληλοι στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο για όλες τις εγκαταστάσεις. Μάλιστα για το θέμα αυτό η απόφαση θα παρθεί στα τέλη Αυγούστου και όσες ομάδες έχουν ξεκινήσει προετοιμασία θα κάνουν στο κλειστό γυμναστήριο του Αλκαζάρ και στο κλειστό της Νεάπολης.
Μία τέτοια απόφαση θα δημιουργήσει συνωστισμό στις προπονήσεις των ομάδων μπάσκετ, αλλά από την άλλη θεωρείται αδιανόητο να υπάρχουν εγκαταστάσεις αθλητικές που έγιναν με τόσο κόπο και...αθλητικές μάχες με την Πολιτεία και να μη λειτουργούν.
Το θέμα της λειτουργίας του Κλειστού του Αγίου Θωμά πρέπει να λυθεί άμεσα και παράλληλα πιστεύουμε ότι η Πολιτεία θα πρέπει να αναπληρώσει το προσωπικό που τα τελευταία χρόνια έφυγε λόγω συνταξιοδότησης από το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο.
Το Κλειστό του Αγίου Θωμά παρουσιάζει εξωτερικά εικόνα εγκατάλειψης ενώ υπάρχουν και αρκετές φθορές αφού δεν υπάρχει φύλακας αυτή τη στιγμή αλλά και υπάλληλος.
Η ανάγκη λειτουργίας του είναι επιβεβλημένη και θα προτείνει να γίνει άμεσα (το αργότερο το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου όλες οι ομάδες θα ξεκινήσουν πρόγραμμα προετοιμασίας).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass